Scudo Sports

arka vites

yusuf bekar

Forum Bağımlısı
Tepki
256
merhaba arkadaşlar kısa bir sorum olacak en ucuzundan en pahalısına kadar olsada her arka vitesin bacağı yan yan salladığımızda esneme yapması normalmi yoksa anormalmi

Scudo
@yusuf bekar

sorun biraz karışmış sanırım,bisikletin neresini salladığın zaman vites değiştirici esniyor?

@nightkobe

bak senin profilindeki xtr arka vitesin carbon bacaklı olanını kullanıyorum o bacak kısmı yani zincirin makaradan geçtiği yeri yan yan salladığımda esniyor yani sağ sol sallıyorum sallanma yapıyo bu normalmi

arka vites mekanizması tamamen eklemlerden meyadana geldiği için elinle tutup istediğin yönde oynatman mümkün,tabi zincir doğrultusuna dik,yani janta doğru ileri geri salladığında çok boşluk varsa normal değil ama çok az bir boşluk normal.senin bacak tamamen carbon sanırım,o bacaklarda carbon'un da esneme payını hesaba katarsak normal diyebiliriz.önemli olan görevini sessiz bir şekilde yerine getirmesi.iyi sürüşler.mekanizman çok kaliteli bence fazla uğraşma onunla:))

• Beğen
Tepkiler: yusuf bekar
evet mekanizma çok güzel ve sessiz çalışıyo normal bir salladığımda esneme yapıyor tek bu başka mekanizmalarda yapıyorsa bir problem yok

• Beğen
Tepkiler: nightkobe
@yusuf bekar

valla benim stx-rc'yi tutup salladım her yeri oynuyo:D:Dsonuçta onu dengede tutan vites teli.onun dışında sök al eline sinir küpü gibi çevir dur:D

ben xt shadow kullanıyorum.aynen dediğiniz gibi sallanıyor.bu normaldir.çünkü arka aktarıcıda çok fazla eklem yeri mevcuttur.bisikletin en hareketli parçalarındandır.yani rahat olun.

• Beğen
Tepkiler: yusuf bekar
@yusuf bekar

yusuf ben recep senin gama nasıl sallanıyorsa ada aynı yani normal yani bak benimkine patı çekiyor

Geri