Scudo Sports

Arnavutköy

Scudo
Benim için fark etmez. Siz saat ve yeri söyleyin, ben de zamanımı ona göre ayarlamaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
@Hayrettin ben diyorum ki Arnavutköy - Taşoluk Mesire alanını denemediyseniz oraya gidelim diyorum. Benim favori mekan orası. Memnun kalacağınızı düşünüyorum. Full orman ağaç aksiyon herşey var...

Ayrıca mekanda her türlü ihtiyacı karşılayabilecek yerler de var. Kasabına kadar herşey var :)

@Hayrettin
Hayır değil neyse biz buluşalım ben götüreceğim İnşaallah sizi. Mükemmel yer. Şamlar tarafında değil dediğim yer Tayakadın tarafına giderken.

Ben o bölgeyi Karaburun'a kadar full gezdim. Videolar var izleyebilirsiniz. Youtube da. Tam Mesire alanının önünden başlayıp Karaburun'a kadar çektim.

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu
Tamamdır Mtbmi kapar gelirim. Saat-buluşma mekanı için ne diyoruzz

• Beğen
Profil resmini de orda çekmiştim.. Oranın videosunu içerde alamamıştım. Bahane ile alırım full orayıda İnşaallah.

@Hayrettin
Uygun ise yarın 10:30 Arnavutköy Devlet Hastahanesi önü...

• Beğen
Hayırlısı hocam. Yemek su dışında yanımıza almamamızı önerdiğiniz bi şeyler var mı?

• Beğen
@Hayrettin
Yemek almayın bence dediğim gibi gideceğimiz yerdekiler zaten tanıdık benim. Ayrıca orda herşey var. Boşa ağırlık yapmayın.

Süper. Yarın görüşürüz öyleyse hadi iyi geceler

• Beğen
Arkadaşlar, yetişebilirsem ben de Sefaköy'den katılmak istiyorum. Saat 9:30 gibi yola çıktığım taktirde aşağı yukarı buluşma saatinde orada olacağımı umuyorum. Daha önce bisikletle geçmediğim bir parkur olacağından tam olarak varış süremi kestiremiyorum. Son günlerdeki ortalama tempom 22 - 23km/h.

Yetişebildiğim taktirde Arnavutköy DH önünde görüşmek üzere..
Mehmet Çelebi

• Beğen
Geri