bilgisine güvenen arkadaslarım avatarımdaki bisikletimi bi değerlendirebilirmi acaba?artıları eksileri falan?bide bu ümit marka bisikletler demi çin malı?yerli mal aldık dedik iimi yaptık?
resimleri koyarken 640x480 boyutlarında koyarsan daha iyi olur.Bisikletten önce ne kadara aldığını yazar mısın bir de ona göre değerlendirebiliriz.Bunun dışında bana göre bisikletin yanlış bir seçim olmuş.Daha önce dediğim gibi Konya'da pek bisikletçi olmayışından ve etrafta sürekli bu tip bisikletler görmenden kaynaklanan bir durumdur bu.(İronlar hariç ) Bisikletinin normal alüminyum kadrolu önde amortisörlü 26" jantlı dağ bisikletine göre çok eksisi var.İlk olarak ağırlığı çok fazla.25-30 kg'dan daha hafif olcağını sanmıyorum.Ortadan mekanik amortisörlü olması sana zararlı.Düz yolda ve yokuşlarda seni boşu boşuna çok fazla yoracaktır.Kadro sanırım 1 inç'lik kadrolardan.Bu kadrolarda günümüzde pek yok.Nedeni ise alüminyum kadroların sağlam olması için "oversize" boyutlarına uygun yapılması.Üzülerek sölüyorum ki yanlış bir seçim olmuş bana göre.Ama zamanla yenisini alabilirsin.