Scudo Sports

Avcılar

Hoşgeldiniz aramıza iyi forumlar trek seçerek en iyisini yapmışsınız kazasız belasız sürüşler.

Scudo
@Ronin

Aslında carraro 225 modelini almak için dükkana girip bunu alıp çıktım.Her şeyde bir kısmet vardır derler :)

Hoşgeldiniz, güle güle kullanın bisikletinizi hayırlı olsun. Ben de İÜ öğrencisi olduğum için dikkatimi çekti :)

Merhaba Avcilar ambarlidan Salcano city Fun 60 imla bende yeni katildim araniza 29 yasindayim iletisime gecmek isteyen arkadaslara tel numarami ozelden verebilirim hayirli gunler.

Herkese selamlar adım Metin avcılarda yaşıyorum, üç gün önce .... Salcano City Fun 60 aldım... 40 yaşından sonra bir hevesle aldım iyi ki de almışım diyorum... :)) Avcılarda oturan arkadaşlarla tanışmak isterim...

• Beğen
Tepkiler: oceanix
Merhabalar,

Aranıza katılmış çok yeni bir üye olarak, Avcılar'dan Florya'ya sahil yolu ile nasıl gideceğim konusunda beni bilgilendirir misiniz?
E5'ten sürmek istemiyorum. Araçların ne yapacağı pek belli olmuyor. Bana birisi harita çıkarabilirse çok sevineceğim.

Arkdaşlar bu civarlardan olanlar veya bu civardan olmayıpta bizim grubumuza katılmak isteyenleri bekleriz biz büyük bir aileyiz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Zlatancedo
merhaba arkadaşlar bende avcılardayım yeni salcano xrs070 aldım şuan memnunum ve forumu ilgi ile takipteyim :)

• Beğen
Merhaba, evet varsa arkadaslar görüsebiliriz, whatsapp grubuda kurulabilir, müsait olanlar birbirlerine eküri olmus olur. hayırli forumlar bu arada.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    139,6 KB · Okunma: 21
  • Beğen
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. Bisiklet almayı düşünüyorum henüz karar veremedim

• Beğen
@picoballa hoşgeldin foruma. Ancak yanlış yerde araştırma yapıyorsun. Nasıl bir bisiklet istediğiniz ile ilgili bilgi verirseniz yada forumda bu konu ile ilgili açılmış epey konu bulabilirsiniz. O kısımlardan yardım alabilirsiniz.

Avcılar Gümüşpalada olan varmıdır :D

Avcılardayım bende. Bu konu iyi olmuş. Çünkü bende birlikte sürüş yapabilecek arkadaşlar arıyordum. Bir hafta önce sedona 610 aldım. Bu arada bende 40ı devirmiş biriyim. Umarım güzel, faydalı arkadaşlıklar yaşayabileceğimiz bir ortam oluşur. İnanın, siyasi tartışmalar, çıkarcı muhabbetler, kısır futbol tartışmaları, karı kıza hava atma dertleri.... say sayabildiğince.. bunaldım arkadaşlar yaa. Şöyle doğa, spor ve hoş sohbetlerle iç içe olmak için aldım şu bisikleti. Aynı fikirlerlerdeysek lütfen iletişime geçin. Geçin de sosyalleşelim:(:( bu somurtuk suratları yanlışlıkla yaptım silemiyorum. :komik:

• Beğen
Tepkiler: Motorcraft
Geri