Scudo Sports

Avid 3.5 Sorun!!!

HAKAN UZ

Üye
Tepki
24
Lastiğim patlamıştı...Ben de tekeri söktüm yaptım sonra tekeri tekrar takarken sürtünme oldu....Ayarlamak için 2 gündür uğrasıyorum...Rotor balatalara sürtüyor...Yardım ederseniz sevinirim....

Scudo
Tekerleği çıkartın, balataların arasına kalın bir karton vb. sokara birbirinden mümkün olduğu kadar ayırım, tornavida kullanmamaya özen gösterin. Bir kaç kez katlanmış bir karton parçası genelde iş görür.

Sonra tekerleğinizi tekrar yerine takın, diskin freni tam olarak ortaladığından emin olun, sonra fren sıkın. Muhtemelen (eğer balatalarınızda belirli bir miktar aşınma varsa) fren kolu boşmuşçasına sonuna kadar düşecektir. Bir kaç kez freni sonuna kadar sıkıp bırakın. Çok büyük ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır.

Öyle deneyecem... İnş. olur.... yardım için teşekkürler...

Ayarlamaya çalıştım ama sorun hala devam ediyor...Balataların arasını nasıl açabilirim karton koydum ama hala eskisi gibi devam ediyor...Yardım ederseniz sevinirim....

balatları çıkar tornavida gibi birşeyle pistonları itmeye çalış benze bir kez böyle olmuştu bu yolu denemiştim. fakat tekrar kaliper ayarı yapman gerekecek :)

• Beğen
Tepkiler: HAKAN UZ
@HAKAN UZ

pistonları ittirirken nazik olmaya çalışın, 3.5ların pistonları çok hassas bi malzemeden üretilmiş, çatlayıp kırılabilir...

Geri