Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhaba,
Sanırım iki haftadır falan forumu takip ediyorum. Bir haftadır Sedona 410'um ve kırmızı buffımla sahilde turluyorum. Gün içinde zaman buldukça Bostancı-Pendik arasında sürüyorum şimdilik.

Scudo
@demonio nasıl yardımcı olabilirim

Merhaba ağbiler ve kardeşler;
Selçuk KARTAL, Sakarya, 18

Bu konuyu daha yeni keşfettim ama pekte geç kalmış sayılmam. Bisiklet tutkuma; kuzenimle 2014 te salcano astro ile 70 küsür kilometre seyehat ettiğimde bir heves oldu. İlk bisikletim bianchi speed 3000 di.
onu geçtiğimiz yaz sattım ve çıtayı biraz daha yükselttim. Carraro force 530 HD aldım. Bu yaza doğru imkanım olursa satıp daha iyisi almak nasip olur inşallah.

Sakaryada doğa/orman gezileri varsa ve teklif gelirse gelmek için elimden geleni yaparım. Hatta gelirim.

Merhaba arkadaşlar ben Elazığ'dan katılıyorum aranıza. İsmim ve soyismim Ferdi İkiz. Fırat üniversitesi Biyomühendislik öğrencisiyim. 5 yıllık dağ bisikleti kullanıcılığımın ardından kendimi zorlu bir teste tabi tutarak yol bisikletine terfi ettim. Dağ bisikletçiliğinin zevkine ve konforuna diyecek yok ama yol bisikleti bana daha çok haz veriyor, zevk meselesi bu. Üzerinde PROTOTYPE HPR160 yazan bir model kullanıyorum. 2 aydır yol bisikleti kullanıyorum, zerre kadar kondisyon kazanamadım :))Şimdilik bu kadar, kolay gelsin :)

@hgul65 hafıfı kullanımı kolay

Herkese Merhaba, Ankaradan Cube Analog ile aranıza katılmış bulunmaktayım ;)

• Beğen
Tepkiler: hgul65
@zNcr aleyküm selam cok güzel şehir askerligimi orada yapmıştım

Sevgiler, saygılar değerli forum üyeleri :) Ben Deniz, 20 yaşında, PDR eğitimi görmekte, gezmeyi ve okumayı seven, (link)nı yakından takip eden ve son zamanlarda amatör olarak bisiklet sürmeye başlayan kendi halinde biriyim. Belki sizler sayenizde profesyonel olurum :p

• Beğen
Tepkiler: Burçak Alkan
Merhaba ben İstanbul'dan Fatih 31 yaşındayım daha önceden 2014 yılında İstanbul kıtalar arası bisiklet turuna katildim arada adalara gezmeye gittiğimde bisiklet kiralayıp suruyordum dün itibari ile ilk bisikletim olan Salcano city sport 40 modelini aldım ☺

• Beğen
Tepkiler: hgul65
By_frozen Hoşgeldin iyi pedallar :)

Merhabalar burak ben yaş 27 mersinde oturuyorum. :)

hoşgeldin burak bey

Geri