Scudo Sports

Asgari ücret 2020 TL

Scudo
Ziraat Bankası genel müdürü dün buna açıklık getirmişti.
Kur farkından doğan faiz bankalar tarafından değil hazine tarafından karşılanacak dedi.
Yani vadeli mevduatı olmayan biri olsak dahi bunun yükünü "geçiş garantili" köprüler gibi karşılayacağız.

Ziraat Bankası genel müdürü dün buna açıklık getirmişti.
Kur farkından doğan faiz bankalar tarafından değil hazine tarafından karşılanacak dedi.
Yani vadeli mevduatı olmayan biri olsak dahi bunun yükünü "geçiş garantili" köprüler gibi karşılayacağız.
hiperenflasyona giden yol hayırlı olsun. umarım gerçekleşmez derken derken, başlama düdüğü dün gece çaldı.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
hiperenflasyona giden yol hayırlı olsun. umarım gerçekleşmez deren derken, başlama düdüğü dün gece çaldı.
Aynen. Secim kazanmak için "kumar oynayalım" düğmesine bastılar.
Döviz kurlarını sabit tutamazlarsa matbaa çalışacak ve sonu hiperenflasyona gidecek.

Aynen. Secim kazanmak için "kumar oynayalım" düğmesine bastılar.
Döviz kurlarını sabit tutamazlarsa matbaa çalışacak ve sonu hiperenflasyona gidecek.
İşin komik yanı, şu an belki vardır ama geçen hafta, bankalarda yatan döviz mevduatı ile hem bankada hem da yastık altında duran altın Türkiye nin sigortası iken, bir gecede anlamsız hale geldi. Hiperenflasyon olursa ne olur. Anlatalım. Ekmek bugün 2 lira, yarın 2.5, yarından sonra 3.25, öbür gün 3.5, 5. Gün 5 lira diye gider. Allah korusun, umarım o günleri bu ülke insanı asla görmez.

Evet, yeni yıla girdik. " Sermaye " yine kazanan oluyor tabi. İşçi her an şutlanacak durumda. Ücretsiz izinler başladı. . Görünen mobingle ile yıldırıp şirketin gidilmedik projelerinde çalıştıracaklar sonra gönderecekler.

İnsan ne yapacağını da bilemiyor .Koşsam mı bisiklet mi sürsem. Ne bileyim.

Tezgahı temizleyip işe çıkmak en iyisi .

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc ve ÆSir
2011 Yılıydı, yüksek lisans öğrencisiydim bir yandan da dershanede çalışıyordum. O zamanlar havalı silah hobisiyle ilgileniyordum.
Hiç aklımdan çıkmaz AirArms S410 tüfekler ithal edilmişti ve 1000 lira civarından satılıyordu. 800 lira civarına da Hawke veya Nikko'nun güzel bir dürbününü alabiliyordunuz.
2011 Yılında Asgari ücret ne kadar derseniz: 837 Lira

Merak edip asgari ücretin tarihin zammını aldığı (4250TL) dönemde bir bakayım dedim ne olmuş o piyasa diye.
AirArms S410: 14.000 "Yalnız on dört bin lira"
Nikko Stirling veya Hawke Dürbün: 8-10 Bin Bandında

Asgari ücretle çalışan arkadaşlara daha makul fiyatlı hobiler tavsiye ederim. Zaman hayatta kalma zamanı.

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
Tombala artık en güzel hobimiz :koptum:

Geri