Sadece arka aktarıcı için size yüksek fiyat çekmişler şu sitede ki ürüne bakabilirsiniz ama sizin bisikletteki aktarıcıyla aynımı bilmiyorumMerhaba,
Yurtdisina cikan arkadasimin bisikletini 1 yil kadar kullanmak icin aldim ancak bisikletin arka aktaricisinin kirik oldugunu gordum. Marka ve model KRON XC2000.
Dun bir bisiklet magazasina danistim ve aktarici fiyatlarinin 300 tlden basladigindan bahsetti. Bu aktariciyi kendim alip takmak istiyorum ancak siparisi verirken nasil bir urun secmem gerekiyor? 209144 dosyayı görüntüle
Sadece arka aktarıcı için size yüksek fiyat çekmişler şu sitede ki ürüne bakabilirsiniz ama sizin bisikletteki aktarıcıyla aynımı bilmiyorum
(link)
Bu soruyu soruyorsanız bisikletçinin ayarlaması gerekir.Hidromek,
Yorumun icin tesekkur ederim. Benimkinde de ACERa yaziyor fakat modelini bilemedim. Bunu ben rahatlikla degistirebilir miyim sizce? Ille bir bisikletcinin mi ayarlamasi vs gerekli?
Merhaba,
Yurtdisina cikan arkadasimin bisikletini 1 yil kadar kullanmak icin aldim ancak bisikletin arka aktaricisinin kirik oldugunu gordum. Marka ve model KRON XC2000.
Dun bir bisiklet magazasina danistim ve aktarici fiyatlarinin 300 tlden basladigindan bahsetti. Bu aktariciyi kendim alip takmak istiyorum ancak siparisi verirken nasil bir urun secmem gerekiyor? 209144 dosyayı görüntüle
Üstad ayar kovanı derken High ve Low yazan ayar kısmınımı kastettin ?8 vites uyumlu, kısa bacak, braketsiz (kulağa alyanla sabitlenen) ve kadronuzda ayar kovanı yoksa ayar kovanı takılabilen (slx gibi aktarıcılarda olmuyor) herhangi bir aktarıcı almak işinizi görecektir benim size tavsiyem;
Fiyatı uygun ;
(link)
Üzeindekinin aynısı;
(link)
Üst seviyeye yükseltmek isterseniz;
(link)
Aktarıcının yanısıra kulağıda değiştirmeniz gerekebilir. Düzeltmeye çalışırken çok zorlarsanız kırılacaktır.
Aktarıcıyı değiştirmek için zincir sökme aleti ve alyan seti size yeterli olacaktır. Kulağı pense yardımı ile düzeltebilirsiniz (kadroya demonte halde iken)