Scudo Sports

Arnavutköy

Scudo
Ben her sabah sirinevler tarafindan arnavutkoye geliyorum. Aytemiz petrolden su alip biraz dinlenip geri geliyorum. Cok yokuslu oralar. Size kolay gelsin zor parkur

@oktayakgoz evet biraz öyle ama sizde tam noktasına bırakıyorsunuz. Daha da devam ederseniz tamamen yeşillik içerisinde bisiklet sürme firsatını yakalayabilirsiniz. :)

Spor amacli oldugu icin oyle. 25 km git gel yapiyorum. Gunluk 50 km. Bir gun gezeyim diye ciktim yassi oren koyu var orada gidene kadar canim cikti. Ondan sonra korktum vallaha. O gun yassiorenden kestanelik catalca diye devam etmistim. Buyukcekmeceden beylikduzunue cikarken eve varabilecekmiyim diye dusunmeye baslamistim.

Ben yol bisikleti kllaniyorum devam etsem gezecek guzel yer var mi

@oktayakgoz evet arnavutköyden devam ettikten sonra tayakadına gidebilirsiniz biraz daha devam etttikten sonra isterseniz Karaburun veya balanban kötü(terkos) gidebilirsiniz. Ama sunu da unutmamak gerekir ki siz zaten 25 km yol katedeceksiniz ki arnavutköye geleceksiniz. Benim size önerdiğim yerler de Arnavutköyden 25 km uzaklıkta yani sadece tek yön yaklasık 50 km yol yapmanız gerekmektedir.

@Suat Şahin 100 km yapmak probblem degil Allahin izni ile de gunluk spor harici gelmem gerek. Haftasonu cumartesi gunu turumu uzun tutabilirim. Sabah ayni saatte cikar 9 40 da orda olurum. Yol da cok yokus yoksa 10: 40 yada 11:00 gibi orada olurum. Hafta sonu Allahin izni ile geleyim bakalim tayakafin nasil bir yer mis.

Haritadan inceledim. Insallah cumartesi gelirim. Grubunuz filan varsa gezen katilabilirimde.

Unutmadan kopek durumu nedir orada. Ben cok korkarim kopekten

@oktayakgoz hafta sonu net bir planım henüz belli değil. burada herhangi bir grubumuz yok. Eğer size katılma durumum olursa bilgi veririm size. Köpek durumu ile ilgili olarak ise Belki köy içlerinde karşınıza çıkabilir fakat bunun dışında herhangi bir sorun yaşamazsınız inş. Ben daha önce tek başıma Tayakadına kadar gittim. Sadece Arnavutköyden çıkıp Tayakadına doğru orman yolu çok dar ve kamyonlar geiyor. Kamyonun yarattığı rüzgar etkisi dengenizin dagılmasına sebep olabiliyor. Bunun dışında herhangi bir sorun yaşamadım.

Kamyon isini hic sorma. Yassi orene cikarken yol cok dar kamyonlardan gidemedim yurumek zorunda kaldim. Catalcadan buyukcekmeceye inerkende bahsettiginiz ruzgari yedim. Once bi disari itiyor ruzgar sonra kendine cekiyor. Sanki ogretmen kulaginizi cekiyormus gibi oluyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
hahaha cok sıkıntılı bir durum allah korusun ufak bir dikkatsizlikte dahi kazaya sebep olabilir. Dikkatli olmak gerekiyor.

Alisiliyor zamanla. Ilk arnavutkoye geldigimde yokus asagi inerken bisiklet altimdan gidecek gibi oluyordum. Simdi daha cok hizli gidiyorum alisiliyor zAmanla. Ben biraz kiloluyum 170 cm boya 84 kilo. Oyle cok etkliemiyor. Profesyonel bisikletcileri merak ediyorum nasi suruyorlar. Bisiklet 7 kilo civari kendileri 60 kilo. Bana kiyasla 27 kilo hafifler

Benimde boyum 177 kilo 65 olunca bende etkileniyorum :)

Meraba arkadaşlar maddi durumum olmadıgı için bisiklet alamıyorum ve çokda isitiyorum bir bisikletimin olmasını ikinci el kullanılmayan bisiklet varsa verebilirmisiniz arkadaşlar

@muhammet737 kardeşm eski de olsa yardım etmeyi isterdim de elimizde olan bi şey.yok ama bu derdinle ilgili bi başlık var orda bahsedebilirsin bundan :)

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Dün yapmak istediğim Karaburun turunu bugün yapmayı düşünüyorum arnavutkoy üzerinden gideceğim İnşallah. Hava nasıl oralarda yağmur var mı

çok teşekkürler hocam da hangi başlktan bahsediyorsunuz

Kullanmadığınız ürünleri ücretsiz başkasına verme konusundan bahsediyor

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
Tayakadın yakınlarındayım. Rüzgar çok fena yoruyor.

@Suat Şahin
Sabah akşam ordayım :)

@oktayakgoz
Benim mekanlar orası videolarımı izle :)

@oktayakgoz
Köpekli videolarımı izle nasıl saldırıyorlar bana oralarda :)

@Suat Şahin
Suat kardeş senle bi ara çıkalım tura aynı noktalarda sürüyoruz.. :)

@oktayakgoz
Sedona 850 bisiklet gezileri 2 olarak kaydettiğim video son karaburun seyahatim bakabilirsin oradan kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Geri