Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhaba Arkadaşlar ismim Umut Lüleburgazda ikamet ediyorum Merida crossway 100 sahibiyim herkese saugılar sunarım yaş 23

Scudo
Uzun zaman önce açmıştım ama kullanmak nasip olmadı bu hesabı şimdiymiş kısmet :) Ben Fazilet yakın bir süre sonra Malatyada oturmaya başlıcam :) Yaşım 18 ..ikindi vakti tek uğraşım bisiklet :)

Selamlar,ben Murat yaşım 46 3 gün öce specialized hardrock sport disc 29 alarak yıllar sonra bisiklete binmeye başladım.

Arkadaşlar merhaba..Ben Edirne Uzunköprü'den İlker...Salcano City Sport 40 aldım iki ay önce...Haftada üç kez 20şer km civarında turlar yapıyorum...

Merhaba, 40 yaşındayım ve bisiklet binmeyi ozledim. Kızıma bisiklet almak için nette dolaşırken forumumuza rastladım ve neden kendime de bir tane almıyorum dedim. 1-2 defa binip bırakmak niyetinde değilim. Eylülde başlayacak anadolu yakası antremanlarına katılmayı planlıyorum. Şimdi sira bisiklet almada. :) en kısa sürede aranıza katılıp sizlerle tanışmaya can atiyorum. Görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.

Merhaba arkadaşlar, ismim Mehmet, aslen İskenderunluyum Malatya'da ikamet ediyorum henüz bisikletim yok ancak araştırma aşamasındayım paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

Merhaba, ben Kerem. 21 yaşındayım. Istanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum. Aslen Konyalıyım. Kafama yatarsa bir kaç güne Kron Spx 250 model bisiklet sahibi olacağım.

Bisikletforum'a İstanbul-Başakşehirden selamlar. Ben İlbey. Yol-şehir karması bütçeme uygun bir hybrid bisiklet arayışındayım.

Bisiklet konusunda ne araştırsam buraya geliyordum, gerçekten bisikletforum'un çok dolu ve kaliteli bir forum olduğunu gördüğüm için ve Taner Hoşgör & Halil Duran abilerimin tavsiyesi sonucu üye oldum, iyi ki de oldum :)

Herkese selamlar, forumda görüşmek üzere.

@ilbey666

Hoşgeldiniz.

Sizden hariç forumda 665 adet İlbey vardı, şimdi 666 oldu :)

@Raşit S

Hoşbulduk Raşit Bey.

Diğer üye olduğum tüm forumlarda nickim hep aynı. Burasıyla da aynı olsum istedim. Tabi eğer sorun olduysa ben de İlbey Y. olarak değiştirebilirim problem teşkil etmez :)

Tüm foruma merhaba.ben Mardin/Nusaybin'den Fırat.Salcano Ng 750 26 V bisikletim var.ilerde değiştiririm ama şimdilik yetiyor.herkese iyi pedallamalar...

ojgeldin İlbey kardeşim,

bisiklet sporu güzel kalori yakar, çok yakın zamanda İlbey444'e inersiniz :D

@rfnrk

Ojbulduk İrfan abi :)

Kalori mevzusunu senin after-before fotoğraflarında gördük ve gerçekten etkilendik :) darısı başıma..

Merhaba Fatih ÖZÜDOĞRU Nevşehirde yaşıyorum aslen Konyalıyım. Memurum, bu sene aynı kurumda çalıştığım bir arkadaşımla beraber Konyadan aldığımız kron xc 250 bisikletle ilçeleri gezmeye çalışıyoruz.

@ilbey666

Bi bisiklet piyasasına el atmadığın kalmıştı. Hoş geldin yeen :D

@ilbey666

Hoşgeldin gardaş, burası fotoğraf forumlarına benzemez; burası Mezopotamya, burada kavga-kan-ter-hırs tarihle yaşıt ! :p :D

@mehmet.ali

Kayserili değilim ama babam Kayseri'de 2 sene kalmış abi :D onun etkileri :D hoşbuldum abicim..

@Enes Çatal

Can gardaşım hoşbuldum :) Mezopotamya bana ters ben Adriyatik adamıyım :p :p

Geri