Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
Merhaba bende Çanakkale'den 2 hafta önce sedona 345 bisikletimi alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Şimdilik kendimi alıştırmak için 20-25 km kısa turlar yapıyorum. Bu hafta ilk defa 50 km lik parkura gideceğim. Çanakkale'den arkadaşlar varsa beraber de sürebiliriz. Herkese selamlar...
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/27/752d669f39280a8b7cff7cdcb16fb2c7.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/27/0502d4c2b92edef6895011213e22bb56.jpg

• Beğen
Tepkiler: Schwarzeagle
Herkeze selamlar bende Ümit Accrue 2d aldım şimdilik 20-30 km lik kısa turlara çıkıyorum.Yakın zamanda ufak ufak Araç ve gereçlerimi toparlayacağım.
Ve daha uzun turlara çıkmaya başlayacağım herkese saygılar.20150525_172749.jpg

Merhaba ben Ankara'dan Murat. Mosso marine 20 ile aranıza katıldım. Eymir gölü çevresinde turlamak ve site çevresinde dolaşmak için bu bisikleti tercih ettim. Herkese iyi sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
Merhaba ben Burak, istanbul bakırköy de yaşıyorum. Salcano city fun 50 hd ile aranıza katıldım yaklışık 3 gün önce. Buradaki arkadaşlarla bir an önce tanışıp istanbul turu yapmak istiyorum. Trafiğini sevmediğim bu şehri belki bisikletle severim :) bu arada 25 yaşındayım. Eğer bu turlar için önerebileceğiniz facebook grupları vs. varsa memnun olurum.

• Beğen
@kaan0513 Hayırlı olsun bisikletin çok güzel kazasız belasız...

Bu arada yeşil dünyada oturuyorum Yani BOLU'DA :d

Merhaba
Bende carraro sportive 227 ile aranızdayım güzel paylaşımlar ve bilgiler için herkese teşekkürler...

Ayrıca birşey danışmak istiyorum sizlere hafif patika ve köy yolları için bi lastik önerebilirmisiniz...

Dosyalar

• uploadfromtaptalk1432736965437.JPG
    uploadfromtaptalk1432736965437.JPG
    139,2 KB · Okunma: 23
  • Beğen
Merhaba; İstanbul Avcılar'dan 29 yaşında Salcano City Fun 60 ile bende 2 gün önce aranıza katılmış bulunmaktayım, 2 yıl ara verdiğim bisiklet sporuna geri dönmek çok heyecan verici işten eve dönüp bisikletimle pedallamak için akşamı zor ediyorum. Hafta sonları tur aktiviteleri yapmak isteyen arkadaşlara kapım herzaman açık. Keyifli forumlar dilerim. :)

19849 dosyayı görüntüle19850 dosyayı görüntüle

tanışmak için biraz geç kaldım ama
merhabalar :)
inanamayacaksınız ama bende bisiklet sürüyorum
(link)

• Beğen
@onurdemir
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, uzun zaman sonra tekrar bisiklete başlamak çok güzel ve keyifli olduğunu söyleyebilirim. [emoji6]

• Beğen
Merhabalar ben xrs030 tiagra model yol bisikletimle aranıza henüz dün katıldım :)

İstanbul/Kartal'da yaşıyorum , 19 yaşındayım

Merhaba ben Ozan. İstanbul anadolu yakasında yaşıyorum. Kadıköy-Bostancı arası pedal çeviriyorum. Bu güzergahı aştığım zamanlarda oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Mondschein ve E.E
merhaba ben emir.23 yaşındayım ve bilg. müh öğrencisiyim.Yaklaşık 3 aydır forumu takip ediyorum.Son zamanlarda foruma giriş sıklığım arttı ve 1 hafta önce üye oldum.Bugün aklıma esti ve bende bir şeyler yazıyım dedim.Bütçeme uygun bisiklet arayışı için girdiğim bu site tercihlerimde çok yardımcı oldu.Yeni bisikletimi alıp, turlar düzenleyip sizinle paylaşmayı çok istiyorum.Değerli yorumlarıyla beni aydınlatan herkeze teşekkürler. iyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: Mondschein
Herkese merhaba :) icinde bisiklet hevesi olan ve 20 yasindan sonra pedal cevirmeye karar veren birisiyim. Buca/Izmirde yasiyorum. bi abim sayesinde hevesim ve guvenim oturdu bisiklet almayi dusunuyorum simdi baslangic yapicam ilk baslar biraz zor olucak kondisyon icin falan ama olsun zamanla asilir hepsi umarim. herkese iyi forumlar iyi aksamlar dilerim :)

• Beğen
selamın aleyküm arkadaşlar ben recep bağcılar'da oturuyorum. hergün bisikletle minimum 35 km yapıyorum. e-5'i kullanıyorum hep salcano city 20 kullanıyorum. 1 hafta olmadı daha bisikleti alalı 257 km yol yaptım. hedefim 1000 km bisikleti hobiden olarak aldım. hesapladım iett'den tam 24 tl kar ettim maddi durumdan da artı bir durum. grupça gezmek isterim.

Merhabalar uzun zamandır hayalini kurduğum mosso legarda 1527 bisikletimle aranıza katılıyorum.ilk hedefim 15 km lik işyerime bisikletle gidip gelmek daha sonra turlara katılmak ve bisikletimin tadını doya doya çıkarmak.burada çok fazla bilgi edindim ve dahada ediniyorum teşekkürler.ayrıca yaş 29

selamlar ve hayırlı kandiller cümleten. ben Ankara'dan ömer bahçelievlerdeyim 4 ay oldu başlayalı hafta içi günde 8 haftasonları ortalama 7o km olmak üzere turlar yapıyorum tek başıma. forumda Ankara için aktif gruplara pek rastlayamadım ya da bulamadım varsa aktif hafta sonu turları katılmak isterim bisikletim geotech patch 29 C herkese iyi pedallar

• Beğen
Merhaba arkadaşlar aslında kendime konu açmıştım ama bu konuyu yeni keşfettim bir de buradan herkese selam demek istedim :) Bu arada ben Umut, İstanbul'da yaşıyorum.

Yaklaşık 8 sene öncesine kadar bianchi yol bisikletim vardı. O gün bugündür bir bisikletim yok ve artık zamanın geldiğini biliyorum. Şu anda bir arayış ve araştırma içerisindeyim. Bir kaç ay içerisinde de yeni bisikletimi almayı planlıyorum. Tekrardan herkese selam olsun..

Geri