Scudo Sports

Atölyede roller yapımı

Peki son halinde tamburlar da alüminyum mu? Bir de yeni aklıma geldi sesten ziyade tabana titreşim gitme durumu nasıl? Siyah renkli ayakların malzemesi nedir bilmiyorum, titreşimi absorbe ediyor mu ? Ses çıkmıyordur ama alt kata uğultu olarak gidiyor olabilir...

Scudo
Son halinde tamburlar alüminyum. Daha hafif oldu. Normalde titreşim yok ama sürerken bisikletin lastiklerinden dolayı titreşim yere yansıyor. Ayaklar polyamid. Yere ped yada kalın havlu serip öyle kullanılması daha iyi. Sert zeminde ses yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: canayaz0734
Kullanılan malzemelerin özellikleri yapısı bağlantı parçaları vs detaylı foto paylaşırmışsınız ? Bizde denesek.

Bilgisayarımda. Yarın detaylı birkaç foto yollarım

@Serkan B. birde son yaptığınız rollerin videosu lütfen ses olayını merak ediyorum,ilk koyduğunuz video da ses var hocam neden herkes ses yok diyor tır tır diye bir ses var neden acaba,işin aslı roller alma aşamasındayım size özelden bir link atım amacım o şekil bişey yapabilmek,özelden birde fiyat yolarmsınız

çok teşekkürler.Autocad kullanabiliyorum.Bende birşeyler yapayım istedim.Sizden gelecek bilgiler ışığında güzel şeyler
yapabilirm sanırım :) saygılar.

@Serkan B. Su an halihazırda alüminyum egimli tamburlu yapılmış var mı elinde?Bir de fiyat konusunu netleştirebilir misin?Sanırım 3-5 kişi var forumda almayı düşünen.Malzemelerin zamanla aşınması ile ilgili servis verebilecek misin ya da kendimiz yapabilecek miyiz?Bu da ayrı soru işareti benim için.

o ilk yaptıgınız roller e talibim
ben giriş katta oturuyorum ve aile apartmanı
satmayı düşünürmüsünüz uygun bı fıyata

@Hayri kayıkcı

O'nu maalesef satmayı düşünmüyorum..
Kendime yaptığım için maliyeti çok yüksek oldu.

Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş

@mehmet ulaş
bunun olayı o zaten, bide kilitli pedalla çıkacaksın, üfff

@Sadettin Z.

nasıl yani, tutuşu artırmak için mi ? birde istediğiniz kalınlıkta uygulanabiliyor mu ve kuruduğunda esnek mi ?

Konu eskimis ama roller gecen zamanda daha da gelismistir. son halini ve videosunu merakla bekliyoruz

@Serkan B.
çok güzel görünüyor,işçilik çok estetik

Geri