Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhaba arkadaslar ismim Zekeriya. Istanbul sariyerden. Ctsi pazar sabahlari bogaz turu yapiyorum. Cube pelaton sl.

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Scudo
@DARKBİKER Hos geldiniz tabi herkese yazmaya calistim o ara yorum girdi araya.Hos geldiniz :)
İyi Forumlar Dilerim.

• Beğen
Tepkiler: hsm
herkese merhaba bende bundan 3-4 ay önce btwin rockrider 8.1 26'' alıp 1 ay önce de bianchi touring m827 alıp aranıza katıldım hatta kendi çapımda bir tur gerçekleştirdim istanbul-izmir henüz burda paylaşamıyorum forum kuralları gereği izin verildiğinde paylaşacağım herkese keyifli günler

• Beğen
Tepkiler: hsm ve 2265124
Arkadaşlar merhaba, İstanbul/kozyatağı'ndan Can ben.. 34 yaşındayım..
Ortaokul ve lise zamanlarım Bianchi Meta'mla günübirlik uzun geziler yapmakla geçti.. Suadiyeden Çamlıca tepesine, beykoza, Çınarcık-Armutlu-Çınarcık gibi...
Halen eski bisikletim babamda, gerçi biraz kapıcı bisikletine döndürülmüş şekilde olmasına rağmen ben kendime bu hafta kron xc 500 aldım 29"..
Sürekli olmasa da (yeni evli olduğumdan :) ), arada bir günübirlik uzun turlara veya mtb gezilerine katılmak istiyorum.. En kısa zamanda kask, yedek iç lastik, pompa vs. de temin edeceğim...
Bu geziler için yakın civarlarda oturan, kolay iletişime geçeceğim arkadaşların bulunduğu, yönlendirebileceğiniz bir grup var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow ve hsm
Mrb arkadaşlar mardin ben hsn 2 aylık bir bisiklet sevdam var fakat 1 aylık binici iken araç çarptı hamdolsun durumun da iyi zorunlu istirahatli olunca (malum iyileşmeden bisiklete binemiyorum) Bende bos vaktimi bisiklet yerine forma verdim paylaşımları okuyorum faydalı olanları çok form güzel ;)

Herkese merhaba, Istanbul/Halkalı'da ikamet ediyorum. Haftaiçi Halkalı-Florya, cumartesileri de uzun turlar yapıyorum.
Bu ortamı sağlayan herkese teşekkür ederim.

Istanbul'dan Muhammed ben. 17 yasindayim ve bisikletle ciddi olarak 1 seneyi biraz aşkın suredir ilgileniyorum. Rockrider 5.2 26x1.75 bisiklet kullaniyorum. Bu forumdan cok sey ogrendim. Herkese keyifli ve kazasiz pedallamalar efenim :)

• Beğen
Merhaba arkadaşlar. Kütahyadan katılıyorum aranıza. Güzel paylaşımlar dilerim.

• Beğen
Merhaba herkese, ben de foruma yeni katıldım..Cannondale marka bir şehir bisikletim var ve Bostanci'da oturuyorum..Bisiklet sporuna gönül verenler için çok güzel bir forum ve kendim içinde çok faydalı bilgiler bulacağıma eminim :harika:

Üyeliğin onaylanması, yani konu açabilme yetkisinin verilmesi için ne kadar süre çevrimiçi olmak veya kaç mesaj sayısına ulaşmak gerekiyor?
Bu konu hakkında küçük bir bilgilendirme iyi olacaktır diye tahmin ediyorum.

Geri