Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhaba arkadaşlar ben Antalya/Muratpaşa da oturuyorum MTB bisikletim var tanışmak isteyenler ve Antalyada olanlar tanisalim

Scudo
Aranıza yeni katıldım. Herkese iyi forumlar dilerim.

Carraro Sportive 227

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Merhabalar, ben Berke 2 tane Dinamica bisikletim var, motosiklet de kullanıyorum

@FatihKaanOz Bir süre aktivite gösterin, bazı puanlar alacaksınız, sanırım o puanlar belli bir seviyeyi geçince.

• Beğen
Bende yeni sayılırım ama 30 mesaj yazınca statu degişiyor

bende yeni katıldım bursadan ersin henüz almadım almadan önce ön araştırma olarak katılayım dedim çok yakında yüksek ihhtimal mosso alıcam

• Beğen
Merhaba, ben Adem 17 yaşındayım Antalya çallıda oturuyorum aranıza bugün katıldım turlara etkinliklere dahil olmak isterim

• Beğen
@erol__152 Hos geldiniz foruma.İyi zaman gecirmeniz dilegiyle. :)
İyi Forumlar Dilerim.

@Emre Tekke Merhaba Emre hos geldin foruma Trabzon'dan yesillikler diyarından. :) Hem gezmek istemisimdir.
İyi Forumlar Dilerim.

merhaba bende Ghost se1000 ile aranıza yeni katıldım. Kütahya da yaşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: wheneverx
Herkese merhaba,
Adım Mustafa, Foruma yeni katıldım. İstanbul / Ataşehir'de oturuyorum. 2014 den beri Dahon Vitesse D8 kullanıcısıyım. Bu forum da emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bol pedallı günler dilerim.

Merhabalar arkadaşlar
İzmir de yaşıyorum.
Bu yıl üniversite sınavından dolayı pek çıkamadım ama yazın inşaallah arayı kapatıcam.
Sedona 711 kullanıyorum.
Ama deyim yerindeyse kaşınıyorum;
Ve
20150611_121231.jpg
Son sınavdan sonra ilk işim bu bisikleti almak olacak. Tanıştığıma sevindim. Bisikleti seven insanlarla olmak çok güzel

Merhabalar berat ben 21 yasindayim ankara eryamanda oturuyorum futbolun hayatimda biraktigi boslugu bisiklet sporu ile kapatmaya calisiyorum kron tx500 um var yeni aldim ancak simdiden yol bisikleti arastiriyorum :)

Geri