Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhabalar ben Enes TURNA 25 yaşında öğrenciyim aynı zaman da çalışıyorum. İstanbul Bahçelievler de oturuyorum. son 6 yıldır düzenli bisiklet kullanımına ara verdim. Şuan ise tekrar düzenli bir şekilde bisiklet kullanımına devam etmek istiyorum. Uzun süredir bisiklet araştırıyorum fakat kararsızlığım çeşitlilikten dolayı oldukça yüksek. Ortalama 1,000TL civarında profesyönel bisiklet alacağım. Bana bu konuda yardımcı olmanızı ve aranıza almanızı istiyorum. Tavsiye edeceğiniz modelleri bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
Evet herkese tekrar merhabalar.bende Oğuzhan istanbul ,üsküdarlıyım doğma büyüme çocuklukdan beri biniyorum;bu bir tutku bisiklet ayrı bir dünya spor,dışında bir zevk,mutluluk ve stres atma rahatlama demek bana göre herkese kazasız belasız sürüşler.

Merhaba Adım Türker Üstün ... 3 yıldır bisiklet Sporu ile uğraşıyorum. Bursa da Yeşil pedal Bisiklet Derneği ile haftada 3 gün 4 tur (+20 yaş üstü grubu, Perşembe akşamı bisikletçilerine destek, Keyfi pazar, Ve performans) yapıyorsunuz. Turlarda artçı öncü, yancı olarak görev almaktayım. Bir faceboooktan arayış sonucu başlayıp buralara geldim. Bisikleti seviyorum, artık hayatımın bir parçası olarak benimsedim...

selamlar.
adım levent. sinop'ta yaşıyorum. ingilizce öğretmeniyim. evliyim, bir oğlum var.
müzik, otomobil, bisiklet, teknoloji ve doğa meraklısıyım.
herkese iyi forumlar dilerim.

Selamlar daha önce konu açmıştım ama tekrar yazzayım.Adım Umut Kılınç İstanbul-Kadıköy de oturuyorum, 8.sınıfa gidiyorum.Bir tane abim var 26 yaşında.Bisikletim 2012 Bianchi speed 4000.Basketbol,satranç ve tabiki bisikletten hoşlanırım.

herkeze merhaba arkadaşlar ben Naci çekmeköyde oturuyorum. kadıköyde çalışıyorum. İTFAİYECİYİM ;) 30 YAŞINDAYIM

Selam Pedalseverler .
17 yasindayim.Sisli ferikoyde otuuyorum.Bisikletim 2012 Sedona 741.Sisli beyoglu mecidiyekoy cevresinde oturanlar irtibata gecsin..

merhaba herkese bir bisiklet sevdası aldı beni daha bisikleti alamadım araştırıyorum en kısa zamanda sşzlerleyim yaş 28 şimdilik edirne deyim herkese hayırlı günler

Herkese mutlu gunler, İzmirliyim, universite sinavina hazirlanmakla mesgulum, iphone ve ios sisteminden iyi anlarim yardimci olabilirim. Yasim 18, yol bisikleti dusunuyorum.

Merhabalar,

Adettendir önce kendimi tanıtayım. İsmim Alpaslan Savacı, 42 yaşındayım, bir yazılım firması olan Netcad'te yöneticiyim, Ankara'da yaşıyorum.

1992 yılında Üniversite 2. sınıftayken 7075 Alüminyum bisikletimi almıştım, full deore LX donanımı olan ve hala zevkle kullanmaya devam edeceğim bisikletimi almıştım. Kask, eldiven vs o zamanlar için oldukça seyrek kullanılan ekipmanlarımla beraber, ODTÜ patiklarına dalmaya o zamanlar başladım.

Tabiri caiz ise bitimiz kanlanınca ve bir sürü şeyden sonra sıra gelince Rockrider 8XC bisikletimi, geçtiğimiz sene 2012 Kasım ayında Decathlon'dan aldım. Malum Kasım ayı bisiklet alınan bir ay değil aslında, e zaten ben de "akıllı!" olduğunu iddia eden biri değilim :)

Herkese selamlar

Merhabalar; ismim Atalay Acibadem`de oturuyorum ve pazar gunleri yol bisikletimle tur yapacagim arkadaslara ulasmak istiyorum.

Selam. Zorda olsa üye olmayı başardım.En son 20 sene önce castello terminator bisikletim vardi. O kadar hoplamaya ziplamaya ne maşa ne göbek senelerce kullandim. Dün trek DS-4 siparisi verdim. İnsallah şahsıma hayırlı uğurlu olur.

İyi pedallar.

Herkese merhaba! Bisiklet dünyasına 2013 Model Cannondale Quick CX 4 model bisikletim ile bu hafta girmiş bulunmaktayım. Adana'da ikamet etmekle birlikte, haftaiçi sürekli şehir dışında oluyorum.

Merhabalar; kendimi tanıtmakla başlayayım bende...ümit kara hataylıyım ankarada yaşıyorum yaşım 32 çocukluğumdan itibaren bitmeyen bir bisiklet sevdam ile nihayet forumdayım ve heyecanım foruma katıldıktan sonra tavan yaptı salcano astro 243 sd bisikletimle turlara katılmayı heyecanla bekliyorum batıkent civarı oturan varsa beraber pedallayalım bol pedallı güneşli günler dliyorum...l.

Herkese merhaba. Ben İzmir'den Evren. 32 yaşındayım. Üye olalı epeyce olmuş, ancak fırsat bulup yazabiliyorum :) Yaş ilerledikçe vakit bulamadığımdan bisikletten kopmaya başlamıştım. Tekrar bağlanmak için arabamda her yere taşımak üzere katlanır bisiklet almaya karar verdim. Herkese iyi forumlar.

Merhaba, ben Bursa'dan Fatih. Şuanda bir bisikletim yok ama bir tur bisikleti toplamak için araştırmalarıma devam ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
Merhaba , Mersin - Silifke'de yaşıyorum bisikletim 2013 sedona 331

Selamlar, İzmir Bornova'da oturuyorum. Bisikletim Salcano Astro 210 V. Hafta içi genellikle salı perşembe bornova - mavişehir arası yapıyorum. Pazar günleri sabah erken bornova - sasalı yada bornova - narlıdere urla yönünde gidiyorum. Dileyen herkesle her yöne pedallamaya açığım.

Ben Mehmet Edip Õztürk, Kayseri' de ikamet ediyor, Erciyes Ûniversitesi' nde mekatronik muhendisligi ogrenimi goruyorum. 21 yildir yasiyorum. Herkese selamlar guzel paylasimlar. Bu arada mosso 201 alv kullaniyorum Kayseri' de ikamet eden iki teker sevdalisi arkadaslarimizla da gorusuruz insallah parkur falan yokmuymus burda :)

Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım. 32 yaşındayım İstanbul Ataşehirde yaşıyorum. Memurum. Spor yapmayı ve bisiklete binmeyi çok seviyorum. Kısmetse Pazar günkü Çatalca gezisine de katılıp yakinen tanışmış olacağız.. Sevgi,Saygı,Hörmet,Vesselam :)

Geri