Scudo Sports

Avcılar

Foruma bugun girmek kismet oldu ;).

Scudo
Geçen hafta pazar günü Avcılar limandan Yeşilköye kadar gidip geldim ama bisiklet yolunda bisikletten başka herşey vardı :)
Daha önce pek farkında değildim ama yaya iken epey bisikletli ile karşılaştım ve çok hoşuma gitti haftasonları ve haftaiçi akşamları sahil çok güzel oluyor hem denizden hem karadan geziyorum.

• Beğen
Tepkiler: aries
Avcılar cihangir mahallesinden selamlar. : )
Vardiyalı çalışıyorum umarım tanışma pedallama fırsatımız olur. Tek başıma sürmekten sıkıldım.
Grup linki varsa katılmak isterim faceden.

(link)

Aklinizda olsun arkadaşlar.. iyi pedallamalar.

@sherlock Ben florya sahilyoluna avcılar sahilini bitirdikten sonra kaldırımdan k.çekmece girişi tekrar sağ yaparak içkumsal yolundan menekşeye çıkıyorum,menekşeden sonra mecburen sahilyoluna bir 300 metre giriyorsunuz sonra otoparkın içinden florya sahilyoluna varıyorum ,avcılar k.çekmece arası yanyolu tavsiye etmem dünyanın en iyi eğitimli minibüs şöförleri esenyurt ve avcılar tabelalı araçları kullananlardır :),sevdikleriniz varsa girmeyin iyi olur.
Yada k.çekmece ayrımından sonra devam eder cennet mahallesi köprüsüne kadar kaldırımdan pedallarsınız oradan sağ aşağı sallanıp aynı yere çıkmak mümkün isterseniz bir akşam beraber gideriz.

• Beğen
Tepkiler: aries
Yav abi bırak bisikleti konser ayarlayın :D Şaka bir yana bende beylikdüzündeyim :)

Selam ben avcılar/ denizköşklerden Doruk Yolaç. Küçüklükten beri bisiklete meraklıyımdır. Şu zamana kadar hep yazlıkta bisiklet sürüyordum fakat bu kış İstanbulda da sürmeye başladım. Şimdi dolaşırken bu forumu buldum herhangi bir profesyonelliğim yok istanbulda en fazla 38, yazlıkta ise 50 km yapmıştım :) Yazın bazen grup olarak dolaşabiliyoruz fakat kışın tek başıma sürüyorum

@Doruk Yolaç Hoşgeldin Doruk. Bende avcılardayım. Üç dört kişi burada tanıştık. Ara sıra sahilde turluyoruz. Hepimizin aynı anda müsait olma olasılığının düşük olması engel oluyor tabi daha sık buluşmamıza ama gruptaki arkadaşlar benden iyi olmasınlar çok seviyeli ve efendi insanlar. Whatsapp grubumuzda muhabbet ediyor, görüşüyoruz. Özelden ver numaranı katıl sende. Başka arkadaşlar varsa onlarda gelsin.

@1e1b grup linki var da, biz whatsappta daha güzel organize oluyoruz sanki. Geyik muhabbeti daha iyi oluyor.

@oceanix mesaj attım böyle bir grup varsa çok memnun olurum :) avcılardan çok tanıdığım insan yok ama olursa haberdar edeceğim

• Beğen
Tepkiler: oceanix
Merhaba,
Avcılar başlığını görünce yazmak istedim. Adım Serkan, elimden geldiğince gün aşırı Avcılar sahilde akşamları sporumu yapıyorum. Haftasonu boğaz tarafına kaçıyorum. Denk gelirsek tanışmak beraber turlamak isterim :)

slm arkadaşlar Bende yeni başladım. Ara sıra Avcılar sahilde tek başıma geziyorum. Ancak hergüzel şey paylaşınca anlam kazanıyor. Bisiklet gezisi yapabileceğim arkadaşlar arıyorum. Mesala bu pazar boğaziçi köprüsü bisiklet gezisi var. Katılmak isteyenler olursa birlikte katılabiliriz.

@colak hoşgeldin, hayırlı olsun. Başlar başlamaz tura katılmaya iyi cesaretlisin. Kondisyon iyi demekki :harika:

• Beğen
Tepkiler: colak
Hosbulduk kondisyonun iyi olmasindan degilde bogazicinde o atmosferde bisiklet surmek herzaman olabilecek bisey degil. Guzel olucagini dusundugum icin

Bisikletliler dernegi var o paylasmista ordan gordum . Bir cok etkinlikleri varda gezilere herkes katilabiliyor. Bogazici turunun kac kilometre oldugunu bilmiyorum ama pazar gunku programi jpeg olarak ekledim

Dosyalar

• Screenshot_2016-06-01-01-06-51.png
    Screenshot_2016-06-01-01-06-51.png
    27,9 KB · Okunma: 24
Komple festival bu yaa. Çok güzel. Vallahi benim de iştahımı kabarttı. Yarın bir inceleyeyim bende. Bakarsın bende katılırım.

Geri