Scudo Sports

arkadaşlar slayt gösterisi nasıl yapılır

Karakartal Platton

Forum Bağımlısı
Tepki
151
arkadaşlar kardeşimin ödevi için slayt gösterisi lazım. ben bilmiyorum nasııl yapılır.öğretirmisiniz:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Scudo
Office programına ihtiyacın var :).
Power Point'i aç, zaten şablonlar orada hazırlar başlıkları ve metinleri sağdaki kısımdan seçtiğin şablon şekline göre yaz.
Bir slaytı bitirdikten sonra solda tüm slaytların sıralandığı yere sağ klik yapıp "Yeni Slayt" a tıkla (veya "Yeni Sayfa"). Sonra konuya kaldığın yerden devam et.
Çok uç noktalara gitmediğin sürece Power Point basit bir program aslında.

Asıl önemli olan;
Sunum hazırlarken rahatsız edici veya okunması zor renkler seçmemelisin. Konuları sadece ana başlıkları ile yazmalısın, tüm konu içeriği slaytta bulunmamalı. Konu ana hatları ile belli edilmeli, varsa grafikler slyat üzerinde gösterilmeli.

İlk aklıma gelenler bunlar, iyi bir sunum için bunlara dikkat etmelisin ;).
(Ben bu aralar haftada 1-2 tane hazırlayıp sunuyorum da :))

halile ek olarak....

eski sürüme göre anlatmışlar ama işe yarar

(link)

ayrıca google dan "power point sunum" olarak arat neler bulacaksın daha ;)

cameradan aktardıgım resimleri acdsee adli programdan izlemistim. 30 gun deneme suresı var. power poınt de oldukca kolay ve bol fonksıyonludur ama basit bir sey ıstıyorsan acdsee linki burda dogru cıkacakmı bılmıyorum ( zaman ayarlamsı yoktu zannedersem. )
(link)

donwload edip kullan yada www.download.com sitesinden arayınca karsına cıkıyor. kolay gelsın.

Geri