@Hayrettin
Biz burdayiz. Sizi bekledik ama geleceginizden de emin degiliz. Su an arkadaslarla Tasoluk mesire alanina gidiyoruz. Eger gelirseniz o tarafa gelin ve isterseniz ozel mesajla telefon numaranizi da ata bilirsiniz. Biz sizi arariz orda dururken.
Size yetişemeyeceğim mesajımdan sonra biraz nefeslendim ve yola devam etmeye karar verdim. Taşoluğa ulaşıp bir iki yanlış yol sonunda mesire alanına ulaştım. Son mesajımı orada göndermiştim döndünüz mü diye saat 12:35'te. Sizden dönüş olmayınca da biraz dinlenip dönüşe geçtim. Muhtemelen siz o sırada pedallıyor olduğunuzdan mesajımı görmediniz. Birlikte sürememiş olmamıza üzüldüm ama yinede hiç aklımda yokken sizin vesilenize 72,5 km'lik bir tur yapmış oldum .
@Vihra
Eyvallah kardeşim şu an videoyu hazırlıyorum tam ekran kayıt yaptığım için forum a dönemiyorum şu an uzun olanı da halledeyim birleştirme yaparken yazışırız İnşallah.
@Hayrettin
daha işlerim yeni bitti kardeşim. Bisikleti temizledim elbiseleri yıkadım bir yandan da videoyu yapmaya çalışıyorum. Şimdi birleştirme aşamasına geldim parçaları sonra da yayınlama işi var İnşaallah.
@oktayakgoz
Bugün arkadaşlar ile buluştuk bayağı gezdik 60-70km yaptık. Bir dahakine seni de bekleriz İnşaallah. Videoyu hazırlıyorum en geç yarın izlersin İnşaallah.
@oktayakgoz
Rica ederim. Yol bisikleti kullanmak katılamayacağın anlamına gelmez. Bizden daha az yorulursun olacağı o olur
@oktayakgoz
Rica ederim. Yol bisikleti kullanmak katılamayacağın anlamına gelmez. Bizden daha az yorulursun olacağı o olur
@oooomer25
Ben daha yeni kendime geliyorum
Bu arada videonun hala youtube yüklemesi bitmedi şu anda %90 da... Elektrik felan gitmeden İnşaallah yüklemiş olurum. Yoksa dünden beri verdiğim emek boşa gidecek...