Selamlar adım yaşar 28 yaşındayım. Is icin geçici olarak mersindeyim bende. Foruma üye olalı 1 ay kadar oldu bisikletim kron city tourer forum sayesinde aldım onuda mersin den arkadaslarla Turlara katılabilirim herkese iyi pedallamalar
Merhaba arkadaşlar aranıza Eskişehir'den katılıyorum. Üniversite'ye başlayana dek sıkı bir bisiklet kullanıcısıydım. Araya yaklaşık bir 10 yıl kadar girse de, arkadaşlarımın yeni bisikletlerine özenmemle bu sevda yeniden başladı Kendime yeni bir bisiklet almak için araştırma yaparken bu forumu keşfettim. Herkese iyi forumlar, bol pedallamalar
22 yaşında üniversite öğrencisiyim. Olabildiğince çok bölgeyi/şehri bisikletle turlamak istiyorum. Tur bisikletçiliğinde yeniyim ve tur arkadaşları arıyorum.
Merhabalar . Uzun süredir siteyi takip ediyorum. Kayıt olmak bu güne nasipmiş. Yaşım 17. Aktif olarak motosiklet ve bisiklet kullanmaktayım. Kütahyalıyım. Herkese iyi forumlar. Tekeriniz hep düz bassın
merhaba arkadaşlar...Antalya'da yaşıyorum.Boş vakitlerimde bisiklet kullanıyorum.Yol bisikleti alıp bu tutkuyu daha ileriye götürmeye karar verdim.İnşallah hayalimdeki bisikleti kısa sürede alıp pedallamaya devam ederim...
Arkadaslar foruma yeni katıldım. Herkese merhabalar. Antalya merkezde yaşıyorum işe gidiş geliş ve spor maksatlı bi bisiklet almak istiyorum. Kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe 500 tl. Şimdiden teşekkür ederim
Herkese merhaba! Hacettepe Üni. Otomotiv Müh. ögrencisiyim, memleketim Mersin. Uzun süredir bisiklet kullanmadım ama öncesinde az dolaşmadık yaz bitimine doğru bisiklet almayı planlıyorum forumu biraz keşfetmek istedim öncesinde. Herkes için güzel bilgiler var yazanların ellerine sağlık