Scudo Sports

Avcılar

Farketmez saat benim için.ama yağışlı olursa bisikletle gelmem.düştüğümden beri yağışlı havalarda kullanmıyorum :)

Scudo
burdan da avcılara selamlar :tskler:

• Beğen
Tepkiler: oceanix
@DumanR motorun modeli nedir 250 cc mi 600 mü anlayamadım

Avcılardaki arkadaşlar faceden etkinlik açıp linkinide buraya yapıştırın gelen gelir.

• Beğen
Tepkiler: oceanix ve DumanR
@DKN
Aleyküm selam

@aze22
Facede grubumuz yok ki. Biz bugün kurulduk :eek:ops: şimdilik sadece watsappta organize oluyoruz @aze22:D:D

@aze22
Grubu kurdum. şimdi arkadaşlar gruba katılırlar ise görürler. Avcılar Free Riders

Dosyalar

• Screenshot_2016-03-19-16-59-36.png
    Screenshot_2016-03-19-16-59-36.png
    28,1 KB · Okunma: 25
  • Beğen
Tepkiler: DumanR
hiaaa muhteşem :koptum: bayıldım grubun kapak fotoğrafına. entelektüel olan herşeyi severim gerçi :harika:

Benim aldığım bisiklete ilk binişim olacak. Acemilik çekicem büyük ihtimal. İdare edersiniz beni artık. Sağ dizimde problem vardı. Şimdilik iyi gibi ama nüksetmez inşallah. Soğuk havadan korkmamın büyük sebebi bu. Bu yüzden tayt da giymiyorum :komik: @DumanR

Hayırlısı olsun abi, tekere filan kalkmazsan sorun olmaz insAllh :)

• Beğen
Yol bisikletine yatay geçiş yaptım. Vitesine, gidonuna, o kazık gibi selesine alışana kadar ne tekere kalkması. Teker bana kalkmazsa iyi. :koptum:

herkese selamlar adım Metin, ne zamandır foruma girmiyordum.... pazar günü buluşabildiniz mi arkadaşlar....? bundan sonraki buluşmalara bende katılmak isterim...

@aries
Aleyküm selam metin. Pazar günü buluştuk. Satıcı bir arkadaşımız haricinde görüştük. Fakat birimizin pedal kolu çıktı erkenden dağıldık. Zaten hava soğuktu. 4 kişiydik. Birdahaki sefere sende katılırsın, satıcı da gelir, pedakımızda çıkmazsa daha hoş olur.

Merhaba Arkadaşlar ben Murat bende avcılardayım İnşallah tanışma fırsatımız olur.

• Beğen
Mrb arkadaşlar ; ĶÜDAK Başkanlarindan biri olarak:

Çarşamba akşamlari her hafta olarak düzenli turlarimiz mevcuttur.gelmek isteyen olursa bekleriz.saygilar..

Facebook dan kudak olarak ekleyebilir
(link) adresinden de takip edebilirsiniz...

Not:Şahsim olarak cihangir mah oturmaktayim bilginize...

Geri