Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

.merhaba. ben ıstanbul da yaşıyorum ama samsun da 19 Mayıs üniversitesi de elektronik bölümü okuyorum sarı giant bir yol bisikletim var samsun ve ıstanbul da gezilere katılıyorum

Scudo
Selam arkadaşlar, foruma uzun süredir katılmak istiyordum ama problem oluyordu. Sonunda katılabildim aranıza.

Ümit Evolution ile aranızdayım.

Merhaba arkadaşlar... Ghost SE 2000 model yeni bisikletimi aldım. Eğer Bostancı-Caddebostan sahili civarında bisiklet süren arkadaşlar varsa tanışmak isterim. :)

Merhabalar,Tekirdağda ikamet ediyorum ve boyuma uygun tur bisikleti arıyorum (1.91) hala bulamadım :(

Merhaba.Gaziantep'te oturuyorum.Foruma katıldım ancak hala bir bisiklet alamadım arıyoruz.Umarım yakın zamanda bisikletimin resimlerini atmak kısmet olur :) Herkese selam :)

Selam Millet ben Murat foruma aslında yeni katılmadım ama şimdiye kadar genelde sorun-çözüm amaçlı kullandım.Maşallah bilgi paylaşımı çok güzel.Genellikle Ankaradayım Başlangıç seviyesinde günü birlik şehirlerarası turlara yeni başladım.Kamplı etkinlikte henüz bulunmadım.Bisikletim Bianchi barracuda Ahım şahım bir bisiklet değil ama aynı zamanda kesinlikle aldığım haliylede durmuyor Örneğin üzerinde Dt swiss jant var :).Göze pek hitab etmesede 120 kmlik kullanımlarda,70 km/h üzeri hızlarda hiç sıkıntı yapmadı.Beni en ciddi arızalarında bile öyle-böyle eve götürdü.Arada sevgi varsa çelik kadromla karbonfiberlere rahatlıkla meydan okurum :) Yaz sezonu Yolu Niğdeye veya yakınlarına düşenlerle beraber pedallamaktan zevk duyarım.

Merhaba arkadaşlar ben bilecikden selçuk arabayı sattım 700tl ye kadar bir dağ bisikleti almaya karar verdim araştırma amaçlı foruma üye fakat o kadar daha çok kafam karıştı ki şimdi ne yaparım bilmiyorum bulunduğum yerde bisiklet satan yer yok internet'den veya eskişehir'den alacağım artık varsa eskişehirli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim nerede satılıyor bu bisikletler :) şimdiden teşekkürler.Aranızda olmak güzel olacak inşallah.

Ben Antalya'dan emre bu yaza junior kategorisi yol yarışları için hazırlanan bir üyeyim :D

Merhaba aranıza arnavutkoyden katılıyorum salcano 212 hd kullanıyorum hafta sonları bu çevredeki gezilere katılmak istiyorum haber verirseniz sevinirim ayrıca numaram 05302121869

Herkese merhaba,
Uzun zamandır almak istediğim bisiklete sonunda dün kavuştum. (Trek fx 7.1) Alırken bu forumun çok yardımı oldu, şehir bisikletleri ile ilgili okumadığım konu kalmadı nerdeyse. (hepinize çok teşekkürler :) ) Dün 11 bugün de 7 km kadar kullandım. Yağmur başlamasa daha kullanırdım:)
Hisarüstü'nde oturuyorum, yakınlarda bisiklet sürenler varsa onlara katılmayı çok isterim.

Selamlar herkese ben Emre İzmir/Bornova'da yaşıyorum 17 yaşındayım ve lise son sınıf öğrencisiyim. Henüz bir bisikletim olmasa da bende bir bisiklet tutkunuyum. Aranızda olmaktan mutluyum. Ülkemizde bisiklete bu kadar önem veren ve bisikletli yaşamı hayat felsefesi haline getirmiş insanın olmasını bilmek gerçekten güzel. Bisikletimi alır almaz turlara katılmaya başlayacağım. Zaman buldukça uzun yol yapan abilerime, kardeşlerime katılmaya çalışacağım ama ilk yapmam gereken bir bisiklet edinmek. Forumun takipçisiyim bisiklet alınca bir de tur öncüsünün takipçisi olacağım inşallah.

Selam arkadaşlar, ben bursadan katılıyorum forumunuza. Aslında üye olmadan birkaç ay öncesinden de takip ediyordum forumu ama bugün üye oldum. ben su ana kadar kron xc500 ve specialized hardrock 26'' sport disc int. kullandım. Şimdiki üyeliğimde bisiklet almaktaki kararsızlığım sebebiyle oldu. Aranıza katıldığıma memnunum.

Merhaba arkadaşlar ben Kocaeli / Gebze den katılıyorum aranıza.Ben sizler kadar profesyonel değilim :)
Kendime bir Rotwild siparişi verdim önümüzdeki aylarda gelir sanırım.
Buradan kendimi geliştirdiğim de sizlerle olmaktan mutlu olacağıma inanıyorum...

merhaba foruma istanbuldan katılıyorum 19 yaşındayım. '99 senesinden beri bisikletin tepesindeyim. birkaç hafta sonra profesyonel bisikletçiliğe başlayacağım. herkese iyi forumlar..

Herkese saygı sevgiler bende istanbul üsküdardan oğuzhan aslen karadenizli ve doğma büyüme istanbulluyum.bilgisayar teknik servis ve yazılım işindeyim balık tutmayı severim hafta sonları bisikletimle balığa kaçarım..........

guruba göre bayağı yaşlıyım (40) ümraniyede oturuyorum bisikleti ulaşım,iş ,spor yani her anlamda kullanıyorum 30 küsür yıldır ama bir gurupla tur yapma imkanım olmadı hiç .şimdi de 2 cocukla hafta sonları ilgileniyorum...... arada rastgelirse anadolu -avrupa farketmez (2 yakadada orta sınıf bisikletim var)birseyler yapmak isterim ..herkeze kazasız belasız sürüşler .

Selamlar... Adim Korkut...
Uzun sureden sonra tekrar bisiklete basladim.
Yurtdisindayim ve Mart ayinda bisikletimle birlikte Istanbula donecegim... Gorusmek uzere...

Selamlar, forumu bir suredir takip ediyordum ama yazmak bugune kismetmis. Bisikleti cogunlukla ise gidip gelmek kullaniyorum, git gel toplamda 15km, haftanin 3 gunu. Bir onceki bisikletim (sehir bisikleti) calininca, vergi indiriminden de yararlanip bir Felt Z85 aldim. Pedallari henuz monte edilmedigi icin daha kullanmadim. Pedallari taktiktan sonra resimlerini ekleyecegim. Haftasonu turlari yapmayi merakla bekliyorum. Bu arada Dublin'deyim. Gorusmek uzere.

selamlar bisikleti aktif kullanmaya yeni başladım
yaşım 30
üsküdarda oturuyorum
turlara katılmak istiyorum turların zamanlarını nasıl öğrenebilirim

Geri