Scudo Sports

Arnavutköy

@Vihra

@Hayrettin
Biz burdayiz. Sizi bekledik ama geleceginizden de emin degiliz. Su an arkadaslarla Tasoluk mesire alanina gidiyoruz. Eger gelirseniz o tarafa gelin ve isterseniz ozel mesajla telefon numaranizi da ata bilirsiniz. Biz sizi arariz orda dururken.

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Scudo
Merhabalar,

Yola ciktim fakat dedigim gibi daha once gecmedigim bir parkur oldugundan yer yer zorlayici oldu.

Su anki konumum alttadir. Malesed size yetisemeyecegim. Kismetse bir dahaki sefere biraz daha vakitlice cikarim yola..

Dosyalar

• image.png
    image.png
    38,8 KB · Okunma: 6
  • image.jpeg
    image.jpeg
    36,9 KB · Okunma: 6
  • Beğen
Biz Tasoluk mesire alanindayiz. Bu taraflara gelib cikinca yaz. Ara-sira bakcagiz telefona.

• Beğen
Su an sakaryada olmasam katilirdim ben de kayabasi yol ayriMindayim fenertepe

@Vihra
Evet döndük kardeşim. Şu an videoyu hazırlıyoruz biraz sürebilir akşama izlersin İnşaallah. Güzel aksiyonlu oldu 50km yi geçtik.

• Beğen
Size yetişemeyeceğim mesajımdan sonra biraz nefeslendim ve yola devam etmeye karar verdim. Taşoluğa ulaşıp bir iki yanlış yol sonunda mesire alanına ulaştım. Son mesajımı orada göndermiştim döndünüz mü diye saat 12:35'te. Sizden dönüş olmayınca da biraz dinlenip dönüşe geçtim. Muhtemelen siz o sırada pedallıyor olduğunuzdan mesajımı görmediniz. Birlikte sürememiş olmamıza üzüldüm ama yinede hiç aklımda yokken sizin vesilenize 72,5 km'lik bir tur yapmış oldum :).

Sizin de güzel bir gün geçirmiş olmanıza sevindim :)

• Beğen
@Vihra
Eyvallah kardeşim şu an videoyu hazırlıyorum tam ekran kayıt yaptığım için forum a dönemiyorum şu an uzun olanı da halledeyim birleştirme yaparken yazışırız İnşallah.

• Beğen
Koca günü her ne kadar nal Toplayarak geçirsem de çok beğendim bu turu :D tekrarlarında daha fazla arkadaş toplarız inşallah

• Beğen
@Hayrettin
daha işlerim yeni bitti kardeşim. Bisikleti temizledim elbiseleri yıkadım bir yandan da videoyu yapmaya çalışıyorum. Şimdi birleştirme aşamasına geldim parçaları sonra da yayınlama işi var İnşaallah.

@oktayakgoz
Bugün arkadaşlar ile buluştuk bayağı gezdik 60-70km yaptık. Bir dahakine seni de bekleriz İnşaallah. Videoyu hazırlıyorum en geç yarın izlersin İnşaallah.

@Vihra
Bir daha ki tura hazır ol İnşaallah.

@ÇaNakkaLeRuHu ben gelmeyi teklif ederdim aslında ama yol bisikleti kullandığım için gelemeyeceğimi düşündüm. Davetin için teşekkür ederim.

• Beğen
Yarın için işi olmayan varsa toplanabiliriz
Ben işte olduğum için bu tura katılamadım

• Beğen
@oktayakgoz
Rica ederim. Yol bisikleti kullanmak katılamayacağın anlamına gelmez. Bizden daha az yorulursun olacağı o olur :)

@oktayakgoz
Rica ederim. Yol bisikleti kullanmak katılamayacağın anlamına gelmez. Bizden daha az yorulursun olacağı o olur :)

@oooomer25

Ben daha yeni kendime geliyorum :)

Bu arada videonun hala youtube yüklemesi bitmedi şu anda %90 da... Elektrik felan gitmeden İnşaallah yüklemiş olurum. Yoksa dünden beri verdiğim emek boşa gidecek...

• Beğen
@oktayakgoz
Yukardaki videoyu izle :) Dibine kadar giriyoruz hatta video da bir ara çamurda yüzdüm :)

• Beğen
Geri