Scudo Sports

Aşırı şişman biriyim ve bilgi birikiminize ihtiyacım var.

Corelli Snoop 5.3 29 Jant 21Vites 18"Kadro Hyd Fren Dağ Bisikleti
bu modeli almayı düşünüyorum sizce hata yapmış mı olurum yoksa alayım mı?

Scudo
Merhaba cuma günü sipariş verdiğim Corelli Snoop 3.4 elime ulaştı yetkili serviste birleştirttim çok sağlama benziyor biraz sürme fırsatı buldum şu anlık sıkıntı yok gelişmeleri yazmaya devam ederim herkese teşekkür ederim.

Merhaba cuma günü sipariş verdiğim Corelli Snoop 3.4 elime ulaştı yetkili serviste birleştirttim çok sağlama benziyor biraz sürme fırsatı buldum şu anlık sıkıntı yok gelişmeleri yazmaya devam ederim herkese teşekkür ederim.
Guzel gunlerde kazasiz, belasiz, arizasiz, patlaksiz gonlunuzce kullanmaniz dilegiyle 👍🙂

Teşekkür ederim umarım herkes için kazasız belasız bir yıl olur :)
Yeni bisikletin hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan. Eğer tecrüben yoksa ilk başlarda hafif dahi olsa rampalardan çok zorlanabilirsin hatta bisikletten bile soğuma ihtimalin yüksek . Sakın pes etme bende 145 kiloydum küçücük ve çok kolay rampaları dinlene dinlene çıkıyordum. Ama azmederek 115 kiloya düştüm ve 1.viteste (24x36) çıkamadığım yerleri 25.vites(44x 21) ile çıkmayı başardım ve bunları 45 yaşında başardım 150+ km onlarca günlük tur yaptım. Onun için asla pes etmek yok

Yeni bisikletin hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan. Eğer tecrüben yoksa ilk başlarda hafif dahi olsa rampalardan çok zorlanabilirsin hatta bisikletten bile soğuma ihtimalin yüksek . Sakın pes etme bende 145 kiloydum küçücük ve çok kolay rampaları dinlene dinlene çıkıyordum. Ama azmederek 115 kiloya düştüm ve 1.viteste (24x36) çıkamadığım yerleri 25.vites(44x 21) ile çıkmayı başardım ve bunları 45 yaşında başardım 150+ km onlarca günlük tur yaptım. Onun için asla pes etmek yok
pes edip bu sporun bana verdiği hazdan kendimi uzak tutamam :) tavsiyeniz için teşekkür ederim.

bugün bisikleti sürmeye başladığım ayna kolu sağa sola hareket ediyordu tanıdık bir bisikletçiye gittim bilin bakalım ne olmuş fabrika ayna kolunu tam olarak sıkmamış gevşek bırakmış ayna kolundaki dişler tamamen parçalanmış yarın firmayla iletişime geçeceğim ve parçanın yenisini isteyeceğim.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
@bozbala Göbek bilyaları dağılmıştır. Dişlerle alakalı bir durum muhtemelen yoktur. Zaten göbeği değiştirmeniz gerekicekti. Aynı bisikletçiye gidip rulmanlı çin malı orta göbeklerden takmasını isteyebilirsiniz. Bir daha dağılma problemi yaşamazsınız.

Göbeği çıkardıysanız fotograf paylaşabilir misiniz?

Son düzenleme:
@bozbala Göbek bilyaları dağılmıştır. Dişlerle alakalı bir durum muhtemelen yoktur. Zaten göbeği değiştirmeniz gerekicekti. Aynı bisikletçiye gidip rulmanlı çin malı orta göbeklerden takmasını isteyebilirsiniz. Bir daha dağılma problemi yaşamazsınız.

Göbeği çıkardıysanız fotograf paylaşabilir misiniz?
Tam ismini bilmediğim için dişli yazdım bahsettiğim şey şu aşınanlar şimdilik yeni ayna kolu taktı iki tarafı da iyice sıktı şu anlık sorun yok yarın tekrar sürüşe çıkacağım bakalım ne olacak unutmadan firmayı arayıp durumu bildireceğim bakalım nasıl cevap verecekler öneriniz için teşekkür ederim.

Dosyalar

• 20210224_220541.jpg
    20210224_220541.jpg
    74,4 KB · Okunma: 27
  • 20210224_220532.jpg
    20210224_220532.jpg
    68,5 KB · Okunma: 25
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
@bozbala Sorun göbekte ya da aynakolun sağ tarafında değilmiş. Sol bacağın mil yuvası yalama olmuş. Bu parçayı değiştirmek dert değil. Firma muhtemelen yenisini yollar fakat yollamazsa da çok üzerinde durmayın.

• Beğen
Tepkiler: bozbala
@cazci Sanki çok eski bir mevzuydu bu kahvenin (Filtre) yağ yakımını arttırdığı ben mi yanlış hatırlıyorum. Ben yaklaşık 1 senedir yapıyorum ama faydasını görmemiştim ki mevzu kahve değil pis boğazımmış. Boğazı tuttum 2 ayda 14 kg verdim. 70 kg dan sevgilerle.

@cazci Sanki çok eski bir mevzuydu bu kahvenin (Filtre) yağ yakımını arttırdığı ben mi yanlış hatırlıyorum. Ben yaklaşık 1 senedir yapıyorum ama faydasını görmemiştim ki mevzu kahve değil pis boğazımmış. Boğazı tuttum 2 ayda 14 kg verdim. 70 kg dan sevgilerle.
Çetin spacerları aşağı alırsın artık. 😬

@Mad Buddha Alacağımda gidon boğazının vidasını yalama yaptım Bike Fit ten sonra yeni gidon boğazı derlerse diye gidon boğazı da alamıyorum. :) :) Bike Fit 600 kağıt o da çok geliyor.

• Hahaha
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Sabahları sırf keyif olsun diye kahve içmiyormuşuz meğer....

(link)

İşe yarıyor :) 2020 yıl boyunca 23 kilo verdim, her sabah 2 sade kahve- 1 avuç fındık veya fıstık vede 2 tatlı kaşığı kadar bal. en az yarım saat sonra antremana çıktım ardından işyerine :)

Twitter'da bilimsel araştırma olduğu söylenen bir yazı okumuştum. Egzersizden önce kahve tüketmek genetik yapıdan bağımsız olarak kas gücünü artırdığı, ve yorulmayı geciktirdiği söyleniyordu. Buradan yola çıkarsak egzersiz esnasında daha geç yorulup daha uzun süre egzersiz yaptığımızı ya da da aynı sürede daha tempolu bir egzersiz yaptığımızı varsayabiliriz. Böylelikle kahvenin yağ yakmaya faydasını görmüş oluruz :D

@hamlet2006 Sakın 40 eder deme :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Sabahları sırf keyif olsun diye kahve içmiyormuşuz meğer....

(link)
Güzel tavsiyeymiş,ama benim gibi yaktığının iki mislini yiyince hiç bir anlamı kalmıyor ki, bırakın yağ yakmayı,yağlanıyor demek daha doğru olur:acpsnr: Ben şimdi sabah kalkıp yarım litre kahve içsem nolur anca çarpıntı olur:komik:

Kahve içmek nabız yükseltir. Bu sebeple yağ yakım nabız aralığını tutturmakta zorluk çekebilirsiniz. Gene de siz bilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Kahve içmek nabız yükseltir. Bu sebeple yağ yakım nabız aralığını tutturmakta zorluk çekebilirsiniz. Gene de siz bilirsiniz.

Çok içmemek şartıyla. Uykusuz vucutla sabahın korune antremana çıkınca pek isteksiz oluyor insan. Kahve sonrası içim kıpır kıpır olunca basıyorum pedala :)

• Beğen
@trainspotting35 bu sebeple yalama olma meraklısı alyan civataları atıp, torx civatalara geçiyoruz.

• Muhteşem
Geri