Bendeki çantanın susuz 18 litre hacmi var. Ama su çantasını içine koyarsan 13 litre boş yer kalıyor. Sen gönderdiğin çanta su için iyi gözüküyor, ama 3.3 litre hacim bana göre çok az.
@soneryen
18 litre seni korkutmasın. Geçen sefer belime giymiştim o çantayı. Resim ve videolara bakarken görürsün.
@soneryen
Yolun Dekatlona düşerse bu çantaya bak istersen. 10 litre daha pratik gözüküyor:
(link)
@Kenan Garibov
Decathlonda stokta kalmamış. Bakacağız artık. Sanırım kış diye stoklarda kalmamış olabilir. 10-15 lt. çanta ideal görünüyor. camelbak Türkiye'de satan site bulamadım.
Ben de arkadaşıma hediye ararken Camelbak bulamadım Türkiyede. İyi bir bisiklet çantası bulamazsan, söylediğim gibi su çantası için yeri olan doğa yürüyüşü çantaları oluyor. Onlardan alıp ayrıca da içine koymak için plastik su çantası alabilirsin. Bu, seçimini artıra bilir. Zaten benim kullandığım Camelbak bisiklet değil doğa yürüyüşü çantası diye geçiyormuş.
@ÇaNakkaLeRuHu
Tebrik ederim biraderim, pedalına sağlık. Yalnız bu stravadaki Batuhan Zorbey'de kim oluyor. Fotoğraftaki sen misin? strava Çalışır çalışmasına niye sorun çıkartıyor.
Ben yazışmaları dün akşam görmüştüm, düşündüm, bugün, yani, cuma günü sen 100 km süreceksin. Aferin sana. İstanbulun içinde 100 km sürmek kolay değil. Arabalar, trafikte gerginlik, falan... Şimdi kendini nasıl hiss ediyorsun?
@ÇaNakkaLeRuHu
72 saat kaslarını zorlama. Yani bisiklet binme. Ondan sonra tekrar binersen öncekine göre daha kolay pedalladığını hiss edeceksin. Ama dizlerin ağrıyorsa ağrı tamamen geçene kadar beklemen gerekiyor.
100 km-e ne kadar su içtin?
@ÇaNakkaLeRuHu
Güzel. Umarım olmazın zevk de almışsındır. Ben bizim ofis Karaköyde yerleşirken birkaç defa Eyüpün sahil yolu ile Unkapanı köprüsune kadar gidip ordan Karaköye geçmişdim. Ama o yönü bisikletli için biraz tehlikeli buldum. Sen giderken nasıldı?
Yarın, malesef, ben evden çıkamıycam, misafirim olacak. İnşallah, gelen hafta sonu bir iş çıkmazsa sizinleyim. 2 lt su bence bir kadar az.
Merhabalar. Hayrettin Arkadaşımız bana mesaj atmış Arnavutköy sayfası için Teşekkür ederim kendisine ben bahçeşehirdeyim.Bahçeşehirden genelde asmalı evler kelebekler vadisinden araziye girip sazlıbosna baraja gidiyorum barajın üzerinden geçip şamlar köye gidiyorum hava durumuna göre araziye çıkıyorum yağışlı havalarda çamura batıyorum ön jant arka jant kitleniyor çamurdan gidilmiyor Birde çok köpek mevcut her ne kadar köpekleri sevsem de hayvanlar aç sinir stres dolu tek geçmek zor.Kuru havaları seçiyorum bunun yanı sıra arnavutköyün köylerine,çatalca köylerine pedallıyorum Fakat arazide belki benden tecrübeli olabilirsiniz , bir şekilde gelmeye çalışırım.Sayfayı okudum soneryen arkadaşımız esenkentte imiş soneryen arkadaşla beraber buluşup o tarafa şamlar veya bir noktaya gelebiliriz hem tanışırız derim.22 kasım bu pazar bahçeşehirden 4 kişi altınşehir,halkalı gümrük yolundan sahili takip ederek yeşilköye sahile oradan öğretmenler günü bisiklet turuna sultanahmete pedallayacağız.Sultanahmette tur 10.00 da başlayacak Bahçeşehirden sabah 07.00 hareket edeceğiz başka bir hafta sonu kuru zeminde görüşmek üzere diyorum.saygılarımla