Guzel gunlerde kazasiz, belasiz, arizasiz, patlaksiz gonlunuzce kullanmaniz dilegiyle 👍🙂Merhaba cuma günü sipariş verdiğim Corelli Snoop 3.4 elime ulaştı yetkili serviste birleştirttim çok sağlama benziyor biraz sürme fırsatı buldum şu anlık sıkıntı yok gelişmeleri yazmaya devam ederim herkese teşekkür ederim.
Teşekkür ederim umarım herkes için kazasız belasız bir yıl olurGuzel gunlerde kazasiz, belasiz, arizasiz, patlaksiz gonlunuzce kullanmaniz dilegiyle 👍🙂
Yeni bisikletin hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan. Eğer tecrüben yoksa ilk başlarda hafif dahi olsa rampalardan çok zorlanabilirsin hatta bisikletten bile soğuma ihtimalin yüksek . Sakın pes etme bende 145 kiloydum küçücük ve çok kolay rampaları dinlene dinlene çıkıyordum. Ama azmederek 115 kiloya düştüm ve 1.viteste (24x36) çıkamadığım yerleri 25.vites(44x 21) ile çıkmayı başardım ve bunları 45 yaşında başardım 150+ km onlarca günlük tur yaptım. Onun için asla pes etmek yokTeşekkür ederim umarım herkes için kazasız belasız bir yıl olur![]()
pes edip bu sporun bana verdiği hazdan kendimi uzak tutamamYeni bisikletin hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan. Eğer tecrüben yoksa ilk başlarda hafif dahi olsa rampalardan çok zorlanabilirsin hatta bisikletten bile soğuma ihtimalin yüksek . Sakın pes etme bende 145 kiloydum küçücük ve çok kolay rampaları dinlene dinlene çıkıyordum. Ama azmederek 115 kiloya düştüm ve 1.viteste (24x36) çıkamadığım yerleri 25.vites(44x 21) ile çıkmayı başardım ve bunları 45 yaşında başardım 150+ km onlarca günlük tur yaptım. Onun için asla pes etmek yok
Tam ismini bilmediğim için dişli yazdım bahsettiğim şey şu aşınanlar şimdilik yeni ayna kolu taktı iki tarafı da iyice sıktı şu anlık sorun yok yarın tekrar sürüşe çıkacağım bakalım ne olacak unutmadan firmayı arayıp durumu bildireceğim bakalım nasıl cevap verecekler öneriniz için teşekkür ederim.@bozbala Göbek bilyaları dağılmıştır. Dişlerle alakalı bir durum muhtemelen yoktur. Zaten göbeği değiştirmeniz gerekicekti. Aynı bisikletçiye gidip rulmanlı çin malı orta göbeklerden takmasını isteyebilirsiniz. Bir daha dağılma problemi yaşamazsınız.
Göbeği çıkardıysanız fotograf paylaşabilir misiniz?
Çetin spacerları aşağı alırsın artık. 😬@cazci Sanki çok eski bir mevzuydu bu kahvenin (Filtre) yağ yakımını arttırdığı ben mi yanlış hatırlıyorum. Ben yaklaşık 1 senedir yapıyorum ama faydasını görmemiştim ki mevzu kahve değil pis boğazımmış. Boğazı tuttum 2 ayda 14 kg verdim. 70 kg dan sevgilerle.
Sabahları sırf keyif olsun diye kahve içmiyormuşuz meğer....
(link)
Güzel tavsiyeymiş,ama benim gibi yaktığının iki mislini yiyince hiç bir anlamı kalmıyor ki, bırakın yağ yakmayı,yağlanıyor demek daha doğru olurSabahları sırf keyif olsun diye kahve içmiyormuşuz meğer....
(link)
Kahve içmek nabız yükseltir. Bu sebeple yağ yakım nabız aralığını tutturmakta zorluk çekebilirsiniz. Gene de siz bilirsiniz.