Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
@Uğur41 hosgeldin hayirli olsun bisikletiniz cok guzel bir model daha onceden kullanan bir arkadasim oldukca memnundu.hayirli uzun uzun pedallamalar.

Arkadaşlar merhaba ben Murat, İstanbul Bakırköy'de oturuyorum. Lisanslı motocross, enduro yarışçısıyım amatör olarak atıcılık ile ilgileniyorum sadece cansız hedefe :) başka bir hobi sitesinde bir arkadaşın tavsiyesi ile aranıza katıldım.

@anzolot
Hoşgeldiniz umarım keyif alırsınız. Benimde ilgi duyduğum bir alan motocross ve enduro tebrik ederim

hoşgeldiniz @anzolot güzel bi spor yapıyorsunuz, acayip hevesliyim bende , önce bi dağ bisikletinden zevkimi iyice alayım ilerde geçebilirsem ona geçerim mtb yi bırakmadan :p

• Beğen
Tepkiler: anzolot
herkese selam. ataköy de oturuyorum. haftasonları floryada sürüyorum. kondisyon yok gibi bişey. en kısa zamanda tanışmak dileğiyle

Bende araniza yeni katildim 1 hafta oldu ama forumda katildim bisikletim daha olmadi olunca tam olacak arastirmalara devam bakilim bahtimiza ne çıkacak hangisini alacaz

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@anzolot
Bi tur verirsin artık:)

• Beğen
Tepkiler: anzolot
merhaba ankaradayım ben de. cyclocross almayı düşünüyorum bir türlü başlık açamadım bisiklet seçimi bölümüne. pek danışamayacağım heralde bu forumdakilere..

Merhabalar

Aranıza katılmaktan mutluyum, bisikletim Rockrider 560 27.5". Alanya'da yaşıyorum. Herkese mutlu,huzurlu günler, güzel paylaşımlar dilerim ;)

Merhaba, 13 senedir Eskişehirde yaşıyorum, İzmirliyim adım serkan, daha çok motosiklet kullanıyorum maalesef eskisi kadar bisiklete vakit ayıramıyorum, herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Merhaba bende yeni katıldım 1-2 gün oldu galiba . Bisiklet alacaktım araştırma yaparken bu foruma denk geldim . İyi ki denk gelmişim bir çok bilgi öğrendim . Maks 850 butcem olduğu için salcano City life 30 var aklımda inşallah alacağım . Başka model tavsiyeniz var mıdır acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@yb672501
Salcano city life 30 v oldukça güzel görünüyor. Şu an bu fiyata başla bir yeni model öneremiyorum. Ben de aşağı yukarı aynı bütçeyle yola çıkıp sonradan carraro 227'yi çok beğendiğim için bir şekilde 1500 lirayı denkleştirmiştim. İkinci el iyi durumda Sedona 300 bulmuştum 700 liraya, ama satıldı ben alana kadar. Bence Sedona 300 çok iyi bir bisiklet, birlikte turladığım bir arkadaşımda var ve o mart ayında 500 liraya aldı. Sıfırları da 1000 lira civarı bildiğim kadarıyla. V frenli ve altus-tourney kombinasyonlu vites setine sahip olduğu icin bu fiyata bulunabiliyor. İkinci el konusunda kadro problemli olmadığı sürece 500-600 gibi fiyatların çok uygun olduğunu düşünüyorum, varolan komponenti sürüş güveni verdiği sürece kullanabilir cebimizde kalan parayla ilerde daha cok performans sağlayacak setleri de edinebiliriz bana kalırsa. Sedona 300'de ayarlanabilir ve kilitlenebilir amortisörlü maşa da mevcut.

• Beğen
Tepkiler: alpagu6
Selamlar herkese, Furkan ben de. Antalya'da yaşıyorum. Yaş 25. Forumu bayağı uzun bir süre takip ettikten sonra dün sabah ilk bisikletime kavuştum. Toplama parçalardan oluşan, ilk bisikletim olduğu için de benim için çok çok iyi denebilecek bir yol bisikleti. Şimdilik günlük 10 kilometre kadar, o da işe git gel, sürüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@Cemil Dada salcano City life 30v güzel gibi duruyor. Ancak bir kaç arkadaşım aklıma bianchi touring 821 i soktu. Bu bisiklet hakkında ne dusunuyorsunuzhttp://m.n11.com/bianchi-touring-821-sehir-bisikleti-P93446731

Geri