Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhabalar ben berkant 25 yaşındayım istanbul ıhlamurkuyu tarafında ikamet ediyorum (yakında farklı bi semte taşınabilirim) imeste çalışıyorum geçen hafta başlangıç adına ümit mirage aldım şuanlık bi sıkıntım yok bindiğim en iyi bisiklet diyebilirim tabi bana göre :) iyi forumlar bol pedallar

Scudo
@boarder
Kondisyonunuzun düşük olmasını çok dert etmeyin, kesinlikle değişecek. Ankara'da yaşıyorum ama Ataköy'de her yıl 5-6 hafta geçiriyorum. Bu kez bisikletimi de götürmeyi düşünüyorum, öyle olursa tanışmak isterim. Görüşmek dileğiyle.

@yb672501
İki model de birbirine çok yakın özelliklerde, fiyatları da çok yakın. Ben farkı elbette bilemem tabii, hangisini daha güzel buluyorsanız onu alabilirsiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
İstanbul da yaşıyorum. Koşuyolu nda ikamet ediyorum. Öğrenciyiyim. Henüz bisiklet alamadım. Mtb kullanıcısıyım.dım. İstanbul a geldikten sonra bisiklet almadım. Şehir de kullanmak için arıyorum ancak kardeşim ve ben sıkı bir mtb kullanıcısıyız. Kafam karışık. Dağ taş yok Allah'tan da İstanbul'da şehir bisikleti almaya doğru gidiyorum. Çalınır endişem var. Katlanır almak istiyorum aynı zamanda. Kafam çok karışık

Merhaba arkadaşlar aranıza Antalya'dan katılıyorum. Bisiklet dünyasına girmem daha çok yeni, yavaş yavaş kondisyonumu ve rotamı uzatmaya çalılıyorum. Bisikletlere özelliklerine ve parçalarına meraklıyım yeni birşeyler öğrenip tecrübe sahibi olmayı çok istiyorum. Bisiklet sürmeyi terslikler olmazsa eğer hayatımın bir parçası haline getirmek hedefim. Konyaaltında sürmekteyim kullandığım bisiklet Sedona 761 pro. Yeni arkadaşlarla tanışmak yakın lokasyonlarda buluşup pedallamak isterim.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    136,4 KB · Okunma: 10
  • Beğen
Tepkiler: onursencan87
Merhaba ismim Mert İstanbul'da yaşıyorum,memleketim Ordu.İnşaat mühendisliği öğrencisiyim bisiklet seçimi yapamamakla meşgulüm şu ara yardımcı olmak isteyenler varsa önerilerini severek dinlerim.

• Beğen
@anzolot Merhaba, hoşgeldiniz :hhhhhh: motocross izlemeyi çok isterim, İstanbul çevresinde antreman, yarış vs. olursa burdan bilgi verirseniz eminim benim dışımda da ilgisini çeken, izlemeye gelen arkadaşlar olacaktır. Kazasız sürüşler. :harika:

• Beğen
Tepkiler: anzolot
Merhaba bisikletforum ailesi .. Aranıza yeni katılanlardanım bende .. Silivri ' de ikamet etmekteyim .. Yeni bir bisiklet almak için araştırma yapmaktayım .. Bütçem tahmini olarak 1200 liraya kadar .. Aklımda bir kaç model var .. İlk düşündüğüm bisiklet abimin kullanmakta olduğu ve ara ara benimde keyifle kullandığım CARRARO SPORTİVE 225 . Fakat fiyatı 1500 lü rakamları gördüğü için şimdilik ikinci plana atmak zorundayım sanırım :(
Sonra bu forumu keşfettim ve aklımda bir kaç model daha belirdi .. Onlardan biri olan ve turuncu siyah rengiyle adeta beni al diyen BİANCHİ TOURİNG 613 .Şahsen tercih yapmaya en yakın olduğum bisiklet diyebilirim..
Yine bu forumdan görüp iyice kafamın karışmasına sebep olan bir diğer bisiklette SEDONA 410.Resmen ben karizmayım demiş .. Eğer bir çılgınlık yapıp bütçeyi yukarı çekersem carraroyla arasında çok git geller yaşıyacağım kesin ;)
Ve fiyat olarak bu modellerden daha aşağıda olarak plaseye aldığım diğer modeller sırasıyla carraro sportive 220 ve bianchi m210 Journey
Siz değerli bisikletforum üyelerinin de görüşlerini almak isterim .. Silivri civarı ikamet eden arkadaşlarımız varsa da tanışmaktan memnuniyet duyarım .. :)

@ustundagbugra bianchi touring 313 sahibi olarak 613ü tavsiye ederim. Çok profesyonel değilim, spor ve hobi amaçlı aldım 313ü, yaklaşık 200 km yol yaptım, beklentilerimi karşıladı. Maltepe veledrom parkurunda çok zevkli saatler geçiriyorum 313 ile :)

• Beğen
Tepkiler: ustundagbugra
Merhaba Ben Ömer,

Aranıza Kocaeliden katılıyorum, bir otomotiv fabrikasında insan kaynakları uzmanı olarak çalışıyorum. Yeni insanlarla tanışabileceğim, heyecan verici, adrenalin dolu ne varsa ilgi duyuyorum. Bisikletler hakkında geçmişim olmamakla birlikte arkadaşımın yarış bisikletini sattığını duyunca birden alma isteği duydum ve o gün bu gündür sürekli bir ekipman almaktayım :) Daha önden MTB sahibiydim ancak aktif olarak kulanmıyordum. Yazın sürenlerdendim bende ancak şimdiden tek başıma istabula gittim ( biraz sancılı bir süreçti :)

DRAG Blade marka yarış bisikletim var, yarış bisikletleri ile seyahat etmenin keyfi bir başka olduğunu söyleyebilirim. Boyun ağrısına değer.
Kocaelide hafta sonları tur düzenleyen ve yol arkadaşı arayan olursa katılabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Mert E.
@onursencan87 Tavsiyen için teşekkür ederim .. Bugün bir bisikletçiye uğradım ve orada aklımı Bianchi touring 713 çeldi :D Bakalım hala karar vermiş değilim ama en kısa zamanda alıcam bir tane :)

• Beğen
Merhaba Bisiklet Severler, Bisiklet aşıkları, Tutkunları, İsmim Sinan 32 yaşındayım, istanbul anadolu yakasından aranıza katılıyorum. Özel bir şirkette satış ve pazarlama işleriyle uğraşıyorum. Bisikletle tanışmam 90'lı yıllarda babamın aldığı katlanır bir beyaz pinokyo bisiklet ile başladı. Aslında öncesinde ufak bir bisikletim olmuştu ama onu tam hatırlayamıyorum :) Pinokyo ilk geldiğinde yanında 2 tekerde sabit bulunuyordu. İlk olarak onları yamulta yamulta dengede kalmayı öğrendim. Sonrasında tekini çıkarttım, derken O futbol sahasında arkamdan babamın beni bıraktığını ve sesinin uzakta kaldığını anladığımda belli bir süre ara verecek ama vazgeçmeyecek tutkumun başladığını anladım.:harika: pinokyo baya bir kahrımı çektikten sonra bianchi bisikletim geldi derken iki kolumuda aynı bisiklette kırdım. Belirli bir süre ara verdim. Sonra tekrar üstünde buldum kendimi. İki tane bisikletim var biri kron xc 750 diğeride yeni aldığım ve beni tekrar bisiklet kullanmaya teşvik eden yapısıyla tam bir şehir bisikleti btwin 300 hoprider. Bazı aksamlarında değişiklik yaparak bisikleti beni tatmin edebilecek seviyeye taşıdım. Şimdilik ufakta olsa işe gidip gelirken kullanıp akşamları da sahile gezintilere çıkıyorum. Hepinize sağlıkla dolu bir yaşam dilerim.

Merhabalar.
Ismim Buğra, yaş 22. Istanbul/ Fatih bölgesindeyim.
Bi süre forumda üye olmadan gezindiğim dogrudur. Yol bisikletine sahibim ve kullanmaktan gayet memnunum. Zaman zaman Fatih-Istinye hattında tamamen sahil yolunu tercih ederek yolculuk yaparım.

Herkese hayırlı forumlar dilerim.

• Beğen
@siso84 Tıpkı bende senin gibi kolumu tek seferde 3 yerinden kırdım ama bu sevgiden vazgeçemedim :)

Merhaba ben Çağdaş. Eskişehir'den katılıyorum. Uzun süredir forumu takip etmeme rağmen aktif değildim. Artık aktif olmaya karar verdim. Şimdiye kadar burada okuduğum yazılar bana çok faydalı oldu. Her yazı da, her yorum da onu yazan kişinin bilgi ve tecrübelerini yaşamış oldum. Bu da bana çok şey kattı. Umarım bundan sonra da bu şekilde devam eder ve ben de forumdaki diğer kişilere bir şeyler kalabilirim. Herkese iyi pedallamalar dilerim

Merhaba,

Bisiklet Yolculuğu adı altında kurmuş olduğumuz kanalımızda gerçekleştirdiğimiz bisiklet turlarının videolarını paylaşıyoruz. Sosyal ağlardan takip edebileceğiniz "Bisiklet Yolculuğu"ndan bisiklete dair birçok şeyi bulabilirsiniz.

Geri