Scudo Sports

Aşırı şişman biriyim ve bilgi birikiminize ihtiyacım var.

@can_celik sonra Torx başlı anahtar masrafı yooo yoooo 😂

Scudo
@emir yakup bulut İlk siz sormuşsunuz yazdıklarımı görünce @HakanAydn size de cevap olacaktır. Başka yerde de yazmıştım. Sabahları yağlı açma, poğaça. Öğlenleri yağlı fabrika yemeği yada beğenmezsek 1 ekmek arası ne olursa. Öğlen çayında çikolata, bisküvi. Akşam yemeğinde makarna, pilav mümkünse yanında yarım ekmek. Akşam çayında yarım paket bisküvi. Gece uyanıp yaklaşık 250 ml süt yanında Allah ne verdiyse. 84 kg oldum bu gidişe bir dur deme zamanı geldiğine karar verince eşimin yazdığı diyeti uyguladım. Sabahları tam buğday ekmek arası krem peynir, zeytin ezmesi. Öğlen tam buğday ekmeği arasına şekersiz fıstık ezmesi. Akşamları 1 kap yemek, bol salata. Ekmek, makarna, pilav yok. Akşam çayında 5 adet hurma yada gün kurusu. Eşim bunları yapınca 1 hafta dayan glisemik endeksin düzelecek gece canın birşey yemek istemeyecek dedi. Dediği gibi de oldu. Bu arada ilave olarak haftanın 6 günü ortalama 40 km bisiklet. Kg verince ufak ufak koşuya başladım. 8 km ile açılış yaptım koşuda da şu anda 69,6 kg oldum hedef 68 kg. Biraz irade meselesi. Sigarayı da aynı bu şekilde netlikte bıraktım. Şunu yesem birşey olmaz aman bundan birşey olmaz demiyorum. Baklava en bayıldığım tatlı ödül olarak dahi 2 aydır ağzıma sürmedim.
@emir yakup bulut Bisiklet performansıma mükemmel etkisi oldu artık yokuşlar çok zevkli. Geçen yaptığımız sürüşte sağlam giden 25 yaşında bir arkadaşımız var ki ben 41 yaşındayım ondan kopmadan 60 km tamamladım. Eski halimide biliyor kendisi Çetin abi 3-4 kg daha verirsen seninle işimiz var dedi.😂

1 hafta dayan glisemik endeksin düzelecek gece canın birşey yemek istemeyecek dedi. Dediği gibi de oldu.
Bu işin en önemli noktalarından.Beyaz ekmek maalesef yedikçe acıktırıyor. Bir bırakınca, cidden 1 hafta sonra sabah kalkınca "kahvaltı nerdee" diye saldırmıyorsunuz..Tebrikler tekrardan hocam..Darısı bize..Bende fena gitmiyorum...

Geri