konuyu hortlatmak gibi olmasın ama aracı tamir ettirdik gitmeden, 70 lira tuttu o kadar . sonra tokalaşıp vedalaştık o kadar beyler . 2 sene sonra yeniden aldım bisiklet umarım aynı kazaları yaşamam.
sinir oluyorum şu Şahin kartal arabalarına insan gibi kullanmıyor bazıları Apart egsoz takıp kulağımıza ediyorlar hepsini üst üste yığıp yakasım geliyor bazen.
İstanbul'da ve büyük şehirlerde bitme noktasına geldiler neredeyse ama sürücüleri değişmedi tabii, doblo, kangoo, berlingo, fiorino gibi ticari araçlara terfi ettiler...
Bisey diyimmi? Şu bi gercek ki bu ülke ilerlemiyecek hiç bi yönden cok geriyiz ne eğitim almak istiyoruz ne bisey bisiklet yolunda MANGALA devam yurdum insaniii.....
bende demir yığını bisikletimle gece aheste aheste giderken yokuş aşağı iniyordum sonra birden bi baktım küüt diye ses bem beyaz şahine arkadan öyle bir çarptımki fren papuçları koptu sonra araba ötmeye başladı geceydi hasar varmı bakamadım ama hani vurunca benim bisikletin arka teker havalandı yani o derece allahtan kafada kask v.s vardı düşseydim az hasarla atlatırdım sonra adam pencere çıktı kaçmak zorunda kaldım yarın gidip özür dileyecem.