Antalya Merkezde oturuyorum ismim Mesut Yalçın bisikletim Merida Big nine TFS 300, Antalyada ikamet eden arkadaşlar buluşup bisiklete binebiliriz
Herkese kazasız belasız bol pedallamalar
Selamlar
Kayseriden mustafa ben gecen hafta itibariyle salcano xrs 030 tiagda aldim ( tercihim ne kadar dogru simdilik bilmiyorum). Ve antramana basladim tavsiyelere acigim. Birde onerebileceginiz sirt cantasi varmidir.
merhabalar. çocukluğumda kullandığım bisikleti 14 yaşımda elimden bıraktığımda hep içimde bir bisiklet uhdesi kalmıştı. şimdi 28 yaşındayım, bir bisikletim yok ama bir hayalim var. önümüzdeki 1-2 ay içerisinde 28 şehiri kapsayan bir turu cidden planlıyorum ve çıkacağım.. sizlerin tecrübelerine dayanarak hazırlık aşamasında yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler!
Merhaba arkadaşlar Volkan adım NG650 SALCANO kullanıcısıyim 1 hafta oldu alalı 1983 doğumluyum istanbul a Avcılar da ikamet etmekteyim turlamak isteyen arkadaşların msjlaruni bekliyorum
Merhaba.
Adım : Önder Eren
1976 doğumluyum.
Şubat 2011'den beri Specialized Sirrus Sport kullanıyorum. (58 kardo mat siyah )
Genellikle Florya Yeşilyurt sahil yolunda turluyorum. Bazen Bakırköy'e bazen de Transit yoldan Taksim istikametine doğru devam ediyorum. Aktivitelerimi Sports Tracker ile kaydediyorum. (link)
bu güzergah veya yakın güzergahlardaki arkadaşlarla birlikte turlamaktan keyif duyarım.
merhabalar sayın büyüklerim bisiklet kardeşlerim , aranıza bisikletforum ailesine yeni katıldım. Burada olmaktan çok memnunum , unutulamayacak güzel anılarımız olur umarım , kazasız belasız bol pedallar dilerim
Merhaba ben de salcano almayı düşünüyorum nasıl tavsiye eder misin salcano yu.Ben insomia 10 yada insomia 40 yada 50 düşünüyorum işin aslı 1300 ü geçmiyim diyorum.
abı dıyorm yasın 33 yazıyor bana kalırsa salcano ıyı bana yeterlı ama bu forumda pek tutulmuyor salcano insomiala ılgılı bı bılgım yok ama dıger markalra bakabılırsın 1300 tlye ıyı bısıklet bulabılırsn forumda sana yardımcı olabılecek cok daha bısıkletten anlayanlar var kolay gelsın
Selamlar. Aydın/Nazilli'de ikamet etmekteyim. Adım-soyadım Atilla Sülün. 1978 Konya doğumluyum. Öğretmenim. Bisiklet sahibi değilim, olmak istiyorum. konuyla ilgili hazırladığım tabloyu forumun tavsiyeler bölümüne koyup görüşlerinizi almak isterim. hepinize iyi akşamlar dilerim.
Merhaba, ismim Aytaç. Bugün itibarı ile ben de İstanbul'da bisiklet kullanmaya başladım. Şimdilik kafama göre takılacağım bakalım Hepimize kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim!