Scudo Sports

Arka dişli hakkında problem

Tolga Çelebi

Forum Bağımlısı
Tepki
3.382
İsim
Tolga Çelebi
Bisiklet
Focus
Selamlar,

Single bisikletimş artık yavaştan bitiriyorum. Sele,lastik,furş,gidon bandı,aynakol vs. nerdeyse çoğu tamam sadece boyatma ve arka dişli kaldı diyebilirim. Arka tek dişli hakkında bazı aklıma takılanlar oldu. Benim arka göbek aşağıdaki şekil ; sanırım freewhell oluyor,

image.jpeg

52 / 18 kullanacağım ve aşağıda 2 seçenek var. 1'yi neden seçmeliyim yada seçmeli miyim ? Fazla bir takım spacer görüyorum orada onlar tam olarak ne işe yarayacak yada sadece 2.'yi alsam bir kaç pulla falan geçiştirebilir miyim ? Teşekkürler.

(link)

(link)

Scudo
@Tolga Çelebi
kaset dişli adaptörü adı üstünde kaset dişli takılan göbeklere tek dişli takılabilmesi ne olanak sağlayan bir sistem oradaki spacer parçalar kasetteki boşlukları doldurarak aynı zamanda da zincir hattını ayarlayabilme imkanı sağlamak içindir.
sizin elinizdeki göbeğe zaten kaset dişli adaptörü olmaz. çünkü sizin göbeğiniz zaten vidalı
ikinci resimdeki tekli dişliden satın almanız gerekiyor. Ancak zincir hattını tutturmak için aynakol göbeği mil uzunluğunu doğru seçmeniz gerekiyor.
aşağıdaki resimde anlatıldığı gibi zincir hattı mümkün olduğu kadar düz olmalı çapraz olursa zincir atar.
forumda bu konu ile ilgili arama yaparsanız daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.
kolay gelsin
chainline.jpg

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Geri