Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhaba arkadaşlar adım cihan Boluluyum memurum

Bir çok farklı foruma üyeyim bazılarında oldukça aktifim bazılarında okuyucu tayfadayım

Yakın zamanda bir dağ bisikleti alıp Boluda doğanın içinde stres atmak istiyorum.

Geçenlerde kask eldiven gibi ufak ekipmanları temin ettim

tapatalk yaz kızım

• Beğen
Tepkiler: domino.tr
Scudo
Merhaba
Adım Fatih,
Bikeandoutdoor olarak forumda bir temsilci bulunması kararı aldık.
Tavsiyeler ve önerilerde bulunmayı severim. Üst grup yol bisikleti alacak arkadaşlara yeni sezon ürünlerinde web'e özel hediye verebilir veya indirimler yapabilirim. Tanıştığımıza memnun oldum :)

Merhaba arkadaşlar ümramiye ve ataşehirde ikamet eden tur tecrübesi olan arkadaşlar varmı. Uzun yada kısa mesafeli turlara katılmak istiyorum

Herkese taze bir üyeden merhaba..31 yaşında İç Mimarım,doğma büyüme İstanbul Anadolu yakası Bagdat Caddeliyim.Kücüklüğümden beri önce amatör sonra yarı profosyenel anlamda motoraporları otomobiller,Die-Cast Model arabalar ve kol saatleri ile ilgilendim.Snowboard ve kayaktan senelerdir yaz kış her sabah 1.5 saatlik koşu ve yürüyüş aktivitelerim ardından bisiklete geçiş yaptım.Eksiklerin var toparlıyorum forumu okuyup öğrenmeye cabalıyorum fakat cok binen olmasına ragmen tanışmak mumkun olmuyor.Hemen hemen hergün yaz kış bu sporu hakettiği değeri vererek yapmaya calışacagım.Rajonu yenı öğreniyorum herkese iyi pedallamalar..

• Beğen
Tepkiler: cihan14
Herkese merhaba. Aranıza katılalı kısa bir süre oldu. 20 yaşındayım ve İstanbul tıpta 2. sınıf öğrencisiyim. Yıllardır kullandığım bisikletin vaktini doldurması sebebiyle bisiklet tavsiyeleri bakınırken yolum buraya düştü. İyi ki düşmüş ve böyle değerli bir forumun parçası olabilmişim. Eski model bir salcano astro ile aranıza katılmış oldum. Her ne kadar pek yorumda bulunmasam da forumu takipteyim. Sizlerden öğreneceğim çok şey var, şimdiden hepinize teşekkür ederim.

• Beğen
Merhaba forumdaşlar ben Nevşehir'deyim. 26 yaşındayım bisikletime aşığım :)

Merhaba,

Ankara Keçiören' deyim. Sedona 300 Şehir Bisikletim ile hafta sonları vakit buldukça kısa turlara çıkıyorum.

Herkese eğlenceli ve kazasız sürüşler dilerim.

Merhaba arkadaşlar, ben de çorludan yeni katılıyorum , forumda çok yararlı bilgiler edindim, yol bisikletim B'TWİN Triban 500 ile aranızdayım :)

• Beğen
Tepkiler: Specter
Herkese merhabalar bisiklet sevdasına yeni kapılmış biri olarak bugün bir salcano aldım ve nacizane 12 km kadar surdum. Hem surdum hem bunca zaman niye ertelemisim ki ben bu işi diyerek kendime atarlandim :) tecrübelerinizden faydalanmak içinde bir kaç dk önce bu foruma üye oldum , bi yerden başlamak lazım degil mi :)

@GürdaLLiCa İzmir 35

Dosyalar

• IMG_20160501_165042.jpg
    IMG_20160501_165042.jpg
    72 KB · Okunma: 37
  • Beğen
Tepkiler: Specter
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Adım Ahmet Cemil, Küçükçekmece Tepeüstü'nde oturuyorum. Forumdan oldukça faydalanıyorum. Bisikletim Sedona 345. Herkese kazasız, belasız sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: hhakanccelik
Arkadaslar hepinize merhaba...
Bugun uye olarak araniza katildım adım Emre
Ist. Marmara Unv. Spor Akdemisinde okudum
35 yasında eski dövüş sporcusuyum. Su anda MEB de beden eğitimi ve spor öğretmeni olarak gorev yapiyorum. Bu spora yeni baslayan bircok arkadas gibi ben de yeni bir bisiklet sahibi olmanin disaridan ne kadar kolay ama detaylara girince be kadar zor oldugunu anlamis bulunmaktayim. Belki boyle bir yazı forumda yazilmistir ama basliklarda goremedigimden sizlerden yeni bisiklet secimi konusunda yardimlarinizi bekliuorum. Kullanim amacım sehir ici ve birazda patika yollar olacagindan sanirim sehir bisikleti hybrit modeller daha uygun olacak. Genel olarak yanimda cok malzeme tasidigimdan ön arka heybeli modeller hosuma gidiyor. 2000tl bir butcem var marka takintim yok. Bu fiyata kadar alabilecegim f/p okarak neler onerirsiniz. Cvp veren veremeyen herkese tesekkurler...

@interdisipliner
Merhaba aramıza hoş geldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz. Yalnız konunun yeri burası olmadığı için pek yardım bulamayabilirsiniz. Forumda aratırsanız bu husus ile ilgili konular var hatta güncel başlık var dönüyor okunmamışlar içinde

• Beğen
Tepkiler: interdisipliner
Merhaba Serhat ben Ankara'dayım HACETTEPE'de okuyorum her türlü organizasyonda yer almak isterim :D

Merhaba arkadaşlar, iki teker sevdalısı olarak motorumun yanında bir de elektrikli goccia city zero kullanıyorum alalı 1,5 ay bile olmadan 400 km yol yaptım, aşırı mutlu olmasam da motoru da satışa koydum, bu kadar ekonomik bir cihaz varken aptalca vergiler masraflarla uğraşmak istemiyorum, pedelec bisiklet tercihi ile biraz konformist oldum umarım beni de bisikletçi sayarsınız :) 2 km lik bir yokuş sıkıntısı olduğu için mecburen elektrikli tercih ettim ancak çok memnunum, katlanır olması da sahile, spora, işe ve nereye gidiyorsam bana büyük kolaylık sağlıyor, istanbul da yaşıyorum metro, vapur, metrobüsü hiç sorun olmadan hatta çok dolu olmayan bir dolmuşa rahatça bisikletinizi sokabilmek harika birşey, ekipman ekleyip duruyorum aydınlatmaları yetersiz olduğu için çakarlı farlar, kask, sele altı çanta tamir kiti gibi gerekli olacak şeyleri topladım, umarım kışında bisiklete devam edeceğim.

Merhabalar
Ben Turgut, bisikletimigetir.com ' u temsilen aranıza katıldım. Bisiklet severlerin nabzını tutmak, soruları,sorunları ve görüşleri öğrenmek, hatta mümkün olursa ( ki tüm samimiyetimle söylüyorum ) mağazamızda eğlenceli toplantı, tanışma etkinlikleri düzenlemek için buradayım. Umarım en yakın zamanda bu tarz aktivitelere ev sahipliği yapabiliriz.

@cihan14
Cihan merhaba ben de yeni üyeyim Bolu'da doğada sürüş yaptığında video resim atarsan çok iyi olur. ben de Karabük'teyimde oraların çok güzel olduğunu tahmin ediyorum.

• Beğen
Geri