Scudo Sports

Araziden Sonra SPEED 4000 Hali

Berat Öztürk

Forum Bağımlısı
Tepki
241
İsim
Berat
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Scudo
MTB nin hakkini vermek ve bunun keyifli yorgunlugunu yasamak bambaska bir sey :)

Kesinlikle aslında bisikleti evde odamda saklamasam hiç yıkamıcam 2 hafta da bir falan çünkü bu halini çok seviyorum :D

MTB GİBİSİ YOK :D

(link)

Bide şu lastikleri takıyım 1 ay sonra asıl mtb keyfim o zmn başlıcak herhalde :)

Hayirlisi olsun! Gelecek yeni lastiklerinizle şimdiden keyifli ve performansli turlamalar :)
Oda da olmadigi zamanlarda siz arada temizleyin. Ozellikle donen / hareket eden aksamlari ihmal etmeyin. Yoksa beklediginizden daha kisa surede parcalar yipranmaya, bisikletten hoslanmadiginiz sesler cikmaya baslar :)

• Beğen
Tepkiler: Berat Öztürk
Güzel bisiklet keyifli sürüşler... ;)

Siz Bu Bisikleti Şehir İçindede Kullanıyomusunuz Nasıl Performansı Şehir İçinde ?

Şehir İçinde Kullanıyorum genellikle ama bulunduğum bölge dolayısıyla hafta sonları bisiklet her ortama giriyor :D Çok güzel bir bisiklet çevremdeki herkese öneriyorum çok memnunum bu fiyattaki salcano bisikletlerin 700-800 km den soınra hatta daha erken bi zamanda göbekelri dağılıyo sıkıntı çıkıyor falan filan bana çok dediler 1000 km den sonra göbeklerde sıkıntı başlar dediler şuan 2300 km de hiç bir sıkıntı yok bu güne kadar servise tek gitme sebebim akort ayarı için oldu onun dışında samimi söylüyorum vites ayarı için bile gitmedim Çok Memnunum Bisikletimden :)

Tesekkürler :)

Mtb'nin anlamın tam olarak yaşatmışsınız. Çamurluk kullansanız üstünüze daha az çamur sıçrar. Kazasız pedallamalar.

Çamurluk Sevmiyorum teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Camur cok güzel yakismis da bir de sürüs tarzinizi görseydik iyi olurdu. Arazi de bisikletin nasil kullanildigini görmüs olurduk.

Keske imkanım olsada kayıt alabilsem daha ona sıra gelmedi malesef :D

O değilde burda üst seviye bisikleti olan birçok kişiyle birlikte turlarken bakıyorumda yolda çamuru gördüğü anda eline alıyo millet sedona 781 scootlar falan kafayı yicem bn dayanamıyom giriyom olan bisiklete oluyo :D

Viedeo olmasi sart degil fotograf da yeterli olurdu. Maksat arazi de nasil sürülür diye bilgi edinmek.
Camur da bisikleti eline alan insan, o üst seviye bisikleti sadece hava atmak icin almistir ve sürmesin den haberi yoktur. MTB camur icin üretilmistir, korkma bisikletine bir sey olmaz.

Ağırlığı ne kadar bisikletinizin ? bende Speed 3000 kullanıyorum.

İşte mtb bunun için var.. Güzel bir tur olduğuna eminim, nice turlara :)

Malesefki speed 4000 kadrolarına en fazla 26x2.1 uyuyor yani isizin gosterdğiniz lastikleri takmanız imkansız.Fakat çevrenizde decathlon mağazası varsa ordan michelin country trail lastiği alabilirsin.26x2.0 o.Ama yanlardada dişli olduğu için kalın duruyor ve performansı muhteşem.Hakkını veriyor gerçekten.

Geri