Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhaba arkadaşlar,adım Gökhan 25 yaşındayım Kartal'da ikamet etmekteyim.bisiklet hastalığına kısa süre önce yakalandım 19 mayıs ta bisikletime kavuştum haliyle cadde den başlayan 19 mayıs kortejine katılarak siftahımı yaptım.sizler ile beraber nice 19 mayıslara inşallah diyerek hepinize bol sağlıklı ve pedallı bir ömür dilerim...

Scudo
Merhaba 17 yaşında genç bir pedalcıyım,öğrenciyim Eyüpte yaşıyorum :) umit marka bir külüstürüm var :)

Selam herkese...
Ben Salih İstanbul bostancıdan katılıyorum
Üye olduğumdan beri takip ediyorum siteyi...
Geotech Bmx marka bisikletimle 8-9 yıl sonra tekrar pedallamaya başladım :)
Yıllar sonra tekrar yeni bmx imle ufak tefek hareketler yapıyorum
Paslanmışım yavaş yavaş eski halime dönmeyi planlıyorum :)
Yalnız tur atmaktan sıkılan arkadaşlar olursa yakın çevrede oturanlar mesaj atabilirler:)

Yeni aldığım bisiklet... Adı Kylie :)

https://i.hizliresim.com/b89D0Z.jpg

https://i.hizliresim.com/zRy5D7.jpg

SELAM herkese ben ahmet konyada yasıyorum 1000 TL civari yol -yarıs bisikleti önerirseniz sevinirim

Merhaba arkadslar istanbul kagitathanede yasiyorum kalite kontrol teknikeryim ayni zamnda meyhane isletiyorum:)

merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıl önce iş güç stress arasında ve bu süreçte alınan kilolar ile tekrar spor yapmak gerektiği ampulu kafamda yandı öncelikle bir spor salonuna kaydolarak birkaç ay orada sadece kardio yaptıktan sonra salon sporlarının bana göre olmadığını anladım ve bir bisiklet aldım RR 5.2 :) ilk alındığında grup olarak baya yol kat ettik daha sonra gruptaki arkadaşların teker teker ayrılması ile (iş güç tarzı şeyler) tek başıma kaldım :( en az haftada 1-2 kere tarabya eminönü sahil güzergahında pedallıyorum hem deniz havası kokusu ile ferahlıyor hemde bisiklet keyfini alıyorum.. bu tur demeyeceğim ama gezintide katılmak isteyen arkadaş olursa haberleşmek isterim.. iyi pedallar..

• Beğen
Tepkiler: Mert E.
merhabalar istanbul kadıköy'de yaşıyorum,yol bisikletim var ve kondisyonu sağlam çıktığı zaman en az 60-70 km yapan yol bisikletçileriyle pedallamak isterim.

Merhabalar,
Adim Kaan. Rumelifenerinde yasiyorum. Ogrenciyim ve salcano ng650 sahibiyim. Firsat buldukca ormandaki itfaiye yollarinda sariyer-karakoy sahilinde suruyorum. Haziran basinda da ilk uzun turuma cikacagim Ege Bolgesine. Umarim gelecek yillarda da international tur yapabilirim. Bunun yaninda belirtmek isterim ki forum gercekten bagimlilik yapiyor, okudukca insanin okuyasi geliyor :)
Herkese iyi gunler.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Herkese selam. Ben tuna izmirde yasiorum yazlari muğla dalyanda pansiyon işletiorum. Sedona 310'um var. Dalyana yolunuz düşerse uğrayın.

• Beğen
Tepkiler: erhanh
benim 1 ay falan oldu ama gene yazayım. ben cihan istanbulun varoş kokulu semtinden katılıyorum. :D bağcılar

merhaba ben Burak. 17 yaşındayım lise son sınıfa geçtim. Çanakkale Çan da oturuyorum. Burcum akrep bisikletim Salcano Ng750. şimdilik benden bu kadar. :)

Merhaba. İlk defa eli ayağı düzgün bir bisikletim olacak birkaç güne. Büyük ihtimal Salcano Astro 210V. Hepinize kazasız belasız sürüş diliyorum.

Merhaba ben erhan antalyada yaşıyorum yaşım 24 bisikletim salcano city fun 60 aranıza yeni katıldım sayılır foruma üye olmuştum yazma fırsatım yeni oldu.

@Burak Kaplan

Ben de Çanakkale Biga'da okudum önümüzdeki günlerde mezuniyete gidicem :)

Murat Çağlayan foruma 1 aydır üyeyim son 11-12 gündür aktif forumdayım.
26 yaşındayım. 2 yıllık Bianchi Speed 1000 (MTB) bisikletim var.
Günlük en az 20 Km yol yapıyorum :) Bursa'da yaşıyorum.
Bursalı arkadaşlar tur için benimle iletişime geçebilirler.
Tabiki Bursaya yolu düşenler de öyle :)

Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da yaşıyorum. Uzun süredir forumu takip ediyorum, henüz 2 aylık da üyeyim. Aranıza nasipse çok kısa bir süre sonra Canandole e-bike bir şehir bisikletiyle katılmayı düşünüyorum. Hayalimde hafta sonları arkadaşların düzenleyeceği hem şehir içi turlara katılmayı hem de 3 yaşındaki kızım ve eşimle birlikte turlar dışında kısa mesafeli, eğlence amaçlı geziler yapmayı planlıyorum. Böylece en azından İstanbul'un stresli ortamını bir nebze olsun gidermiş olacağız.

merhaba BEN EROL USLU bende foruma katılalı 1,5 ay oldu.TEKİRDAĞ ÇORLU DA oturuyorum. çorlu civarında haftada en az 150 km sürüşlerimiz oluyor.bizimle 30-40 km turlara gelecek arkadaşları bekliyoruz.

Merhaba Arkadaşlar Kırşehir'den Özgür babamın eski bisikletimi hayrına birine vermesiyle şuan bisikletsiz olarak aranızdayım :) En kısa sürede bir bisiklet sahibi olacağımı umuyorum. :) 28 yaşındayım

Geri