Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhaba;
İsmim mustafa mersinde yasiyorum anestezi uzmaniyim. Haftasonlari ve firsat bulabilirsem yilda 1-2 kez uzun soluklu turlar yapmak istiyorum. Su an aliminyum alasimli bir dag bisikletim var ama yol-tur bisikletine gecmeyi siddetle dusunuyorum

Scudo
Merhaba istanbul ataşehirden şevket ben ;)

Merhabalar,

Siteye kayıt tarihim 2013 yılına dayanıyor ama ilk mesajımı dün attım :) İstanbul Sultangazi'de ailem var, Kocaeli'de üniversite okuyorum. Kimi zaman İzmit kimi zaman İstanbul'dayım, sık gidip gelirim. 21 yaşındayım...

Birkaç senedir fazlasıyla fotoğraf çekmek ile haşır neşirim. Bisiklet ise diğer merakımdı, uzun süredir hayalini kuruyordum. Yakın zamanda Carraro Sportive 330 alarak aranıza katıldım. En çok istediğim ise fotoğraf ile bisiklet hobisini birleştirip ortaya güzel kareler çıkarmak istiyorum. Hem kafama göre gezip zevk alırken hemde fotoğraf çekmeyi istiyorum... Bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek....

• Beğen
Tepkiler: Tansu Tokoğlu
Merhaba, ben Zeki İstanbul/fatih de oturuyorum. Hem forumda hem bisiklet konusunda cok yeniyim.degerli yorumlarınız ve paylaşımlarınız sayesinde yeni seyler öğreniyorum öğretileriniz icin teşekkür ederim:)

Merhaba ben Mert Ayrılmaz. İstanbul/Kağıthane'de oturuyorum. Memleketim Giresun/Alucra. Amötör olarak bisiklet sürüyorum. Bisikletim Bianchi Surf FS. Yaşım 14. Lise'ye geçeceğim. Eğer hangi liseye gideceğimi sorarsanız Özel Gökjet Havacılık Lisesi. Arabalarla ve mekanik aksamlarla aram çok iyidir.

Selam Mert (@Alves) Zeki (@z_tesla) Ahmet (@Ahmet Teke) Şevket (@kızıl_sakal) Mustafa (@Anestezist33) Umut (@Umut K.) ve diğer Umut (@Mr. BlacK)

Hepinizle tanıştığıma memnun oldum... Çoğunuz İstanbul'da olmasına rağmen ve hiçbiriniz Ankara'da olmamasına rağmen Hepimizle bu forum üzerinden tanıştığımızdan dolayı Onur duydum.... Ben Yavuz ankaradayım kısa süre önce carraro sportive 224 aldım ve uzun yıllardır hayalim olan bir bisiklet üzerinde yollara düşmeyi gerçekleştirmeye çalışıyorum, şimdilik kısa mesafeli sürüşler yapıyorum ama hayalim uzun yola çıkmak...

Benden bu kadar,

Hepinize sevgiler ;)

merhaba Arkadaşlar;
bursa'dan Ertaç ben. henüz bir bisikletim olmamasına rağmen araştırma üstündeyim. sanırım 1-2 hafta içinde aşağıdakilerden birini seçeceğim eşime. öncelikle eldeki tarihi eser Salcano Excel ile ben bu yıl idare edeceğim.

- mosso 2671TB deore
- whistle apache 1530
- sedona 840

Aklım biraz karıştı sadece araştırırken.

merhaba arakadaşlar ben levent aranıza tern link d8 alarak katılmış bulunuyorum.

Merhaba ben Sedat Düzceden yaş 19. kron xc 250. pek yeni sayılmam ama tanışmak istedim hayırlı sürüşler..

@Schwarzeagle; tavsiye için teşekkürler.
whistle ile aynı fiyat bana verilen. ama whistle donanım daha üst seviyede. başka hiçbir yoruma rastlamadım maalesef whistle ve mosso modelleri hakkında.
sadece bir süre önce whistle kadrolarda sorun var diyorlardı.

@ertac ben de sedona kullanıcısıyım çok memnunum. Yine araştırmaya devam et istersen tabii içine sinen bisikleti alman senin için en önemli olanı.

Merhaba ben daha dün üye oldum ,adım ahmet veysel Siirt merkezde yaşıyorum ve siirtliyim bisiklet kullanmayı çok severim ama kullandığım bisiklet beldeyama olunca malesef bisikletten soğuyorum bazen yinede ne olursa olsun bisiklet candır memnun oldum.;)

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Merhabalar izmir Bergama'dan Hüseyin Şevik
Oyun bağımlılığıma son verip dev turlarla kafamı dinlendirip ardından artık fakültemi bitirmem gerekiyor. Bisiklete binip LOL belasından kurtulup kırlangıç gibi özgür olacağım
Önemli Not : Çoluğunuz çocuğunuz oynuyor veya siz oynuyorsanız ve kendinizi e spor aktivitesi diye kandırıyorsanız hangi sporun temel ilkesi 12 saat pc başında tünemek ki, BAĞIMLISIN LOLDEN KAÇ

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar ben Çanakkale de yaşıyor/okuyorum istanbul-çanakkale arası mekik dokuyorum.Aslında forumu bir süredir sürekli pasif olarak takip ediyorum ilk mesaj bugüne nasipmiş.Şuan Elimde carraro d'ambiaz 915 var.

• Beğen
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Fakat benim bir bisikletim yok. Bisiklet almayı düşünüyorum ama piyasada bir çok marka ve model var. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Alacağım bisikleti daha çok uzun arazi yollarında kullanacağım. bisiklet için ayırdığım para 800 1200 tl arası. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Merhaba ben Melih, Forumda da bisiklet camiasında da yeniyim. Böyle bir platformda bizleri buluşturduğu için BF yetkililerine teşekkür ediyorum. Şimdilik Tosya/KASTAMONU da yaşıyorum memleketim Antalya. Doğa hayranı birisiyim, hepinize hayırlı sürüşler diliyorum. Pedalınızı her çevirdiğinizde yollar sizi mutluluğa götürmesi dileğimle yorumumu noktalıyorum.

• Beğen
Geri