Ben Fatih Topçu'yu uzun bir süredir takip ediyorum. İlk takip etmeye başladığım zamanlar sadece koşuyordum. Fakat kendisi sayesinde koşuya olan ilgim artmakla kalmadı, triatlonun diğer dallarına, dolayısı ile bisiklete de merak sardım.
Bu forumda olmam da bir nevi kendisi sayesindedir yani
Şunu da söylemeden edemeyecegim, kendisi özel mesaj ile sorduğum her soruya cevap vermiş, yol göstermiştir. Bu samimiyeti ve yardımseverliği gerçekten takdir edilesidir.
Ben bu sponsorluk ile ilgili eleştirileri anlamadım. Arkadaşlar Fatih Topçu Asla Durma kanalını ürün yorumu için kurmamış ki.. hani bu amaçla kurmuş ve ürün inceleyip tanıtma konseptinde bir kanal olsa diyeceğim ki eleştiriler haklı parayı verenin ürünü övülüyor. Fakat kanalın amacı o değil. Bunu yapan onlarca youtube kanalı var ayrıca.. dj rainmaker'dan tutun bir sürü kanal..
Fatih Topçu bu kanalı, hiç alakası yokken tutkusu haline gelen triatlonu tanıtmak ve sevdirmek için kurmuş. Bu noktada koca bir maratonu, bir bisiklet yarışını hatta bir triatlonu en içinden izletiyor, tamamını yaşatıyor.
Ben İstanbul maratonunu koşmadan önce kendi istanbul maratonu koşusunu defalarca izleyerek yarışa mental hazırlık yapmıştım. Ha bunu yapmasa eleştirin çünkü triatlon dallarını sevdirmek için kurulan kanalın kendi şehrinde koşulan maratona yer vermemesi kabul edilemez. E var mı böyle bir şey.. yok.. ürün incelemesi için bu içerik üzerine kurulmuş onlarca kanal var onlara bakabilirsiniz.
Kendisine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Kendisi bu ülkede tv ekranlarını işgal edip boş konuşan bir çok spor adamından daha çok fayda sağlamıştır ülkemize spor açısından.