Scudo Sports

Arnavutköy

@ÇaNakkaLeRuHu
Evet bir tur ayarlayalım zemin kuru olursa iyi olur malum çamur iyide jantları sardığı zaman sorun oluyor.

Scudo
@semih59
Yazdığınız iyi olmuş. Benimde 1 arkadaşım var. Birlikte zaman zaman pedallıyoruz. Geçen şamlar köyüne. Esenkent-Ispartakule-Altınşehir-Şamlar yolu üzerinden gittik. Geri dönüş Altınşehir üzerinden Ispartakule'ye doğru zorladı. Sizin bahsettiğiniz parkurun tarifini bir ara alalım bir kerede oradan değerlendiririz. Bu pazar günü sabah kahvaltıya misafir gelecek. Bu sebeple sabah kısa bir ter atarım belki. Sonra haftalarda turlarız birlikte hareket ederiz. Tanışırız turlarız.

• Beğen
Tepkiler: semih59
@ÇaNakkaLeRuHu
Aynen

@ÇaNakkaLeRuHu
Aynen

@soneryen
@soneryen

Tamam görüşmek üzere faceden mesaj attım size

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@ÇaNakkaLeRuHu
Yarın 10 m/san hızla rüzgar bekleniyor. Yolunu öyle seç ki, geri dönerken rüzgar arkadan essin :)
Ben yarın çalışmasaydım sana katılırdım. Acil bir iş çıkmazsa pazar günü sürmek imkanım olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
@Kenan Garibov

Biliyoruz rüzgar var. Lakin rüzgarda sürmek de ayrıcalık bence. Pazar günü de çıkarız İnşaallah çok fazla yorulmaz isem :)

• Beğen
@gmfaruk
Eyvallah sağolasın yeni bir sürü video ekledim daha çok ekleyeceğim içerik çok bende. Hepsi kendi gezdiklerim, büyük balık peşinde olduğum videoları ekliyorum şu an :)

@ÇaNakkaLeRuHu
1 aydan önce eklenmiş görünmoyur. Hangileri yeni

@soneryen

Nası yav dün 15-20 tane video ekledim.

Bütün balık videoları yeni işte gözüküyor bende.

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu
Yahu ne balığı ben bisiklet videoları aradığım için balıkları direk es geçtim. Ne işimiz var, hamsiyle palamutla :D bize bisiklet videsu lazım. Bizim videolar ne oldu. Bir türlü atmadın. Ayıp ettin

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Geri