Benimde başımdan şöyle bir olay geçti,buyrun arkadaşlar:
Merhabalar, Ben Erdinç Aydın, Muhlis bey,karabük servisinizden şikayetçiyim.Aslında şikayetçiyim demek az olur,hatırlasınız sizinle mail yoluyla irtibata geçip ön dişli korumalığı istemiştim.Sizde garanti kapsamında yollanacaktır dediniz, sonra ürün servise gelmiş,baktım 5 vidalı,servise bir yanlışlık olmuş dedim,ürünü almıyordum, karabük servisinin oğlu dediki:yüzde seksen 5vidalı da olur,peki diye aldım,sonra olmamıştı.Sonra size yeniden mail atıp,durumu belirtmiştim,sizde 4 vidalısınıda yollarız,demiştiniz.Allah sizden razı olsun bu anlayışınız için.Sonra 4 vidalı geldimi diye servise telefıon ettim,servis geldi dedi,gel al dedi.peki tamam dedim,gittim almaya(gitmez olaydım) servisiniz beni fiziki görünümden dolayı 15-16yaşında zannederek beni adeta topa tuttu.Serivisiniz diyor ki,sen ilk aldığın 5 vidalı korumalığı niye getirmedin,4vidalıyı da vermem dedi.Sonra ben diyorum Metin Bilimliye,5vidalıyı sen telefonda getir demedin,getir desydin getiridim.Diyorum parçayı fabrika gönderiyor,fabrika istemiyor benden,sen niye istiyorsun.Sürekli diyorum istiyordun da niye telefon ettiğimde söylemedim.ben 12km uzak geliyorum diyorum.Bir türlü anlamadı.Sonra metin bilimlinin esnaf arkadaşları geldi,gelen esnaf arkadaşları üstüme yürüdüler,bana senin yaşın kaç LAN diye 15 -16mı dövecekler oldular.Bu arada metin bilimlide başka işlerle ilgileniyordu.metin bilimli bana defalarca sanane diye söylendi.Bu parçayı siz isteseydiniz ben geri götürürdüm servise,ben işime lazım olmayan parçayı ne yapıyım ki.Şimdi Muhlis bey,konunun başına dönersek,ben ilk korumalığımın kırıldığında servisi arayıp ,servisten korumalık istemiştim.Onlar yok korumalık,bulamazyız dedilerdi.bu metin bilimli benden 5vidalı korumalığı alıp,bir müşteriye satacak,boyle yapacağından eminim.Metin Bilimli fabrikaya geri göndercem diye de bişey demiyor,beni o esnaf arkadaşlarından yanında ufak görüp,çocuk zannedip, bana çok aşalayıcı sözler söylediler.En son esnaf arkadaşı sen buna bırak 10tl , geri 5 vidalıyı getirince alırsın dediler.Ben tamam dedim 10tl verdim. Yaşım 15de olsa 16 da olsa ben tüketici olarak Bianchi bisiklet almışım,yaşın ne önemi var.Yaşım da 21 dir.Ayrıca Karabük bisiklet kategorisinde lisansım vardır.Bizim karabük bisikletlileri olarak biskar adında 10 kişi olarak,grubumuz vardır.Başkanımız karabük il temsilcisi Tuncer abidir,doğru olup olmadığını Gençlik-Spor müdürlüğünün int. sayfasından bakabilrsiniz. Ben Metin bilimlinin sandığı gibi çocuk da değilim,profosyonel olarak bisiklet binicisiyim. Bu metin bilimliyi karabük bisiklet gurubumzun başkanı zaten tavsiye etmemişti.Bir bildiği olduğunu çok iyi anladım. Son olarak ben durumu sineye çekip size yazmasam,Bianchi markasını boyle kötü temsil eden servisler sizi yok etmeye doğru gider. Ben bir vatandaş ve bianchi tüketicisi olarak durumu size anlattım.bu servis benden bir özür dilemesini isterim.bu servise inşallah gereken yaptırımı uygularsınız.Saygılarımla.. Muhlis bey,ön dişli korumalığı konusunda size ve Bianchi A.Ş ye teşekkür ediyorum.
Erdinç
Aydın
KARABÜK