Scudo Sports

Arnavutköy

soner kardeşim kışlık takımlarımı bugün Hayrettin ile hallettim artık sıkıntı yok decathlon dan tamamladım full takım. Artık kış engel değil :)
@Hayrettin

yok yazmamış saptirik faturaya.

hepten unutmuş yani :)

@soneryen

Yav hiç sorma benim video nun bana ettiğine artık hep std. çekecem. Kaldırmıyor programlar benim kameranın kalitesini :)(

Scudo
@ÇaNakkaLeRuHu
Para var huzur var. :) bir ara bende bakınmam gerek. Makul bir şekilde eksikleri tamamlamam gerek. Yurtdışından siparişlerim gelmedi. Benim en kanser olduğum konu, sırt çantası olduğu için evvela çantadan kurtulmak istiyorum ve sele borusuna uzatma takılan bagaj ile fazla ağır olmayan çanta düşünüyorum. Çanta siparişi verdim, yurtdışından gelecek, siparişte uzun eldiven var. İçlik vs. var zaten. Rüzgarlık alsam yeter bana. Eksikleri tamamlamak gerek. Sırt çantasından kurtulalım derken şu bol bol su içme konusunda @Kenan Garibov beni kaygılandırdı. Diz altına kan gitmiyor, bol bol su içme muhabbetiyi yüzünden sevmeye sevmeye çanta içinde serum lastiğinden su içtireceksiniz bana :) Ben dizimi zorladım her halde sağ dizim ağrıyordu. Şuanda çok az kaldı.

@soneryen

Bak bir ara yine beraber decathlon a gidelim senin müsait olduğun bir zamanda inan yurtdışı ile hiç uğraşmana gerek yok. Full herşeyi aldım. Atarım onların resimlerini ve inan internette satılan bir askılı tayt fiyatı verdim :) 500tl. ( askılı tayt, forma, içlik, rüzgarlıklı şapka, ağızlık, mont hepsi dahil )

Kaliteleri de en üst sınıf. Sezon sonu ürünleri denk gelmişim. Süper oldu. Çok uygun fiyata aldım.

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
@ÇaNakkaLeRuHu
Atta linkleri bakalım neler aldın. Hakikaten yurtdışı ile uğraşılmıyor. Yalnız kask yok listede :) kaskı unutma. Daha bunny hop yapacağız, hoplayıp zıplayacağız,

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
@soneryen
Atıyorum resimleri bire bir aynı aldıklarım. İndirimli fiyatları bir gör harbiden nasipliymişiz bugün öylesine gitmiştik birkaç birşey bakalım diye fulledim takımı :) Satınalma olmanın da etkisi var tabi ben gelince fiyatları indiriyorlar :)

Ekran Alıntısı2.PNG Ekran Alıntısı3.PNG Ekran Alıntısı4.PNG Ekran Alıntısı5.PNG Ekran Alıntısı6.PNG Ekran Alıntısı7.PNG

Normal fiyat alsam 728 tl. tutacaktı hepsi...

Ayrıca parayı yabancılara da kaptırmadım bu arada btwın yerli :)

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu
Güle güle kullan. Btwin yerli olduğunu şimdi senden duyuyorum. Bisikletleri bile var. Yerli olur mu? Yanlışın olmasın. Yurtdışında bile btwin markası var. Kar maskesi güzelmiş. askılı taytı içten mi giyeceksin. Kısa kollu forma şuan için kış sezonuna göre ve btwin markası olması koşuluyla halen pahalı olduğunu düşünüyorum. Uzun kollu güzelmiş. Bende alışverişimi hızlandırmam gerek, yalnız bunlar soğuk için, yağmur için alt pantalon yağmurluk ve üst yağmurluk gerek. Birtek onlar kalmış. Bence

@soneryen

Yerli etiketlerinden baktım %100 yerli hemde :) En alta içlik, sonra askılı tayt, sonra çok soğuk ise kısa kollu forma değilse direk mont şeklinde giyiliyor. Aldıklarımın hepsi kışlık ve 0-5 derece. Mont -5... Yağmur için kullan at panço düşünüyorum üst var bir tek kullan at pantolon taşıdımmı yanımda tamamdır...

Decathlon un kendi markası imiş btwın. Zaten mağazada çoğu ürün hep btwın idi...

@soneryen

Bu diz ağrısı meselesi başıma geldi, çok kötü bir şeydir. Zamanında önlemezsen, sonrası çök kötü oluyor. Şimdikilik ağrı ve hassaslık tamamen geçene kadar bisikleti kullanma, amma yürümek faydalı olur. Bu şahsa ve ağrıya bağlı olarak 5 gün ile 5 hafta arası süre bilir. Sonra ise yavaş-yavaş dizlerini zorlamadan süre bilirsin. Ama ben sezdim ki, senin 2 şeyi mutlaka değişmen lazım: 1) sürerken ara-sıra su içmek, dizlere yağ gitmesi lazım 2) hafif viteslerde pedalı hızla çevirmek alışkanlığı elde etmek, dize düşen yükü azaltmak için.

Arkadaşlar yeni aldığınız bisiklet malzemeleri çok mübarekdir. Güle-güle kullanın.

@Kenan Garibov
Tamam birader su konusuna çok dikkat edeceğim. Hafif vites hızlı çevirmeye dikkat. Yokuşlar zorladı herhalde şuanda ağrı yok gibi

@ÇaNakkaLeRuHu birader ne yaptın videoları. Bekliyoruz haberin olsun. Hız bilgilerini ekleyemiyorsan bile ham halini yüklede indirelim. Sen daha sonra yine hız bilgilerini eklersin.

@Kenan Garibov

Eyvallah Kenan kardeşim Teşekkür ettim. Daha iyileri sizlerin olsun İnşaallah.

@soneryen

Video işini halledecem şu an tespit ettim bölümleri şimdi edit leyeceğim.

@soneryen

Geçmiş olsun bu arada aman dikkat. Spor yapalım derken sağlığımızdan olmayalım.

@Kenan Garibov kardeşim. İyi bir çanta ve su matarası tavsiyesi var mı? Malzemesi iyi olan.

Bu arada yarın İnşaallah Avcılar turu yapıyorum. Boşta olan varsa gelebilir.

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu
Akşam mı yapıyorsun. Ne zaman yapıyorsun. Saat kaçta?

@ÇaNakkaLeRuHu
Biz ekmek parası derdinde sen 100 km. derdinde. :) Bizim çoluk çocuk var birader. Sonra çoluk çocuk taş mı yiyecek. :) para kazanmamız lazım.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@Kenan Garibov
Farketmez kardeşim. Yurtdışından gelmesi uzun sürebilir. Yurt içi olsun ama sen yinede varsa yurtdışı güvendiğin bildiğin bir site yazarsın.

@soneryen
Ben 2012 yılında bir tanesini aldım. Çok yoğun şekilde şimdi de kullanıyorum. Camelbak Cloud Walker. Malzemesi çok sağlam. İçinde 2 litre su kabı var, birde yağmurdan korunmak üçün altta tamamen görünmez bir cepte yağmurluğu var. Çıkarıp üstüne takmak olur. Bir tane ipliği bile sökülmemiş şimdiye kadar.

(link)

Üretici şirket bu modelin rengini bir azacık değişmiş. Umarım kalitesini bozmamış.

(link)

Turlar zamanı içine tek su değil, yedek giyim, yemek, alet ve s. başka şeyler de koya biliyorsun. Yani bunu kullandığım için kalitesini iyi biliyorum. Başka çantam olmadı, doğrusu.

Decathlonda da bazı çantalar satılıyor. Geçen yıl bir arkadaşıma hediye olarak almıştım birini. Senin için her hangi birisi yarar. Ama sana tavsiyem, yalnızca su taşımak için olan küçük bel çantası alma. Sudan başka içine bendeki gibi yedek giyim ve s. eşyalar koya bileceğin bir az büyük çanta al. Böyle birisini bulmazsan normal doğa ve yürüyüş çantaları oluyor, onların bazılarının bel kısmında su çantası için yer ve borusunun çıkması için delik oluyor. Bu çantayı ve ayrıca olarak onun içine koymak için su çantası ala bilirsin.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Geri