Scudo Sports

Atölyede roller yapımı

Gerçekten çok başarılı. emeğinize sağlık. :)
http://s42.radikal.ru/i098/1012/ef/8691c2ed1446.gif

• Beğen
Tepkiler: Serkan B.
Scudo
@Barış TURAN Şu an için 4 adet yaptım. 400 tl üzerinden satmayı düşünüyorum.
Satış yapacağım zaman satış sayfasına ilanı koyacağim.
Ayrıca ses durumu da; yanında bebek uyutursunuz :)

@Serkan B.

Çok başarılı bir proje tebrikler. Yalnız bana göre fiyat biraz yüksek geldi ancak elbette alan olacaktır.

• Beğen
@Tolga Çelebi aliexpress'te en ucuzu 160 $ civarında. vergisiyle beraber 500-550 Tl civarında tutuyor üstelik kargo ücreti hariç. Şahsen bir bana gelse melzemeleri de kendi getirip bunları tezgahta tornala ve frezele dese tezgah parası olarak 300 tl den aşağı yapmam. Bu 20 senelik tezgah işleten biri olarakta piyasada daha düşük yapan olacağını sanmam.

Önemli olan tabi sizin emeğiniz ama sitelerden fiyata bakıp, satış fiyatı belirlemeniz ne kadar doğru? Vergi, reklam vs masrafları var site- dükkanların. Ikinci el piyasasına bakarsanız sizin fiyatlarınıza yakın ürünler mevcut. yada Sıfır elite tacx rollerlara onlarda 600-700tl ben açıkçası onları garanti durumu bu zamana kadar olan deneyimlerinden dolayı onları seçerim.umarım sizde düşündüğünüz fiyatlara satarsınız emeğinize saygı duyuyorum.

• Beğen
Yapılışı hakkında bize bilgi verebilir misiniz :) Öğrenciyiz satın alamıyoruz :/

Yani bende yapmayı düşünüyorum uzun zamandır fakat belli bir planım, çizelgem yoktu sizi örnek alarak yapmak istiyorum :) Ellerinize sağlık süper olmuş

@bedirhan1968. Elinizde kaynak,torna ve freze varsa yapabilirsiniz tabi ki. Malzemeleri piyasadan temin edebilirsiniz. Ancak malzemeleri alıp dışarıda fason olarak yaptırmak biraz pahalıya patlayabilir.

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
@Serkan B.
@Serkan B.
@Serkan B.

@Serkan B. yukarıda alıntı yaptığım mesajlarınız o kadar cezbedici ki projeyi rica edebilirim. :) Müsait olduğunuzda gönderebilir misiniz?

edit: yolladı beyler ;)

• Beğen
Tepkiler: DutPekmezi
Bu aletin ses durumu nedir acaba? Sessiz diye bahsedilmiş ama video filan var mıdır? Birde acemi biri alıp rahatlıkla kullanabilir mi? Teşekkürler.

tam bir sanat eseri =) çok sağlam duruyor. takipteyim =)

makaralar arasındaki bağlantıyı sağlayan lastiği nasıl bulabilirim ?

Hırdavatçılardan poliüretan kayış olarak isteyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
Serkan bey bir makine mühendisi olarak girişiminizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Paslanmaz çelikten yaptığınız ilk prototip hakikaten ömürlük olmuş, ağır olması da çok problem değil bana göre. Yalnız ilk videodan izlediğim kadarıyla roller üzerindeyken bir denge problemi var. Siz roller kullanmaya alışık olmadığınız için mi, yoksa lastik bazen merdaneler üzerinden kayıyor mu anlayamadım.

İlk yaptığım gerçekten ağır oldu. Özellikle tamburları çevirmek bi hayli zor. Sanki %2-3 eğim çıkıyormuşsunuz gibi. Videoda ki de yeni kullanmaya başladığım zamandı. Şimdi alıştım.

Geri