Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

@egemen akca
Selam Egemen foruma ve aramıza hoşgeldin. Aynı dilekler ile bol pedallı yollar :)

Scudo
Merhabalar arkadaslar ve abilerim.ben eray,istanbul Altunizade' den kron xc250'mle katiliyorum araniza.herkese kazasiz belasiz surusler diliyorum.

Foruma yeni gelen arkadaşlar "Hoşgeldiniz" Allah (c.c) kazasız pedallamalar nasip etsin.

Merhaba Nevres ben. Bundan 20 sene önce Mersin'de pedallıyordum. Şimdi İstanbul'da yaşıyorum. Ve henüz yeniden yeni bisikletimle birlikte yollara, doğaya merhaba dedim. Bu forumda olmaktan mutlu oldum. Herkese kazasız belasız başarılı pedallemeler dilerim :) Herşey gönlünüzce, sağlıkla ve spor ile dolu bir yaşam olsun..

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Merhaba, ben İzmit'ten Caner. Kocaeli'de olanlar buluşup biseyler yapalım

Merhaba arkadaşlar. Ben Resul. Bu heves bende varmış ama gerçekten fark edememişim. Yollardayken rüzgar yanaklarımı yalıyor. Müthiş bir his. İstanbul, Gaziosmanpaşa'dayım. Herkese kazasız sürüşler diliyorum. Ve kendime yol arkadaşı da arıyorum. Forumda da çok yeniyim. İyi geceler.

@Resul.Yilmaz
Yol arkadaşı olurum...Facebook tan ekle görüşelim istersen ? Bende Sultangazi'de oturuyorum :)

Antalyadan herkese merhabalar.İsmim selim 24 yaşındayım küçüklüğümden beri bisiklete olan bir tutkum vardır ama denizcilik tabi daha ağır bastı mesleğim gemi makinaları mühendisi oldum. İnşallah yakında bir bisiklet sahibi olurum bende resimler ve fotoğraflar ile siteye aktif olurum
Herkese kazasız pedallamalar

@SelimDurmak

Aramıza hoşgeldin. Kazasız pedallamalar.

Merhaba ben serkan gezgin.guruba daha yeni katildim.2014temmuz ayinda uzun soluklu bir turum var 100gun kadar surecegini umuyorum yardimlarinizi ve tavsiyelerinizi umut ederim.tesekkurler

Selamlar arkadaslar. İsmim Birol 39 yaşındayım izmitte yasıyorum. Amatörce yıllardır bisiklete biniyorum, en sonunda bu ısı biraz daha profesyonelce yapıyom dedim. Tabii bunun için de bu isin ustalarından bilgi almak lazım. Eee. Bunun için de en uygun yer burası. Herkesi selamlıyorum. Saygılar.

slm ben Halit.Gelibolu ilce merkezindeyim.calisiyorum 28 yasindayim hobi olarak 2 sene once basladim.yine benim gibi caylak salcano xrs 200 um var.artik biraz gelistirmek istiyorum tur bisikletciliginde tecrubeli arkadaslardan yardima ihtiyacim var.

Dun bisikletimi aldım . Çapa_ pazartekke_topkapı ekseninde kalıyorum. Bu civardaki arkadaşlardan akşam tur yapanlara eşlik edebilirim
Mail av.sahin67@gmail.com
05334738164

Merhaba. Ben Ayhan, İstanbul - Avcılar da oturuyorum. Yaklaşık 1,5 aydır bisikle ilgileniyorum... 32 yaşındayım... Avcılar civarından hareket eden ve kısa mesafeli turlara katlabilirim...

Ben Tekin Burgurlu (usk.) Kadıköy arasi hergün pedallamaktayim pazar günleri alışma turlarina da çıkıyorum. . 1.5 aydir bisiklet kullanmaktayim..

merhaba arkadaşlar hadımköyde oturuyorum fatih üniversitesinde okuyorum, bisikletimi yeni aldım bu taraflara yakın arkadaşlar varsa birlikte turlayabiliriz

Geri