Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

İyi akşamlar. Ben Hasan 19 yaşındayım İstanbul Tuzla'da oturuyorum. Dumlupınar Üniversitesinde okuduğum için Bisikleti Kütahyada Sürebiliyorum. Grup halinde (4 Arkadaş) Kütahya'dan Bisiklet sürmeyi sevenler varsa ortak bir sürüş keyfi yapabiliriz.

Scudo
Bütün Bisiklet Forum ailesine selamlar.
30 yaşındayım.
Çoğu vatandaş gibi çocukluğum bisiklet üzerinde geçtikten sonra 18 yaşımda bisikletten indim.
5 yaşımdan 18 yaşıma kadar bisiklet sürdüğüm yerler arazi ağırlıklıydı.
Hem yaya hem de bisikletli olarak devamlı çıkıp indiğimiz tepeler vardı,
arkadaşları hep ben gaza getirirdim böyle yerlerde sürmekten doğanın içinde olmaktan çok keyif alırdım, bu tercihim hala değişmedi tabii :)

12 yıl aradan sonra spor(sağlık) ve keyif amaçlı olarak pedal çevirmek için 2 ay önce bir bisiklet aldım. Alüminyum kadrolu, çift amortisörlü, mütevazı donanıma sahip toplama bir giriş seviyesi bisikletim var. Profilde SPECIALIZED olarak gözükmesinin nedeni o kısma tıklamış bulunmam ve seçimimi geri almak için tekrar tıkladığımda geri almadığını görmem sonucu "galiba bu kısmı boş bırakmak bir kere işaretledikten sonra mümkün değil" deyip o şekilde bırakmış olmam :rolleyes:

Aşil tendonlarımdaki kronik tendinit illetine rağmen benim için bisiklete binmek; 12 yıl aradan sonra dik bir yokuştan hiç fren yapmadan inerken hissettiğim hava direncinin rüzgarın verdiği müthiş his sayesinde farkına daha çok vardığım o hızın hazzı(adrenalin), ıssız bir pütürlü asfalt yolda giderken lastiklerin çıkardığı sesten ve kuş ötüşlerinden başka birşey duymuyor olmak, engebeli bir araziden giderken girip çıkılan tümseklerden yaylanmak, patikayı sağdan soldan iyice sıkıştırmış daraltmış otların bacaklara çarpması, o otların arasında ısırgan varsa veya dikenli bir bitki varsa önceden görüp bacakları yukarı kaldırarak yanmadan geçmeye çalışmak... demek.

Herkese merhaba,

46 yaşımdayım, 11 yaşımdan beri içtiğim sigarayı yaklaşık 1 ay öce bıraktım ve bu vesile ile spora ucundan köşesinden bulaşmak için dün bir "Bianchi Esprit" aldım.
Fazla da araştırmadım, bu foruma biraz bakındım, alanlar memnun, 50 tl X 10 ay toplam 500 Lira...

10 ay sonra borcu bitince eğer hala bisiklete binmek istersem daha iyi bişey alırım.

Öyle bisiklet sevdam falan yok ne yalan söleyeyim. 178 cm boyunda ve 97 kiloyum. Hazır sigarayı da bırakmışken bu sayede biraz kilo verir ve forma girerim.

Dün akşam 10 km kadar yaptım, yokuşta baya zorluyo bu meret, eski gençlik kalmamış maalesef, 16-17 yaşımdayken benim eski vitessiz Bisan'la sabah bi çıkardım, İstanbul'da gidilmedik semt bırakmadan akşam eve dönerdim..

Fakat alışacağım sanırım, bu sabah biraz popom ağrıyor, başka bi arıza yok, bugün ara verip yarın akşam tekrar bi 10 km yapacağım. İzin günümde de 50-60 km lik, yarısında denize girmeli bir parkur planlıyorum.

Hemen bi heybe çanta siparişi vereceğim, havlu, mayo vs. yüklemek için.

Hadi bakalım, hayırlısı...

Bu arada, Kuşadası'na yolu düşenleri her zaman beklerim...

0 541 261 48 92
Basri...

babalar selam.ben taha,pendik merkezde oturuyorum.whistle miwok 1163d sahibiyim.grup gezilere veya organizasyonlara katılabilirim.keyifli pedallar.

Herkese merhabalar. Bende aranızda yeniyim. Yarışmaya Pendik - Yenişehirden katılıyorum ve diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :) Şaka bir yana 31 yaşındayim, şuan için gezi aktivitelerinize katılmam zor çünkü bisikleti yeni topluyorum ve yaklaşık 10 - 15 sene sonra tekrar bisiklet sevdasına tutulmuş bulunmaktayım. Aranızda olmaktan mutluyum. Herkse selamlar...

Merhabalar. Afyon' da oturuyorum yaş 32 ismim Murat. bu ay içerisinde bisiklet almaya karar verdim ve araştırırken siteyi gördüm. Bu kadar basit bir olayın (bisiklete binmek), meğer ne kadar da teferruatlı olduğunu gördüm. 10-15 gündür sürekli forumu takip ediyorum bugün üye oldum. önümüzde ki ay içerisinde bir bisiklet alacağım. Ayrıca bir konu açarak hepinizin görüşlerini almak isterim. Herkese selam ve saygılar.

Aranıza yeni katıldım cannondale f7 kullanıyorum hem sigaradan kurtulmak hem kardio yapmak için kullanıyorum bahçeşehir tarafındayım tek başıma bahçeşehir-beylikdüzü, bahçeşehir-büyükçekmece(40km gidiş dönüş), gürpınar-büyükçekmece-sinanoba,(30kmgidiş dönüş)
yeşilköy-bakırköy-sirkeci-rumelihisarı(60km gidiş dönüş) parkurlarında turluyorum bu bölgede olan
katılmak isteyen arkadaşları beklerim
Tüm bisiklet severlere saygılar selamlar

Merhaba ben Ömercan, Eskişehir'de yaşıyorum. Dün satın aldığım tahminimce 1980'lerden bir single speed ile aranıza katıldım, iş yoğunluğu nedeniyle fotoğraf işini biraz ertelemem gerekiyor. Yakında görüşmek üzere.

Merhabalar, adım Fatih Ankara Çayyolunda ikamet ediyorum. Çocukluk yıllarından sonra tekrar bisiklet binmeye başlayacağım. Bisikletim muhtemelen kardeşimin eski bisikleti olan Beldeyama Cumulus olacak, yapabilirsem bisiklet üzerinde değişiklikler düşünüyorum. İlk büyük hedef Beytepe'ye bisikletle gidip gelmek.

Merhabalar, bende yeni sayılırım, İzmir/Yeşilyurt ta oturuyorum, 20 yaşındayım :)

slm bende buralarda yeni biriyim hızla takip etmeye calişiyorum konuları üsküdarda oturuyorum sıklıkla kadıköy bostancı turu yapıyorum bu gün 6 gibi yine düşücem yollara malum şu an bile hava gayet sıcak ve nemli saygılar.

Merhaba, ismim Mustafa Güllü, 33 yaşındayım, Kayseriliyim, Ankara'da oturuyorum. Matematik öğretmeniyim, özel bir dershanede çalışıyorum. Sevgiler

@Fatih Maltepe

Ümitköydeyim ben de benim de hayalim olan Beytepe'ye bisikletle gitmek fakat bisikleti İzmirde bırakacağım için mümkün görünmüyor.

Yeni değilim fakat kendimi tanıtmak isterim. :)

İsmim Hasan Can. 17 yaşında sporla haşır neşir bir gençim. Sedona 781 kullanıcısıyım. Gelibolu'da ikamet etmekteyim. (Son bir senem Gelibolu'da, daha sonra Üniv. inşallah) Beşiktaşlıyım. Rock ve Jazz sevdiğim müziklerdir. Kökenimiz Bosna Hersek'e dayanır, Edirne'liyim. :)

Caner Çelik & Özlem Önder Çelik

İstanbul - Küçükçekmece

Salcano NG 303 SRD
Salcano Astro Lady

Cennet - Florya sahil - Yeşilyurt Renaissance Hotel arasında gider geliriz eşimle.

Ön ışığı yanıp sönerek giden hantal tipli gözlüklü bir adam ve yanında kibarca süzülen bir kadın görürseniz durdurun :)

Arkadaşlar merhaba,
Ben de uzun zamandan sonra bisiklet sevdasına tekrardan tutuldum. Dün ilk bisikletimi aldım ve ayağımın tozuyla bi 25 km yaptım şehir içi. Ankara da ikamet ediyorum. Çukurambarda oturuyorum. Hacettepede de okuyorum. İlerleyen zamanlarda Çukurambar-İncek-Ümitköy-Çukurambar gibi bir parkuru tamamlamak istiyorum. Bisikletim Drag Grand Canyon Comp. 2011 model. 2-3 gün sonra arkadaşlarla Ankarada Şehir turlarına katılmak istiyorum.

Selamlar, ismim Barış.

İstanbul merkezli, yurtici ve yurtdisi yonlerinde calisan İstanbul Rehberler Odasına kayıtlı Profesyonel Turist Rehberiyim.

Bisikletim Trek 7.0 Bisiklet sürmeye çok uzun bir ara verdiğimden tekrar alışma sürecindeyim. Öncelikli amacım gayet iyi bilip tanıdığım kuzey ülkelerinden İstanbul'u ziyarete gelen turistlere bisikletli şehir turları yapmak. Bu konuda bana gerekecek haritanın hazırlığı yapıyorum.

Dün çıktığım ilk turda 39.8 km yol yapmışım. Evet, İstanbul gibi bir yerde kolay olmayacak biliyorum ancak gördüğüm kadarıyla 10, 15 ve 20km skalasında değişken çok başarılı parkurlar gözlemliyorum.

Bu noktadan hareketle İstanbul'da turistik ve lokal kullanımlı tur yapılabilecek bisiklet yolları olursa pazarlanabilir diye düşünüyorum (diyeceksiniz ki bizim ki bitti turistik bisiklet yolu kaldı, ama inanin turist söz konusu olunca tüm kapılar açılıyor nedense)

Herkese iyi sürüşler dilerim..

Geri