Scudo Sports

arkadaşlar şahine arkadan çarptım,adam parasını istiyor yardım edin lütfen

Adam yolun solundaymış.+ olarak normal şekilde park halinde imiş.Burada hata biraz sana geliyor.Bisiklet sürücüsü nerede olursa olsun yolun en sağından sürmelidir.Sen soldaki park halindeki arabaya vurmuşsun.Bu nedenle adam suçsuzdur.Ama sen yinede arama adamı.Polise gidelim de.Ama oradanda olay başına kalabilir sonuçta yanlış yerden gitmişsin.En iyisi ailenle konuşmak...

Scudo
bahsettiğimiz araç şahin bunu bi ortaya koyalım önce.ayrıca milimlik bir içe çökmeye ne parası istiyor o parayı alıp cebe indirmenin peşinde saçmalamasın hiç.o milimlik yere gelinceye kadar ona kaç tane mekanik arıza bulurum ben o arabanın başında hemde.bizim sanayide genelde ustalar para bile almıyorlardı o tip şeylere 2 dk çektirip gönderiyorlardı adamı arkadaşların dediği gibi sizi yanlız gördüyse paranın peşine düşmüştür o bence ararsa sizi söyleyin o zaman polis çağıralım gelsin zabıt tutsun kim suçlu anlayalım dersin.arkadan çarptığın için her halükarda suçlu seni bulurlar gerekçe de yeterli takip mesafesi bırakmadığındır fakat adamın zabıt falan tutmadan kafadan bir bütçe atıp da onu senden talep etmesi de onu haklıyken haksız duruma düşürebilir...

Kaza tutanağı tutulup karşılıklı olarak imzalanmadığı ve kaza yapan araç/araçlar kaza mahalinden trafik polisi gelmeden şahıslar tarafından başka bir yere götürüldüyse kaza hakkında hiçbir dayanak yok demektir. Yani sen bu durumda kaza yapmış olmuyorsun. O kişi de, "kimin çarpmış olduğu belli değil(kim vurduya gitmiş)" durumuna düşmüş. Sen keyfine bak, adam ararsa da ben öğrenciyim param yok dersin. Israr ederse de çarptığıma dair bir kanıt var mı elinizde dersin. Gerisi malum zaten...

• Beğen
Tepkiler: Enes.
@Halil EROĞLU

aynen öyle pardonu izledinmi :D hani orada asker çocuk diyor ya hiç kurcalama abi s...et die :D sende öle yap :D

@Halil EROĞLU

Bende konuyu takip ettim de aynen böyle düşünüyorum.Olay budur :)

Bir keresinde bende bir arabaya arkadan çarpmıştım.Ama suç tamamen bendeydi eski bisikletim vardı o zamanlar frenler düzgün tutmuyordu.Ve baya sert bir şekilde arkadan geçirdim ama araba honda jazz tipi bir hatchback araçtı ve hiçbirşey olmadı arabada sadece lastik izi çıktı adam arabadan indi adamdan özür diledim adamda anlayışla karşıladı hatta iyi misin seni hastaneye götürebilirim bile dedi.Dostum yerinde olsam bunu aileme nazik bir şekilde anlatırdım.Onlar sonuçta bizden daha deneyimli hem bu tür heriflere güven olmaz

@Halil EROĞLU

işte dediğin gibi olmuyor kardeş bazen. 40-50 tl için değmez. bu tipler pire için yorgan yakacak tiplerdir. eğer ararsa sende bu şekil bişey dersen yerini yurdunuda az çok biliyorsa 40 tl için başın belaya girer. hiç gerek yok. aileni söylemek istemiyosan al bir büyüğünü yanına gidin konuşun tutuşturun eline bişeyler konuyu kapatın. emin ol talep ettiği parayla o arabayı yaptırmayacaktır bile.

@Ahsen Okyay
hocam yarın sanayiye gidip fiyatları araştırıcam,sonra ararsa yarın nazikçe durumu anlatıcam,bisikleti satacağımı söyleyicem ve 50 tl verebileceğimi söylicem. daha fazla çıkmayacağını nazikçe anlatıcam. tahminimce anlayışla karşılar.

kardeşim bence olayı çok büyütüyorsun sanayiye fln gitme salla :D seni bi arasın önce sonra ona göre yol çiz yorma kendini sen sadece aradıklarında paranın olmadığını ödeyemiyeceğini güzelce anlat belki adam eyvallah diyecek bilemezsin

Dostum bisikletini satmani onermiyorum.Sen arama,oda seni aramayacak bak gorursun.
Milimetrelik vuruk icin sanayide para almazlar.En kotu ihtimal usta at birsey der 5-10 TL atarsin ...
50 TL falan isterse sakin verme.Sahin ile gezen gidipte o arabayi yaptirmaz.Cebe indirir !
Ama sıkınti yapma adam seni aramayacak.

Arkadaş sakın bisiklet falan satma it kopuk için. Adam kesinlikle senden para almak için yapmış.
Yanlış numara verme imkanın varmıydı?
Yani adam arıyorum çaldımı falan gibisinden birşeyler yaptı mı?
Ya da olmadı telefonu başka birine açtır. Ya yaşlı birine ya da çocuk. Senin sesinden farklı olsun. Adam yanlış numara verdiğini falan sansın.
Ne olacak sanki. O adamla bir daha karşılaşma imkanın var mı ki?

@Ahmet Vehbi Aslantürk
hocam adam kendi numarasını kaydettirdi bana sonra çaldır doğru vermişmiyim dedi.orada uyanıklık yaptı zaten sonradan hiç muhattap olmadım.
ufak zarar var bakalım yarın 2-3 ustayla görüşücem,anlatıcam derdimi,anlaşıcam ustalarla orada yaptırıcam.

en kolay çözüm bilmediğin numarayı açma belli bir süre ne yapacak yerini mi tespit edicek

Ozan baya heyecan yapmışsın anlaşılan,şahinin parçalarını bakkalda bile satacaklar zaten artık,adam olan 20-30 liranın peşine düşmez utanır. Ararsa da aynen polis çağıralım de,geri vites yapıp gider zaten her türlü.

@Samet Şenel

hocam acemiliğimden soruyorum,adam kabul etti diyelim ki polisi. polis gelince ne yapacak ? yani benmi karlı çıkıcam adam mı ?

@ozanylmz18
Dostum telefonu açmak zorunda mısın ? bırak arasın dursun sende açma ne olacak ?

@Atıl Güven

Hocam 3-4 sokak üstte oturuyor,illaki görecektir bi gün.

Geri