Scudo Sports

Astro

sele konusunda rahatsız olanlar için söylüyorum orjinal sele bi işe yaramaz bunu 1 senedir kullandığım astro tecrübesiyle söylüyorum geçen yaz haziranda aldım ben astroyu seleyi ağustosa gelmeden değiştirdim çünkü hiç rahat değil onun yerine 15 liraya goldenwhell salvader sele aldım gayette memnunum hiç bi şekilde rahatsız edici değil seleye otururken çok öne oturmayın mümkün olduğunca arkaya oturun ama düşmeyin :D iyi forumlar!

• Beğen
Tepkiler: Furkan Yavuz
Scudo
evet bende aldım astro bu yaz sele aynen montajın ardından bir deneme turu yaptım ve seleyi aynen çıkarıp çöpe attım. bisiklet genel olarak gayet iyi fiyat aralığına göre... şuan benim furçta sorun var montajdan beri ama bakalım nasıl yaptırcaz...

@SAMET GÖRÜR

x-tas jantlar pahalı bende internette araştırdım orjinal jantlar 80 euro çifti yani jantlar pahalı sonradan salcano kendi jant imal edip koydurdu 2009 modellere zannedersem daha ucuz olduğu için bendeki jantlar x-tas ve bisiklet 2008 model şu ana kadar 2000 km yaptım herhangibi bir problem yaşamadım sadece malzemeleri değiştirdikten sonra 1.5 ayda 6 kere teker patladı içten oda nazara geldi herhalde 750 tl masraf yapınca herkes bakıyor ondan oldu galiba neyse fotoğraflarını koyacağım siteye yeni haliyle yarın fotoğraflarını çekerim ertesi günde eklerim siteye salcano astro görsün herkes nasıl olmuş

bu sene astroda burda yazılanlara gore modifiyeler yapacagız astrocular tesekkurler

merhaba ben 20 gün önce aldım harika bir bisiklet servis elazığda iyi ama ana bayi istanbul sakat gayri ciddiler bu arada arksadaşı gösterdiği pedal orjinal değil ben istanbulda ikamet ediyorum ilk fırsatda dağlra çıkacam saygılarımla serkan yıldız

bu bisikletin orjinal suluk ve aparatlarını nerden alabilirim aksesuar olarak bu arada ben 490 liraya 10 taksit aldım

selam ben de sizdenim ne mutlu bana. sele borumu ve seleyi uygun fiyata yenilemek istiyorum yardımcı olabilir misiniz

benimde sele borumdan kurtulmam lazım çok kısa.alan arkadaşlar varsa nerden ne kadara aldıklarını söyleyebilirlerse mutlu olurum bir de uygun fiyatda olması şart

internette çeşitliuzunluk ve çaplarda sele boruları satılıyor arkadaşlar, ben de internetten alışveriş yapıyorum, Erdoğanlar Bisiklet ile çalışıyorum, şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

bende salcano astro veya alu almayı düşünüyorum fakat Denizlide Salcano bayii si yok internetten alış verişede güvenmiyorum sizce ne yapmalıyım öneriniz varmı _?:(

@Emre Yıldız

internetten güvenle alışveriş yapabilirsiniz yalnız bir şartla! Her firmadan alışveriş yapmayın, güvenilir firmalarla çalışın. Erdoğanlar, Delta, Yeşil, Aktifpedal, Kaçkar, Sds, Velespit, Aslı, Seda vs tanınmış firmalara güvenebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
Astro erdoğanlarda 433 tl ordan almayı dusunuyorum kargoda ucretsızmıs en kısı zamanda bısıkletımı satacağım

arkadaşlar bi astro delimiz daha var ama forum üyemiz değil. sivastaki 3 astrodan birine sahip. maşa hariç herşeyi değiştirdi benim kafadır alper abi. sarı siyah hastası. yakında fotolarımızı koyacağım inşallah

bende varım aldım 2010 astro m modeli 10 şubat bi terslik olmazsa elimde olacak 600 tl 12 taksit gelir gelmez resmi burda :)

ASTRO'ma asvalt lastiği takmak istiyorum ama hangisini? fikir verecek olan varmı?

eski yapı kredi bankasının yanında vestel bayii var.selcano satıyor. fiyatta da baya bişi yapıyor

Sıcacık bir merhaba herkeze....

Geri