Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

@Utku Oktay
Aramıza hoşgeldiniz. Benimde çok sevdiğim bir bisikletim çalındı, olmadı daha sonraki de çalındı, sonra 3. bisikletim. Tam 3 tane bisikletim çalındı halen yüreğime oturdu, hepsi aynı yerden çalınsa suçluyum diyeceğim, hepsi farklı yerde farklı zamanlarda oldu.
Umarım forumda iyi vakit geçirirsiniz ve gönlünüzdeki bisiklete sahip olursunuz. Yaş konusuna gelirsek, yaşlar değil, kalpler bir olsun.

Scudo
Merhaba ben Evren. Manisa'da yaşıyorum. Buraya yeni taşındım. Bu süreçte kendime bir bisiklet alayım dedim merida crossway 100 aldım. En son ilkokulda pinokyom vardı 1991 yılıydı herhalde. Bakalım alışmaya çalışıyoruz herşeye.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ecguven
Güzel bir bisiklet almışsınız. Hayırlı uğurlu olsun. Hepimizin geçmişi öyle. Sağlıklı bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Ecguven
@soneryen
Teşekkür ederim. Biraz acele gibi oldu crossway 20V almaya gitmiştim birden ne olduğunu anlamadan bunu almış çıkmışım. Şimdi bakıyorum eğer araştırmaya çok dalsaydım herhalde hala alamazdım. O kadar çok model ve çeşit varki karar vermek gerçekten zor. Bakıyorum kendime kondisyon çok kötü, çok çalışmam lazım çok. [emoji1]

@Ecguven
Çok kısa sürede kondüsyon sahibi oluyorsunuz merak etmeyin. GElişmeye siz bile inanamayacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: vatan ve Ecguven
@soneryen Gelişiminize siz bile inanamayacaksınız :koptum::koptum::koptum: ilahı komedya

@vatan
Komik olan nedir genç kardeşim. Yerlere yatacak kadar gülmene sebep ne

@soneryen Aynı zamanda bir fitness sporcusuyum yeni başlayan herkese aynı şey söylenir lanet bir dogma salt :komik::komik:

@vatan
Başka yaptığınız sporlar nedir diye sormadım. dogma salt nedir anlamam. Ne demek istediğinizi anlamıyorum. Ben yeni başlayan herkese söylenen anlamında yazmıyorum. Sadece, ilk günler çok zorlanırsın ama çok kısa sürede kondüsyon yerine oturur anlamında söylüyorum. Bunun yerlere yatarak gülecek neyi var ben size onu soruyorum.

@soneryen Defalarca duyduğum bir saçmalığa tekrar denk gelmem benim için bir sebep more :koptum:

herkese merhaba
bende aranıza yeni katıldım.
genellikle forumda yazılanları okuyorum.
herkese iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: vatan
@sinaga genellikle forumda yazılanları okuyorum :D:D harikasın sinan abii

• Beğen
Tepkiler: sinaga
Merhaba arkadaslar adim Yasin 22 yasindayim. Suan teknosada calisiyorum
Uzun bir zamandir bisiklet arastirmasi icerisinde kaldim amacim ise gidip gelmek cunku biktim artik hergun minibus cilesinden ise gec kaldigim zamanlar oluyor o minibusler yuzunden, isimle evimin arasi 6 km suan icin 2 model arasinda kararsiz kaldim biraz kilolu bir insanim boyum 1.83 kilom 95 birkac arkadas meridayi scultura 100 modelini onermisti bende her zaman disk fren hd fren istemisimdir yol yaris bisikletide olsa maksimum ayirdigim butce suan icin 2600 kafayi yemek uzereyim bisiklet secimi icerisinde her insan en iyisini alip kullanmak ister ama bircok etken var bunlara birde maddiyat en basta gelen , yaklasik forumda 1-2 aydir uyeyim cok sklikla takiliyorum foruma hergun su fren su disk su masa su sele su matar daha iyi gezi turlari bisikletlerimizin fotograflari ( ozellikle ilgi alanima giriyor ) cok muthis bisikletler var neyse fazla uzatmayayim 2600 tl ye yol icin boy kilo uygun beni fazla yormuyacak zaman zaman 6 km git gel zaman zaman sehir icinde turlar yapicagim onceden mtb bakiyordum ama suan mtb yollarda beni ekstradan yorucagi icin vazgectim
aklinizda model varsa onereceginiz goruslerinizi alirim
benim tercihim suanlik
merida crossway 100 ( hd olmasi cezbediyor gorunusude mtb benziyor )
merida scultura 100 ( forumda bi arkadas onermisti bugun is donusu gordum cok guzel bi bisiklet kanarya semtinde bi arkadasimiz hunharcasina pedalliyordu eger okuyorsa selam olsun )
onerileriniz benim icin onemli tesekkur ederim iyi forumlar dilerim.

Merhaba ben de epeydir üye olmadan forumu okuyordum en sonunda üye olmaya karar verdim ama dışarıdan görüldüğünden çok farklı daha aktif bir yermiş o kadar çok bilgi var ki hepsini tek tek okumaya ömür yetmez :)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Arkadaşlar son 1 aydır forumu aktif olarak takip ediyorum.Yeni üye oldum bi sorum var cevaplarsanız çok sevinirim
3x7 bir mtb a yol bisikletine uygun 3x7 bir vites-fre kolu takılırsa uyumlu olur mu ?

@ysnakblt
Çok güzel ama birbirinden epey farklı iki bisiklet seçmişsin. Deneme şansı bulabilirsen kararını da daha iyi verebilirsin. Gelelim bu şansı nasıl bulacağına Birlikte tura çıkan topluluklarla iletişime geçebilirsin, bazıları yol ve şehir karışık nadir de olsa. Yaşadığın yerdeki bayilerle de konuşabilirsin bazılarında ikinci eller de bulunuyor, daha kolay denenebilir. Teknosa aynı imkanı vermez ama bisikletci ne de olsa kücük esnaf

@wooodrow
Gidon kalınlığı aynıysa sorun olmaz sanırım

Merhaba, ben Fatih.
Yaşım 29 ve Eskişehirliyim.
Kocaeli'de ikamet edip, İstanbul'da çalışıyorum; memurum.

Lise yıllarında ki bisiklet maceram, iş-güç koşuşturmasında bir gence hediye gitti.
Sedona markaydı, şimdi ise yeni bir bisiklet arayışı içindeyim.

İyi forumlar...

Herkese keyifli forumlar
Adım yakup 28 yaşındayım
Triban 520 ile aranıza dün katıldım
Memurum esenyurtta oturuyorum

Geri