Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Manisa'dan selamlar, ben de sedona 410 ile aranıza katıldım, 2014 'den beri forumu takipteyim ama kendi bisikletimi yeni alıyorum. Herkese kazasız, belasız sürüşler.

Scudo
İstanbul üsküdar'dan selamlar. Pazar günü mosso 1624 ile aranıza katıldım. :)

Kirklareli vizeden abdullah ben..yeni uye oldum sayilir..Bisiklete de genclik cocukluk donemi haric yeni sayilirim..20 gun Sonra canakkale-marmaris tek basima mecburen..ilk uzu. Turuma basliyorum

Merhaba bisikletsever arkadaslar. İsmim Emre İstanbul Maltepe de ikamet etmekteyim. Su an eski model Mtb binmekteyim. Ama Yol bisikletine gecmeye karar verdim. 10-15 gün içerisinde Mosso 735TCA 105 modelini alıcam. Şu an hafta sonları Maltepe- Caddebostan arası turlar atmaktayım Yeni bisikletimle beraber hafta içi aksamlarıda binip perfonmansımı artırdıktan sonra uzun turlara cıkmak istiyorum. Siz Bisikletsever arkadaslarla yolllarda karsılasıp pedallamak cok isterim :harika:

Denizliden selamlar :) yok mu horozkentli üstadlar?

MERHABA ARKADAŞLAR BEN SELÇUK UŞAKTA İKAMET EDİYORUM BİSİKLET SEVDASI YENİ BAŞLADI BENDE DE GEÇEN YIL YAZIN SONLARINA DOĞRU SALCANO NG 650 İLE BU SEVDAYA KARŞILIK VERMEYE BAŞLADIM ŞİMDİLİK SADECE İŞE GELİP GİDİYORUM VE KISA ŞEHİR İÇİ GEZİLER YAPIYORUM İNŞALLAH DAHA UZUN MESAFELERDE SÜRECEĞİM EN BÜYÜK HAYALİM UŞAKTAN ÇANAKKALEYE BİR TUR YAPMAK BİSİKLETLE İNŞALLAH BU HAYALİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRİM.

@kadir özal kardeşim nasıl memnun musun sedona 410 dan? Markadan memnun musun?

@SELO64 inşallah gerçekleştirirsin kardeşim. Yapılmayacak şey değil hatta göründüğü kadar zor olmadığını da her fırsatta dile getiriyor bu konuda tecrübesi olanlar.

Bu arada bende Adanadan bi arkadaşınızım :) eski bit mtb ye sahibim fakat 1 senedir binemediğim için paslanmış iyice( bende paslandım tabi). Eski olmasından ve 29 inç mtb istediğimden ötürü bu bisikleti tamamen sıfırlayıp kardeşime vereceğim. Kendime de kısmetse sedona 840 ya da merida big nine 100 alacağım.

@ayarsizsair Henüz çok fazla binme şansım olmadı 6-7 kmlik bir rampa vardı denedim şöyle bi hızlanması gayet iyi kondisyonum olmamasına rağmen rampayı hiç durmadan çıktım mtb de çıkamazdım o rampayı

İzmir'deki arkadaşları Özgür Pedallar ekibimize bekleriz. Düzenli turlarımız oluyor ve zorlayıcı değil.

Tekirdağ dan herkese merhaba, bir süredir bisiklete merak salmış ve bir hafta içinde de bisiklet sahibi olacak birisi olarak aranıza katıldım. Herkese iyi pedallar iyi forumlar.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Kazasız belasız pedallamalar diliyorum hepinize :)

Merhaba bisikletsever arkadaslar aranıza yeni katıldım. Bende bir salcano astro 27.5 hd sahibiyim, aranıza katılmaktan dolayı cok mutluyum. Bir süredir foruma üreyim ve sayenizde çok şey öğrendim. Bunlar da benim siyah incinin fotoğrafları. 20160407_222253.jpg 20160324_105002.jpg

• Beğen
Tepkiler: ayarsizsair
Ben Atabey ilçesindeyim siz neresindesiniz?

Memnun oldum sizin bisikletinizin markası ne

Güzelmiş. Bisiklet için gerekli eşyaları tamamlayıp Isparta daki sürüşlere katılmayı isterim. Facebook ta görüyorum güzel turlar yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Berkbey
Geri