Scudo Sports

arkadaşlar şahine arkadan çarptım,adam parasını istiyor yardım edin lütfen

konuyu hortlatmak gibi olmasın ama aracı tamir ettirdik gitmeden, 70 lira tuttu o kadar . sonra tokalaşıp vedalaştık o kadar beyler . 2 sene sonra yeniden aldım bisiklet umarım aynı kazaları yaşamam.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Scudo
Veeee.. yılın en iyi hort ödülü sizlere gidiyor galiba...:))

Geçmiş olsun, kazasız sürüşler.

Resmen hipnoz olmuş şekilde konunun bütün yorumlarını okudum ve neden okudum bilemiyorum :D

@Mustafa T.

Bende 4. sayfadan sonra sona gideyim ne olmuş acaba dedim geldim buradayım :D :D

Enteresan başlıkmış vesselam, tüm forumun seferber olup dizi gibi olayın sonucunu merakla beklemiş oluşu da apayrı. Geçmiş olsun.

konuyu okumadan once sahin'i benim gibi kus sanan var mi??

• Beğen
Tepkiler: ERTĞRL
@Berk Ilgar

Ahahahah evet var. Ben de ilk anda "dağ bisikletçisi herhalde, birinin kuşunu ezmiş..." diye düşünmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: prokamikazae
sinir oluyorum şu Şahin kartal arabalarına insan gibi kullanmıyor bazıları Apart egsoz takıp kulağımıza ediyorlar hepsini üst üste yığıp yakasım geliyor bazen.

Sahin turu araclari trafikten kaldirsalarya olmaz mi ? :)

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi :)

Heyecanla okudum. Geçmiş olsun madem, ne diyelim. Yeni bisikletin de hayırlı olsun :)

@sezer şentürk

İstanbul'da ve büyük şehirlerde bitme noktasına geldiler neredeyse ama sürücüleri değişmedi tabii, doblo, kangoo, berlingo, fiorino gibi ticari araçlara terfi ettiler...

• Beğen
Tepkiler: Berke
Bisey diyimmi? Şu bi gercek ki bu ülke ilerlemiyecek hiç bi yönden cok geriyiz ne eğitim almak istiyoruz ne bisey bisiklet yolunda MANGALA devam yurdum insaniii.....

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi :)

bende demir yığını bisikletimle gece aheste aheste giderken yokuş aşağı iniyordum sonra birden bi baktım küüt diye ses bem beyaz şahine arkadan öyle bir çarptımki fren papuçları koptu sonra araba ötmeye başladı geceydi hasar varmı bakamadım ama hani vurunca benim bisikletin arka teker havalandı yani o derece allahtan kafada kask v.s vardı düşseydim az hasarla atlatırdım :D sonra adam pencere çıktı kaçmak zorunda kaldım yarın gidip özür dileyecem. :D

Geri