Merhabalar bende uzun bi aradan sonra bisiklet almaya karar verdim ve aranıza katıldım yaşım 20 kocaeli-kartepe bölgesinde oturuyorum herkese kazasız sürüşler
selamlar adım ilker... bende bisikletimi sipariş verdim ve gelmesini bekliyorum şehir bisikletiyle bir geçiş aşaması yaşayacağımı düşünmekteyim. herkese sevgiler...
Herkese merhabalar..
Bianchi afx 7001 ile bisiklet dünyasına adım atmış bulunmaktayım. Foruma yaklaşık bir hafta kadar okumaktayım çok faydalı bilgiler var paylaşım yapan bilgisini esirgemeyen tüm arkadaşlara bilahare teşekkür ederim.
Uğur SARIGÖL. 32 yaşındayım. Bayrampaşa'da Cevatpaşa ve Yıldırım mahallesinde oturuyorum. Özel bir şirketin bilgi işlem / erp sorumlusuyum. Artık bisikletim yok. Yenisi için uğraş veriyorum
Kazasız belasız bol pedallamalar dilerim.
Münihden herkese selam.yeni ve durumu biraz değişik bir üyeyim.hayatım boyunca bir çok spor yapsamda bisikletle bu kadar içli dışlı olmamıştım,ta ki kanser olduğumu öğrenene kadar.Uzatmak ve kimseyi sıkmak istemem ama su kadarını soyleyeyım,Allaha sukur 2 kürde yendim hastalıgı ama hala almak zorunda oldugum 3 kür daha var.Bu süreçte 2.el bir trek aldım.hem de uygun bir fiyata.Olabildiğince çok şehir turu yapıyorum.Şimdilik günlük 30 km civarı.yavas yavas bunu 90 a çıkarmak istiyorum.Gelecek yaza da inşallah almanya-hırvatistan hayalimiz var eşimle.bütün bir seneyi tecrübe ve kondisyon kazanarak geçirmem lazım.Tabi böyle güzel forumlar ve insanlar sayesinde tecrübe kazanmam daha da çabuk olacak
sağlıkla kalın.
İzmir'den selam arkadaşlar.Ömür yolun yarısıolduğunda bisiklet sevdasına kapılanlardanım Gelin görünki halim içler acısı komikSanırım bu sevda sonradan olmuyor...Sadece bu tür yerleri takip etmek daha emminetli benim için Bol sürüşlü günler herkese.
Herkese merhabalar.ben de İzmir'den Ali.Ghost SE 1175 ile aranızdayım.bisiklet sevdası bende uzun zamandır var ama bisikleti almak yeni nasip oldu.herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.İzmir'den saygı ve selamlar.