Scudo Sports

Assioma favero powermetre kullanıcıları ve tecrübeleriniz

kutudan 8di sanırım alyan çıkıyor zaten
Alyanla takılmıyor. Ben de öyle düşünmüştüm. Sökmek ve takmak için bir anahtar lazım. Ne çeşit bir anahtardı hatırlamıyorum. Ama pedalı sökmek ve power metre'yi takmak için gerekiyordu. Bu konuda seni yanlış yönlendirmek de istemem ama bu konu tek başına takmana engel olabilir. Bir araştır derim.

Scudo
Mili, shimano pedal platformuna takmak için açık ağız anahtara ihtiyacınız var, çok özel bir anahtar değil. Ben evde kendim taktım. Pedalı sabit tutmak biraz zor olabilir, varsa mengene ile yoksa havlu /bez yardımıyla , pedal el ile de tutulur. En son pedalı aynakola taktıktan sonra bir daha sıkarsınız.

Aynakola takarken gres kullanabilirsiniz sıkışmayı önlemek için.

Mili, shimano pedal platformuna takmak için açık ağız anahtara ihtiyacınız var, çok özel bir anahtar değil. Ben evde kendim taktım. Pedalı sabit tutmak biraz zor olabilir, varsa mengene ile yoksa havlu /bez yardımıyla , pedal el ile de tutulur. En son pedalı aynakola taktıktan sonra bir daha sıkarsınız.

Aynakola takarken gres kullanabilirsiniz sıkışmayı önlemek için.
şu anki ultegra pedalları aynakola ben takmıştım zaten 1 yıl olmadı, greslemiştim, weranın joker açık ağızlı anahtar takımı var bende. Şimdi siz söyleyince daha net anladım mili pedla takareken gres kullanmayıp pedali aynakola takarken kullanmam gerekiyor.
ek bir şey soracağım wahoo powermetreyi tanıdı ama 2sini de tanımıştır değil mi?

şu anki ultegra pedalları aynakola ben takmıştım zaten 1 yıl olmadı, greslemiştim, weranın joker açık ağızlı anahtar takımı var bende. Şimdi siz söyleyince daha net anladım mili pedla takareken gres kullanmayıp pedali aynakola takarken kullanmam gerekiyor.
ek bir şey soracağım wahoo powermetreyi tanıdı ama 2sini de tanımıştır değil mi?
Ayrı ayrı bağlanmıyorlar , biri master diğeri onun üzerinden bağlanıyor, tanımıştır.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Ben bisikletçiye taktırdım. Buna özel bir anahtar istiyordu. Her anahtar ile takılabilen bir şey değil.
1747741281173.png

Şu anahtardan lazım sanırım. Mili sökmek için kullanılıyor. Tabi dikkatlice bir bezle vs. sarıp boru anahtarıyla da sökülebilir, ama riskli tabi

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan ve FlighT
Benim pedal ultegra r 8000 serisi öyle değil, normal anahtarla açılıyor

IMG_7188.jpeg

Bisiklete taktım mı tamam, pedalı sökünce baktım hala takarken sürdüğüm gresten mevcut, sökerken kolaylık oldu.
IMG_7203.jpeg

• Beğen
Tepkiler: cixece ve gurkan
327267 dosyayı görüntüle
Şu anahtardan lazım sanırım. Mili sökmek için kullanılıyor. Tabi dikkatlice bir bezle vs. sarıp boru anahtarıyla da sökülebilir, ama riskli tabi
bu anahtar klasik shimano spd sl pedalları sökmek için kullanılıyor fakat videolarda mengeneye sıkıştırıp anahtarla açanları da gördüm. İhtiyacı olanlar için Pedal bakım anahtarı şişman bisikletin stoklarında var.

• Beğen
Tepkiler: Y. B. Tekin
Yenisi çıkmış

Image 3.06.2025 at 16.15.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve RmzBurak
  • Beğen
Tepkiler: Awacs7n
789 dolar

• İnanılmaz
Tepkiler: Özcan
Uygun fiyatlı olur inşaallah. Direkt shimano uyumlu olması güzel. Almak için bir bahanem olacak sanırım
Düzeltme;
Gerçi bir şeyin isminde pro varsa o ürün uygun fiyatlı olmaz herhalde.
aslında tek taraflı alırsan nispeten uygun
Image 3.06.2025 at 16.34.jpeg

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Assioma Duo'ya göre çok büyük bir güncelleme olmadığı için, en güzel yanı Duo'nun fiyatlarını düşürmesi olur.

Shi modeli sikintiliydi biraz güncelleme gelmis 50binden asagiya olmaz dual side olani.

Ne gibi bir sıkıntısı vardı?
Icinde o ring gibi birsey var zamanla gevseyip ses yapiyor. Bi kac arkadasim ayni problemden kaynakli servise gönderdi ürünleri sanirim kronik problem. Orjinal look versyonunda böyle bir problem yok.

Icinde o ring gibi birsey var zamanla gevseyip ses yapiyor. Bi kac arkadasim ayni problemden kaynakli servise gönderdi ürünleri sanirim kronik problem. Orjinal look versyonunda böyle bir problem yok.
aslında pedalla arasında takılmak için yanından 4 parça var onlar takılmayınca sorun yaşanıyor diye okumuştum bir kaç yabancı forumda, o mu acaba. Ben takarken 1er tane koydum.

Son düzenleme:
Geri