Scudo Sports

Avrasya Bisiklet Gezisi / 04 Mayıs 2014 Pazar / www.avrasyabisikletgezisi.com

@alperK

Alper bey Kartal'dayım ama kararsızım...

Ücret meselesi benim de kafama takılmıştı bende duramadım İBB Spor A.Ş.'ye mail attım bakalım cevap gelecek mi?

Scudo
Yarış mı var, masraf mı var, hizmet mi var? Neden ücretsiz geçiş yok?
Köprü kapatma parası mıdır 2000*20TL? Öyleyse her pazar günü kapatalım birleşerek.
Hatıralık olarak tişört, sticker filan mı veriyorlar, veriyorlarsa niye bir bilgilendirme yok?
Otobüs ücretli ve sınırlı kontenjan olsa anlarım.

Ben kaçak geçerim valla.

Ekleme: Önceki senelere baktım da, tişört ve yemek dağıtmışlar. Onun parası galiba. Ama ne için para aldıklarını yazmaları gerekir. Ücret veriyorsam karşılığında ne alacağımı bildirmeleri lazım.

Ben anlamadim. Bu organizasyona girmeyenler kopruden gecemeyecek mi simdi?

Dostlar bence dediğim gibi, para vermeden geçmek isteyenler olarak belli bir noktada buluşalım ve birlikte hareket edelim. Kovacak halleri yok. Peşlerine takılır geçeriz. Neticede yol herkesin yoludur.

Numarasi olmayanlari yarisa almiyorlar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hbpolat

Yaristan bahsetmiyorum. Normalde turun devaminda bisikletlilerin kopruyu gecmesi icin bir sure daha kapali oluyor o guzergah ve herkes kopruden gecebiliyor. Ayni sekilde mi olacak, yoksa sadece bu organizasyona kayit olanlara mi acik olacak?

Gecen sene gogus numarasi olan olmayan herkes gecti kopruden. Sadece varista kumanya paketleri dagitilirken numarasi olanlara verildi sadece. Bu sene farkli bir uygulama olur mu bilemeyecegim.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K. ve Sefa
Dünya Çevre Günü'nün olduğu hafta ücretsiz köprü geçişi yapılıyor. Bisikletliler Derneği tarafından düzenlenen bir organizasyon. Taksim'den başlayıp Harem'de son buluyor.
Yanlış bilmiyorsam her sene yapılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@Edip Dinçer

Evet, geçen sene gezi olayları vb sebeplerle iptal edilmişti ancak bu sene facebookta etkinlik sayfasını bile açmışlar.
Bisikleti teşvik etmek yerine yolma amacı görenler oldukça bu şehirde bisiklet kültürü gelişmez.
Avrasya maratonundan da 20 tl ücret istesinler bakalım ne olacak.

@Ömer ÇOLAK

aslında bu taraftan gidecekler olarak toplaşıp hep beraber gidebiliriz

Mesajlardan anlaşılan, beleşçiler olarak etkinlik günü turun başlangıç noktasında konuşlanıp hızlıca korsan dalış yapıyoruz, araya kaynıyoruz. Hayt höyt diyen olursa da üstüne süreriz :)

SAYIN Memleketimin finansal değerleme uzmanları bizler hepimiz öyleyiz herşeyin uzmanı bir o kadar da asi ruhlu. Olaya bir de köprü salınımı ve beraberinde ortaya çıkabilecek köprü güvenliğı meselesi eksenle baksak? ha bu tabii mühendislerin işi biz finansçıydık dimi:)))
Arkadaşlar şu tura temiz temiz katılalım eleştirilerimizi ilgili mercilere orada ya da tur sonrasında bildirelim ama örgutlenmek mevcut durumu aşmanın yollarını bulmak fayda getirir mi emin değilim.
Saygı ve sevgilerimle.

Volkana katiliyorum para vermeden katilalim diyerek arkadaslari orgutlemek dogru bir yaklasim degil diye dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: Volkan Yazıcı
İsteyen istediğini yapsın arkadaşlar. Burada polemiğe girmek kimseye bir fayda sağlamıyor. (Belirtmek gerekirse, ben de ücretsiz geçeceğim :) )

Anadolu yakasından katılacak arkadaşlar. Beşiktaş iskelesi önünde belli bir saatte toplanırsak vapurla karşıya geçebiliriz. Ne dersiniz?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Volkan Yazıcı

Pardon da..

Para mevzusu: Ben vergisini ödediğim, araçla her geçişimde (deli dumrul gibi) parasını verdiğim köprüden, niye senede bir gün bisikletle geçeceğim diye gene para veriyorum? Parasında değilim, ama haksız yere bir kuruş dahi niye vereyim? Bunu sorgulamak için finans uzmanı olmaya gerek yok, haklarını bilen herhangi bir vatandaş olmak yeterli.

Köprü güvenliği: Statik olarak her gün binlerce ve tonlarca aracın geçtiği köprünün bisikletliler yüzünden güvenliğinin tehlikeye girmeyeceğini bür mühendis olarak temin edebilirim. Avrasya maratonunda çok daha kalabalık kitleler, bisikletlerden daha çok süre köprü üstünde kalarak geçiş yapıyorlar (üstelik işin içine koşu da girdiği için yaratılan titreşim ve rezonans daha fazla)

Köprüden organizasyonla geçmek isteyenler geçer, normal geçmek isteyenler de arkadan gider. Ben burada herhangi bir sorun göremiyorum.

10. Kayıt yaptıran katılımcılar, SPOR A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 1 - 2 Mayıs tarihleri arasında 8.00’dan

17. 00’a kadar sırt numaralarını teslim almak zorundadır. İmkansız çalışıyoruz o saatlerde başka bir yolu yokmu yani

Kimlik fotokopinizi bir tanidiginiza verip aldirabilirsiniz bizzat gitmenize gerek yok

@alperK

Özellikle Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe, sahilden yol üstü herkesi toplayarak gidilebilir. Kadıköy toplanmaya ulaşırız oradan hep beraber gideriz. Ücretle ilgili SPOR A.Ş. ne cevap verecek bekliyorum ona göre kaydolacağım. Siz kaydoldunuz mu? yoksa kayıtsız giderim her türlü diyenlerden misiniz yoksa?

@Volkan Yazıcı

Volkan bey tatlı dille durumu izah etmiş. Katılıyorum. Herkes kuralı çiğniyor diye bizde çiğnersek neden kuralsız bir hayat var diye şikayette bulunmamız anlamsız olur. Biz oyunu kuralına göre oynayalım ama hoşumuza gitmeyen, beğenmediğimiz yerleri de dile getirelim ki belki bu konularda da düzeltmeye gidilir...

Kimse yok gönderip aldıracak yetkili biriyle görüştüm geri dönüş yapıçaklar bekliyorum
Birde lütfen arkadaşlar 20 tl takılmışlar gecen sene bittişte kumanya dağıttılar git bir Kafe'den almaya kalk 10 15 tl kafadan gider hem gecen sene ben kayıt yaptırmakta geç kaldım yinede gittim katıldım kimse bana sen kayılamazsın demedi zaten istesende kalmayacak yakın zamanda biter kayıtlar dolar 20 tl yoksada gel önemli değil katılırsın

• Beğen
Tepkiler: Baki Polat
Geri