Scudo Sports

Avcılar

Scudo
Pazar günü sahilde bir toplanalım isterseniz ufaktan?

• Beğen
Tepkiler: oceanix
Aslında bir tanışma buluşması iyi olur bu aralar. Ama hava çok soğuk gidiyor. Bisiklet te şifa kapmak için en ideal taşıt bu havalarda. Tayt olmazsa buluşmanın ne anlamı var @DumanR :agla::komik: tayt şart, kask olmasada olur. :D

• Beğen
Tepkiler: DumanR
Yani maksat muhabbet olsun, fena degil sanirim hafta sonu. Ah o taytlılar yok mu taytsızlarin selamini bile almazlar.d

• Beğen
@DumanR Hocam takılma onlara. "Biz taytımızı içimizden giydik " deriz. :p

O zaman pazar 11:00 uygun mudur?

@Matiz tabii ki tanısma toplantısı olacagını unutmayalım :p

40 yas 0 kondisyon ile kendimizden gecmeyelim :)

• Beğen
Yok be abi sahilde yavaş yavaş turlarız. Maksat tanışmak dediğin gibi :)

@DumanR

gece alemine gitmiyoruz yahu bisiklet surecegiz :p

Selam herkese ben de yarın beylikdüzünden-florya sahil yapacağım. Avcılar sahilde ben de size katılabilirim

@Onur İstanbul
Saat 11 pazar günü için erken bencede. Valla pazar günü saat 13 de kahvaltıdan kalkıyoruz.:hhhhhh: Annem babam hanım çoluk çocuk bir araya gelince mevzu uzuyor. Kısa bir tanışma olacak ilk buluşmamız. Saat 15 gibi buluşsak. Zaten hava yağışlı olacak gibi gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: DumanR
@Onur İstanbul
Zaten bisiklet üzerinde kaç kelime konuşabiliriz ki. Sahilde bi yere çay içmeye durup tanırız birbirimizi. @Onur İstanbul arkadaşlar genç ya, anlamazlar ihtiyarın halinden. Bende morukladım :hhhhhh:

@Matiz diyecektim, laf onura gitti. Bi türlü alışamadım bu foruma ha:mad: selam onur kardeşim.

@oceanix

sıkıntı yok her turlu gorusuruz ben biraz erken gidip surmek isterim siz gelene kadar pedallamıs olurum :)

• Beğen
Daha sonra da katılmak isteyen olursa numarasini bana msj atsin, saat ile ilgili daha fazla konuyu kirlettmiyelim isterseniz.

• Beğen
Geri