Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Selamlar aranıza yeni katıldım istanbul-pendik(kurtköy) de yaşıyorum 18 yaşındayım 4 gün önce bisikletimi değiştirdim ve bisikletcim bana burayı önerdi güzel vakit geçiriceğimizden eminim.Bisikletim Kron xc 250.Bol pedallar :)

Scudo
merhaba ben durmuş hasanpaşada oyuruyorum herkese kazasız belasız pedallamalar:)

Merhabalar,

Ben Burak, İzmir'de yaşıyorum. Forumu bilgi almak için bir süredir kullanıyorum, ancak aktif olarak katılmak bugüne kısmetmiş.

Herkese bol velesbitli günler dilerim.

Herkese merhaba

Ben Alihan, Istanbul'da yasiyorum. 16 yasimda lise ogrencisiyim. Siteye alalcagim bisiklet ile ilgili oneri almak ve bu sporu yapan kisilerle tanismak icin kaydoldum.

Herkese selam,

Dün itibarı ile forumunuza üye oldum Adım Umut Çelikel, Ankara Çayyolu Mesa Koru Sitesindeyiz şimdilik. Biraz kendimden bahsedeyim tanışma baabında:)

1973 Ankara doğumluyum ve evliyim. 90 TED ve 96 ODTÜ Şehir Planlama mezunuyum ancak 8 yıldır Hoşdere'de Penta A.Ş. adlı bir medikal firmada çalışmaktayım. Askerlikten sonra 2001 krizi çıktığında 1 sene kadar dil okulu ayağına Londra'da kalarak Decathlon'da bisiklet bölümünde satış ve montajda çalıştım. Böylece ortaokul ve lise yıllarımda kullandığım standart Bisan ve Peugeot Racer bisikletlerden sonra esas zehri aldım. Ancak iş güç evlilik vs derken biraz daha yavaşlayarak 4x4 ve offroad işine sardırdım. Fargo, Land Rover Defender ve Toyota Hilux derken en son 87 model Land Cruiser BJ60 kullanıyordum, ancak ayda 2-3 defa kullanmaktan ötürü satıp ev almak üzere peşinat yaptım:boese157: Tabi kanalize olacak hobi kalmayınca tekrar eski heyecanlar depreşti ve hanımdan gizli gizli bisiklet arayış ve incelemelerine giriştim:eek:

Çıkış noktasında MTB'lere baktım klasik olarak, hedefim 1500 TL gibi bir rakama kendime biraz daha düzgün birşey, hanıma da daha alt seviye birşey almaktı. İnterneti, sizin forumu, Ankara'da Sadun Berker'in Performans Bisikletini, Delta'yı ve Erdoğanları gezdim. Hatta ve hatta Bisiklet Dünyası ve Yıba çarşısındaki yerleri bile dolaştım inanmazsınız Sonunda forumdaki tecrübelerin de yardımıyla bisiklet bisikletçiden alınır, motorcudan alınmaz mantığı ile işi daha profesyonel yapan bisikletçilere kaydım. MTB'lere bakıp dururken Erdoğanlar'da aşağıdaki linki olan Univega Terrero 300 model City/Cross Bike'a yapıştım nedendir bilinmez.

(link)

Bu iş aşk meselesi tabi diyecek çok da birşey yok Ancak kullanım amacımızı düşününce koca MT lastikli MTB'ler yerine ağırlıklı Çayyolu'nda, Eymir'de, tatilde (bu sene Bördübet Amazon Klüp gibi) patikalarda kullanacağımız bisiklet için ön süspansiyonlu 28" City Bike almak çok daha mantıklı geldi, bilemiyorum ne kadar doğrudur...Sonuçta dün itibarı ile Erdoğanlar'dan kendime linkteki hidrolik disk frenli, deore arka takımlı M size Univega 300'ü, hanıma da S size ve ladies kadro mekanik diskli Univega 200'ü, Thule araç arkası taşıyıcı ile beraber aldım:rolleyes: Planladığım bütçenin biraz üstüne çıktım ancak 8 taksit alınca fark 1-2 taksit gibiydi kıyamadım daha alt seviye birşey almaya. Bunda yeni tanıştığım Univega'nın direk olarak Almanya'da üretilmesi, ekipmanına göre MTB'lere göre fiyatının daha makul olması ve tipi vs etkili oldu.

Burada hem paylaşım, hem de aktivite/dostluklar anlamında eğlenceli vakit geçireceğimi umuyor sevgilerimi yolluyorum

Merhaba,

Ben Emrah AKAR. Ankara'da ikamet ediyorum. Siteye uzun suredir uye olmak istiyordum fakat saglik problemlerim nedeni ile sporla ugrasamadigim icin biraz moralim bozuktu ve hic icimden geelmiyordu. Artik cok fazla spor yapamayacagim kesnlestigi icin de gecen yaz sonu binbir heves alip binemedigimiz bisikletlerimi satisa cikarmak zorunda kaldigim icin buraya, cok baska bir sebeple uye olmus oldum ne yazik ki.

Bir kac saate, kinci el kismindan bisikletlerimin satis ilanina ulasabilirsiniz.

Herkese saglikli ve guzel gunler dilerim.

istanbul b.evler kocasınandan murat yıldız herkese selamlar

kron xc 250

herkese selamlar aranıza pendik kurtköyden yeni katıldım bisikletim kron xc500 en yakın zamanda gruplara katılmak istiyorum herkese keyifli sürüşler

Erzurum'dan katıldım aranıza, bisiklete meraklıyım ama bisikletlerle ilgili en ufak bir bilgim yok, kısa zaman içinde bütçeme uygun güzel bir bisiklet almayı planlıyorum.

Merhabalar;
Araniza yeni katildim bir suredir siteyi takip ediyorum. Cok uzun suredir motosiklet kullanicisiyim artik yeter bu hantallik guc ben olayim dedim :) ve bisiklet maceram 2 gun once basladi.

Not: bisiklet markalari arasinda ghost olmamasina sasirdim.

Tüm bisikletseverlere merhaba ,
İsmim Ahmet Batur 1967 ,İstanbul dogumluyum ,Mali Müşavirim,İdealtepe sahilde oturmaktayım .
Motosikletle yurtdışı gezilerim oldu kamp yapmayı ve ikitekerli hayatı seviyorum .
Yeni aldığım TREK DS 8.2 ile eski heyecana kavuştuğumu düşünüyorum . :)

Tüm bisikletseverlere merhaba ,
İsmim Ahmet Batur 1967 ,İstanbul dogumluyum ,Mali Müşavirim,İdealtepe sahilde oturmaktayım .
Motosikletle yurtdışı gezilerim oldu kamp yapmayı ve ikitekerli hayatı seviyorum .
Yeni aldığım TREK DS 8.2 ile eski heyecana kavuştuğumu düşünüyorum . :)

selamlar ben celil istanbula tayin dolayısıyla yeni geldim. fındıkzade tarafındayım.

sedona 761 kullanıcısıyım...

merhabalarr adana çukurova üni. de ögrenciyim....

spor amaclı degil de mutlu oldugum zevk aldıgım için kullanıyorum ;) iyi forumlar

Herkese merhabalar:)

Forumdaki ilk mesajım.Yaklaşık olarak 2 yıldır sahilde yürüyüş yapar ve günbatımını izlerdim.Bisiklet alarak daha hızlı hareket etmenin gerektiğini de düşündüm.22 yaşımdayım çocukken şuursuzca bindiklerimiz sayılmassa bisiklet sürmeye yeni başladım.Araştırmalarım sonucu başlangıç olarak Sedona 711 düşündüm.Şu an için mutluyum.Kartal-Caddebostan arası takılıyorum genelde.Aranızda olduğum için mutluyum.

Merhaba,
Ben henüz 14 yaşındayım.Foruma bugün üye oldum :) Daha önceden misafir olarak buraya giriyordum,gerçekten çok güzel kaliteli bir forum.
3 yaşımdan beri 2 teker bisiklet sürerim,şu anda ağır bir Bianchi Argon um var ama kısa zamanda bir Sedona 751 im olacak.

Herkese iyi forumlar :)

Geri