Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

merhabalar. ismim erdem. baıkesir'de ikamet ediyorum. 30 yaşındayım. balıkesir'de üniversitenin bisiklet topluluğu dışında pek bisiklet aktiviteleri düzenleyen bir grup yok. sizlerden bu tarafa yolu düşen olursa tanışmak ve müsait olabildiğim zamanlar turlara eşlik etmek isterim. şimdiden tanıştığımıza memnun oldum.

Scudo
Güney'den selamlar.

İsmim Sıtkı Güven. Hatay-Antakya'da ikamet etmekteyim. 50 yaşındayım, emekliyim.

Hatay'da kurmuş olduğum Hatay Motosikletsporları Kulübü/Derneği'nin (Hamok) ve forumunun başkanlığını yapmaktayım.

Birçoğumuz gibi küçük yaşta bisikletle tanıştım. Ama uzun yıllar boş zamanları değerlendirme tarzında kaldı bisiklet kullanımım. Sekiz yıl önce spora verdiğim ağırlığa bağlı olarak Bianchi Grizzly bisikletimi alıp beş yıl aralıksız kullandım. Üç yıl önce depoya kaldırdığım güzelim bisikletimi yeniden çıkardım ve öncelikle sağlıklı yaşam ve çevre duyarlılığı adına kullanmaya karar verdim.

http://i770.photobucket.com/albums/xx349/sitki2/ekim%20egitim/Temmuz%202011/DSCN4540Medium.jpg

Siteyi gezdiğim son birkaç gün içinde gördüm ki, bisiklet gerçekten derya. Bu kısa sürede bile yazdıklarınızdan birçok şey öğrendim. :winkenlux

Şimdi, sitede okuduğum bilgilendirme yazılarından yola çıkarak, kendime uygun bisikleti belirleyip şu anki bisikletimi değişmeyi bile düşünür oldum.:in:

Sitedeki düzeyli bilgi paylaşımları için ortamı hazırlayan kuruculara/yöneticilere ve bu düzeyli paylaşıma katkıda bulunan tüm üye arkadaşlara teşekkür ederim.:)

İyi pedaller...

• Beğen
Tepkiler: ender özkan
Merhaba ben volkan marmaris te ikamet ediyorum.Yelken yapmayı çok seviyorum.Ancak bisiklete yeni binmeye başladım.klasik yol bisikletlerinden çok keyif alıyorum.Motorsikletle yada araba ile geçtiğim şehirden uzak ıssız yolları bisiklet ile geçmenin keyfine vardım.Herkese tavsiye ederim.Sevgiler saygılar

Herkese merhabalar
Ben Alper, Kartal'da ikamet ediyorum. BF'i amacima ve butceme uygun bir bisiklet arayisim sirasinda kesfettim. Bir sure sessizce forumlari okuyarak oldukca faydali bilgiler edindim. Bu sirada bisiklet hevesim BF'nin canli komunitesi sayesinde bir kat daha artti. :) Turlarda gorusmeyi dilerim.

Keyifli surusler..

Selamlar...Konya'dan aranıza katıldım...20 yıl aradan sonra bisiklet sevdam depreşti.Bianchi Miles ile sevdamı bir nebze törpüledim.Forumdan çok şey öğreneceğimi ve kendimi gelişen bisiklet teknolojisine adapte edebileceğimi düşünüyorum.Konyalı arkadaşlar ile de zaman içinde tanışmayı istiyorum.Sevgi ve saygıyla...

merhabalar ben Semih.
Aranıza bursadan katılıyorum 20 den gün almış durumdayım.
Çocukluğumdan beri bisiklet üstündeyim. 2 Sene önce süratten takla atmam üzerine bisiklete ara verip araba sectörüne yöneldim ve benzine gelen zamlar yüzünden pedallamanın daha az can yaktığını farkettim :)
Hala daha 2. el bisiklet arıyorum. Kendi düldülümün çok fazla masrafı varmalum 20-25 takla attıktan sonra zor zar ayağa kalktı :D

Merhaba ben aranıza kütahyadan katılıyorum.Bazı kişilerle tanıştım ancak ilerleyen zamanda tanışmaya devam edecem...

Merhabalar, ben Cengiz 31 yaşındayım, foruma Elazığ' dan katılıyorum. Kron XC 4000 kadro üzerine yaklaşık bir aydır parça topluyorum. Teker seti, sele ve pedal dışında eksiğim kalmadı. Bisikleti tamamladım mı kış boran fırtına dinlemeden şehri bir güzel gezmeyi planlıyorum.
Bu forumu sevdim, herkese selamlar..

merhaba ben Oğuz kaptan antalya oturuyorum Atatürk Teknik Endüstri M.L de okuyorum bmx e yeni başlıyorum street düşünüyordum flat a kaydı kafam İİ pedallar :D

:) Merhabalar Ben Ankara Demetevler'den Kadir.Aranıza yeni Katıldım.Bisiklet tutkum Herkesin olduğu gibi,Tabiki Çocukluktan beri var.

Fakat Bisikletim şu an yok,önümüzdeki Yaz düşünüyorum.Tur Bisikleti veya Dağ Bisikletimi alsam diyorum henüz karar vermiş değilim.
Hedefim Tur ama hadi Arazide Kullanmak istedim Maddi Açıdan birinde karar vermek Zorundayım.

Her iki Parkurda Kullanmış Arkadaşlardan bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.

Bu vesileyle Tüm Arkadaşlara Hayırlı yolculuk,bol keyifler dilerim..
Hoşça Kalın...

@ömer korkmaz

Merhaba,

Hoşgeldin ailemize. Eskişehir'den bayağı arkadaş var !

@İbrahim Aslanhan

Hoşbulduk. Evet tahmin ettiğimden de çok var. Yakında tanışırım umarım.

selamlar, ben Osman, Antalya da yaşıyorum, 10 yaşımdan beri sürekli bisiklet üzerindeyim, bisiklet artık benim için bir yaşam biçimi. Tüm pedalşörlere selamlar...

@Osman Çakır

:) Osman Arkadaşım Aramıza Hoş Geldin.Ben Ankara'dan Kadir Yaşım 50 olsada Gönlüm Bisiklet ve Doğadan yana.

Falez,Atatürk Parkındaki Tepe'ye Uğrarsan Bey Dağlarına şöyle bir bak..Benim içinde selam söyle...

Çünkü Antalya Benim ikinci Memleketim Kısmet olursa Alanya İncekum Çadır Kampı bekle beni derim.

Hoşça Kal...

Merhaba, ben Ergun Oskay. Bakırköy de oturuyorum.Patronluğu bıraktım. Emekliyim. 52 yaşındayım. 46 senedir bisiklete biniyorum. Hala kendimi profesyonel hissetmiyorum. Hem yurt dışı hem de yurt içi başarılı pek çok turlarım oldu.Aranıza katılmaktan sevinç duydum. İnşallah görüşür, birlikte pedallarız.Artık vaktim çok. Hemen hemen her gün Demiratımın üstündeyim.Buradan herkese Selamlar, Saygılar.

Merhaba, ben Ergun Oskay. Bakırköy de oturuyorum.Patronluğu bıraktım. Emekliyim. 52 yaşındayım. 46 senedir bisiklete biniyorum. Hala kendimi profesyonel hissetmiyorum. Hem yurt dışı hem de yurt içi başarılı pek çok turlarım oldu.Aranıza katılmaktan sevinç duydum. İnşallah görüşür, birlikte pedallarız.Artık vaktim çok. Hemen hemen her gün Demiratımın üstündeyim.Buradan herkese Selamlar, Saygılar.

Geri